Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do ELFOWYCH opowieści

Recommended Posts

dzięki dziewuszki:)

Aniu - w weekend pstryknę lepsze fotki- choć w dzienniku jest wizualizacja kuchni a realizacja w 95% zgodna (no może faktycznie poza kolorem) może tam póki co zaspokoisz ciekawość- do czasu wklejenia fotek

Marta- cała ściana zabudowana jest czarna- na wysoki połysk- tam też czarny piekarnik i czarna lodówka

Fronty zlecone- koszt nie mój

ola&tomek - wysłałam na PW

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moniczko dzieki, ja to juz prawie wlaze do tego monitora zeby dopatrzec sie jak Wy swietnie rozwiazaliscie te meblscianke (fajny wyraz 'mebloscianka', brzmi tak PRL-owsko ale wiesz o co chodzi :)

bede czekala cierpliwie a potem szukala magika ktory mi to tak zrobi (u mnie beda inne kolory chyba wanilia i wenge, ale jeszcze nie wiem tak czesto zmieniam zdanie :roll:

Moniczko dzieki, ja to juz prawie wlaze do tego monitora zeby dopatrzec sie jak Wy swietnie rozwiazaliscie te meblscianke (fajny wyraz 'mebloscianka', brzmi tak PRL-owsko ale wiesz o co chodzi :)

bede czekala cierpliwie a potem szukala magika ktory mi to tak zrobi (u mnie beda inne kolory chyba wanilia i wenge, ale jeszcze nie wiem tak czesto zmieniam zdanie :roll:

u mnie tak właśnie być miało stąd ta kremowa podłoga :evil: dobrze, że listwa na dole jest drewniana, bo gdybym jednak dała białą to by się bardziej gryzły meble z podłogą, a tak nawet ujdzie choć wiecie, że chciałam kuć :roll:

Senk Ju ;) dobra kobieto,

ja jak zwykle powiem wszystko cud miod.

Wasz dom jest dla mnie numerem 1 na forum.

płyta już podłączona- oby gotowała tak dobrze jak wygląda

obowiam sie ze sama plyta Ci nic nie ugotuje, ale jesli masz takie zdolnosci kulinarne jak projektowe to na pewno bedzie dobrze gotowala ta plyta ;)

noooo takie komplementy :o dziękuję pięknie :oops:

co do płyty to pełne rozczarowanie, bo byłam święcie przekonana, że takie to już same nawet ziemniaki obierają, a Ty mnie pozbawiasz wszelkich złudzeń :(

a szczerze to gotować naprawdę potrafię, projektować no cóż- uczę się wciąż i wciąż, a jak się mówi jak się nie przewrócisz.....

co do lodówki Kaśka- świetny wybór :wink: zamówcie w necie- cena 2000 niższa niż w sklepie

co do lodówki Kaśka- świetny wybór :wink: zamówcie w necie- cena 2000 niższa niż w sklepie
no własnie widzialam :roll:

Jakiś tydzień temu bylam z sklepie, kupowałam suszarkę do włosów i pytam, czy dostanę jakiś malutki rabacik?? 8) Pani, ze absolutnie nieee, bo to mało kosztuje i narzut jest niewielki. Pytam więc o tą lodówkę, czy jakiś tu rabat dostanę, a pani: nieee, bo to droga rzecz i narzut tez jest niewielki :o :lol: