Monika Seba 10.06.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 dzięki dziewuszki:) Aniu - w weekend pstryknę lepsze fotki- choć w dzienniku jest wizualizacja kuchni a realizacja w 95% zgodna (no może faktycznie poza kolorem) może tam póki co zaspokoisz ciekawość- do czasu wklejenia fotek Marta- cała ściana zabudowana jest czarna- na wysoki połysk- tam też czarny piekarnik i czarna lodówkaFronty zlecone- koszt nie mój ola&tomek - wysłałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Moniczko dzieki, ja to juz prawie wlaze do tego monitora zeby dopatrzec sie jak Wy swietnie rozwiazaliscie te meblscianke (fajny wyraz 'mebloscianka', brzmi tak PRL-owsko ale wiesz o co chodzi bede czekala cierpliwie a potem szukala magika ktory mi to tak zrobi (u mnie beda inne kolory chyba wanilia i wenge, ale jeszcze nie wiem tak czesto zmieniam zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 10.06.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Moniczko dzieki, ja to juz prawie wlaze do tego monitora zeby dopatrzec sie jak Wy swietnie rozwiazaliscie te meblscianke (fajny wyraz 'mebloscianka', brzmi tak PRL-owsko ale wiesz o co chodzi bede czekala cierpliwie a potem szukala magika ktory mi to tak zrobi (u mnie beda inne kolory chyba wanilia i wenge, ale jeszcze nie wiem tak czesto zmieniam zdanie u mnie tak właśnie być miało stąd ta kremowa podłoga dobrze, że listwa na dole jest drewniana, bo gdybym jednak dała białą to by się bardziej gryzły meble z podłogą, a tak nawet ujdzie choć wiecie, że chciałam kuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Hłeh... kobieto nawet o tym kuciu nie wspominaj, bo wyszlo IDEALNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2008 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ciekawe jak te czarne blyszczace fronty wyjda w uzytkowaniu bo koncepcja super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.06.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 a co myślisz o "paluszkach"? źle się nie zapowiada- palcowałam i nawet nie widać tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Moniczko zrobilas moze te zdjecia kuchni?pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.06.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Monia, ty nic nie kuj, jest bosko I w ogóle to przestanę tu zaglądac do mnie potem w dołku ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 19.06.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Moniczko zrobilas moze te zdjecia kuchni? pozdrawiam ania zdjęcia "już" w dzienniku- zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Senk Ju dobra kobieto, ja jak zwykle powiem wszystko cud miod. Wasz dom jest dla mnie numerem 1 na forum. płyta już podłączona- oby gotowała tak dobrze jak wygląda obowiam sie ze sama plyta Ci nic nie ugotuje, ale jesli masz takie zdolnosci kulinarne jak projektowe to na pewno bedzie dobrze gotowala ta plyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Monia, piękna ta kuchnia Aha, lodówkę będziemy miec taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.06.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 noooo takie komplementy dziękuję pięknie co do płyty to pełne rozczarowanie, bo byłam święcie przekonana, że takie to już same nawet ziemniaki obierają, a Ty mnie pozbawiasz wszelkich złudzeń a szczerze to gotować naprawdę potrafię, projektować no cóż- uczę się wciąż i wciąż, a jak się mówi jak się nie przewrócisz..... co do lodówki Kaśka- świetny wybór zamówcie w necie- cena 2000 niższa niż w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Wreszcie doczytalam ze to Siemensa plyta bo nie chcialas puscic pary z ust, fajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 23.06.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 eeeeno coś ty , nie wiedziałm, że chcesz wiedzieć- zresztą w wątkach o kuchniach i czarnych sprzętach pisałam ze siemenscóż mam do ukrycia? kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 co do lodówki Kaśka- świetny wybór zamówcie w necie- cena 2000 niższa niż w sklepieno własnie widzialam Jakiś tydzień temu bylam z sklepie, kupowałam suszarkę do włosów i pytam, czy dostanę jakiś malutki rabacik?? Pani, ze absolutnie nieee, bo to mało kosztuje i narzut jest niewielki. Pytam więc o tą lodówkę, czy jakiś tu rabat dostanę, a pani: nieee, bo to droga rzecz i narzut tez jest niewielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Na jaka plyte sie w koncu zdecydowalas?? tu sie pytalam Musze przyznac ze ten siemens przynajmniej na zdjeciu wyglada lepiej niz teka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Siemens do Teki to jak Mercedes do Mondeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Niestety siemensa na zywo nie widzialam musze pognac do Moniki Wiem ze zdecydowanie roznia sie jakoscia jak i cena ale na obrazkach trudno zauwazyc detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 25.06.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Marta zapraszam. Oglądałąm tekę- ty przecież też- porównania w zasadzie nie ma- jak pisałam mayland Kasia, mo0głaś ja zapytać w jakim świecie ona żyje i czy zdaje sobie sprawę z działania czegoś takiego jak net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda ch-m 26.06.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A ja bym chciała zapytać o te świetne drewniane blaty w łazienkach. Jak to jest montowane? To jakiś standardowy system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts