magda ch-m 26.06.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 i jeszcze to podłużne światło w kuchni..... Jaki to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda ch-m 26.06.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Już wiem, już wiem.... Sorry.... Nie doczytałam się wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Moniko jakiej dlugosci jest kabel z kaloryfera ? bo to chyba enix jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 26.06.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Marta pytasz o kabel do kaloryfera w łazience? muszę zmierzyć ale jest taki jak od telefonu kręcony czy enix to nie wiem- wisiał, podobał się, pasował, był wzięty bezimiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No wlasnie widzialam ze taki dluzszy jest bo ten an zdjeciach enixa sa takie krotkie i taki nie da rady siegnac do gniazdka. Ogladalm na sieci wychodzi mi ze to terma technologie dexter pro http://www.termatechnologie.com/pl/katalog/modern/Grzejniki-dexter-pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Moniko masz moze jeszcze te materialy jak ocieplic poddasze?? Jesli tak to czy moglabys mi je przeslac na [email protected] albo podac linki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ket 27.06.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam, Naprawdę jestem pod dużym wrażeniem !!! Super pomysły, naprawdę gustownie My powoli przymierzamy się do wykończeniówki. Chciałabym tylko zapytać, jeśli mozna gdzie kupowaliście tapety bo są naprawdę przepiękne !!! Szczególnie ta ciemna mi się podoba, chociaż ta jasna tez jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.06.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Marta, wywaliłam to bo wszytkie papiery, segregatory itp przewiozłam już do domuale na stronie producentów wełny znalazłam najwięcej informacji- jak chcesz to powiem ci kiedy będzie mój tata na działce- on to robił to ci opowie.Będziecie ocieplać sami? Jak chcesz do tego ludzi to służę pomocą, po ociepleniu u mnie tata, szwagier i wujek stwierdzili, że mogą to robić- hihi Ket, dziękujemytapety kupione w leroy, w castoramie też były ale niedostępne od ręki tylko na zamówienie. Niestety nie pamiętam nazwy, a opakowania już oczywiście dawno w koszu ale jak masz blisko leroy to one są na półkach- nie trzeba szukać w katalogach- mają różne kolory swoją drogą ciekawe jak dziwnie odbieramy kolory- obydwie tapety są jednakowe (myślę o wzorze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Monia, gdzie kupiliście ten stół??? Jest taki jaki bym chciała Boski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Masz blat drewniany w kuchni?? Super Dopiero teraz dojrzalam go, reszta mebelkow tez super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Daj proszę namair na stół - gdzie kupić ile kosztuje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Obawiam sie, ze byly robione przez stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 o jaki pytacie dziewczyny? ten szklany sprzedam, bo nam się fotel nie zmieściobydwa robione przez stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Pytałam o ten duży w jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Pytałam o ten duży w jadalni.Ja też Stolarz powiadasz Chyba jednak będzie taniej jak kupię w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 widzę że meczyk- my- niedzielne popołudnie przy kompie i nikt się nie czepia że ZNOWU a oni? meczyk, najważniejsze wydarzenie w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Monia, nie wklejaj już więcej zdjęć, proszę cię Jak tak patrzę na twój dom, to jestem pełan obaw o mój Jakoś przestaje mi się ta moja wizja skałdac w całość, obawiam się, że to będzie jeden wielki misz masz Płyty mdf do kuchni to na oczy nie widziałam jedynie kawałek na próbniku To chyba nie był dobry pomysł Nie żeby mi się nie podobało, no ale w całości nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Mój stolarz też mówił, że podjałby się zrobienia mi stołu ponad 3m ale odrazu dodał, że prowadnice same kosztują kilkaset zł do takich wymiarów więc tanio nie będzie. Chyba Ikea mi w zupełności wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 widzę że meczyk- my- niedzielne popołudnie przy kompie i nikt się nie czepia że ZNOWU a oni? meczyk, najważniejsze wydarzenie w rokumójny miał oglądać, ale musiał pojechać do pracy niecierpię takich wyjazdów nici z planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Masz blat drewniany w kuchni?? Super Dopiero teraz dojrzalam go, reszta mebelkow tez super to nie drewno- to zwykły blat kuchenny w kolorze drewna, ostrokrawężny, wysoki na 10 cm- ale skoro dałaś się nabrać- to chyba wygląda dobrze. Żałuję tylko, że nie jest połyskliwy, mat to nie był najlepszy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts