Monika Seba 26.05.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 aaaa tak tak faktycznie jest czego już zapomniałam przez te nerwy na stolarza brrr Kaśka- ja tam znajduję powody do przyczepiania się- wiesz jak to jest niby tak jak miało być, a jednak cos nie gra dopóki nie będzie mebli i dodatków- dom nie ma duszy- niestety ale powoli pozbywam się resztek drobniaków z portfela żeby nareszcie to było "ognisko domowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Czyzby nie o ten poniedzialek mu chodzilo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 27.05.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Czyzby nie o ten poniedzialek mu chodzilo??? hmmm teraz wersja brzmi-"piątek" mam nadzieję, że chodzi o ten najbliższy, bo moja cierpliwość dobiega końca- jadę na oparach dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No czytalam ze i piatek to nie ostateczna wersja, faktycznie mozna sie zdenerwowac. Byleby ci te kuchnie zrobil, jak sie mebelki spoznia to tez sie da zyc, w koncu materac juz macie a i pare szaf tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Moniko, galy z orbit mi wylecialy pieknie u Was, i tak juz domowo naroznik swietny wygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Fajny narożnik. Duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.06.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 bardzo wygodny choć okresowo będę zmieniała poduchy na materiałowe, bo te się "ślizgają" i duży fakt chocmiał być jeszcze większy- w ostatnim momencie zmieniliśmy na większy wczoraj przeszedł próbę generalną- wygodnie siedzi 8 osób ale "wchodzi" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Naroznik wielgachny Lampy bardzo fajne, ten parkiet wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 02.06.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Gratuluje . Bardzo fajne pomysły i rozwiązania. Parkiet bardzo ładny i nie jest czerwony Łazienka śliczna Juz sie przytulnie robi , a kiedy przeprowadzka?? pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.06.2008 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dziękujemy za kolejne miłe słowa Przeprowadzka? jak się kuchni dorobię, a ta się zjawić nie chce - właśnie odebrałam telefon od stolarza o kolejnym opóźnieniu- teraz wersja czwartkowa. Mam odruch wymiotny jak o nim pomyślę, a byłam taaaakaaaaa zadowolona. Czyżbym miała wyjść na tej współpracy jak "inwestor" ze skeczu Kabaretu Moralnego NiepokojuPan Paszczywół zwykł mu mówić "będzie Pan zadowolony..."jeśli wiecie o czym mowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Wiemy wiemy, bedzie Pani zadowolona A mowi czemu ma takie opoznienie?? Jeszcze bedziesz milo wspominac ta budowe Teraz juz tylko minutki odliczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 02.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam Moniko gratulacje - chyba już mieszkacie? Sofa okazała, ciekawa jestem ile na raz zmieści sie na niej gości pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.06.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Marta nie umie zrobić lakierowanych frontów- to zadanie go przerosło wiedziałam że nie zrobi ale miałam nadzieję, że skoro się podjął to zleci to jakiemuś koledze, który ma odpowiedni sprzet, a tu się okazuje "pies ogrodnika" no cóż, niech stawia "bebechy" na fronty poczekam- tylko, że on czekał będzie na kasę... chopinetka- jeszcze nie mieszkamy na sofie mieści się duuużoooo szczupłych osób w końcu ma 2,80x2,80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Myslalam, ze to zlecil w koncu bo juz jakis czas temu pisalas o problemie z tymi frontami. Oby zrobil dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Moniko mozesz jednak podzielic sie tymi namiarami na Normstahla?? Bedzie mozna sie powolac na Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 04.06.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 poszlo na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 09.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Moniko wprawdzie kuchnia nie jest jeszcze gotowa ale już widać, że wygląda zaje.......!!! Szkoda, że nie widać dokładnie tych frontów. Jeżeli chodzi o stolarza to rozwieję Twoje wątpliwości: otóż nie udało nam się go "podkraść" bo od razu mówił, że na ten rok nie przyjmuje juz zleceń, dopiero na styczeń jest Marta i ja też go wstępnie zarezerwowałam do schodów na luty. Tak, że opóźnienie z kuchnią to nie myyyy Dzwoniłam też do tego Twojego glazurnika, jak narazie to jedyny, kóry może będzie miał termin na wakacje. Możesz napisać na priv jak wychodził cenowo? Bo co do jakości, no cóż... Twoje łazienki mówią same za siebie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.06.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ola&tomek jesli chodzi o Prokopa, to jest dosc drogi, mi w zeszlym roku mowil o 50zl/m2 kladzenia plytek prostych plus za jakies dekory itd, on podaje na ogol cene cakowita za lazienke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.06.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Monika kuchnia wydaje sie fajowska, nawet niedokonczona, czy ty masz czesc szafek czarny polysk??On dalej bedzie sam probowal te fronty robic czy wreszcie da komus do zrobienia?? Na jaka plyte sie w koncu zdecydowalas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Moniko ja tradycyjnie do ochow i achow sie dolaczam, kuchnia super (prawie taka jaka sobie rozrysowalam u siebie), mam tylko prosbe dot. tej "mebloscianki" jakos nie potrafie sama jej "wykonczyc" czy moglabys przeslac mi wieksze zdjecie samej tej zabudowanej sciany. pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts