kaśka maciej 29.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Masz blat drewniany w kuchni?? Super Dopiero teraz dojrzalam go, reszta mebelkow tez super to nie drewno- to zwykły blat kuchenny w kolorze drewna, ostrokrawężny, wysoki na 10 cm- ale skoro dałaś się nabrać- to chyba wygląda dobrze. Żałuję tylko, że nie jest połyskliwy, mat to nie był najlepszy wybór Mat to jest najlpeszy wybór jesli chodzi o blat!!! Na połysku widziać każda ryskę, każda kroplę, porażka. Jeśli się kuchnię ma do gotowania, to tylko mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Wklejaj wklejaj te zdjecia Ty jedna z niewielu dzisiaj nowości w dzienniku serwujesza Przecież weekend był i wszyscy napewno na budowach byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kaśka- nie zagaduj, będzie dobrze- mam takie same myśli do dziś, że za dużo drewna, że za dużo czarnego, że za klasycznie, a miało być tak nowocześnie, że bez koloru i duszy. Dziś byłam na zakupach, wróciłam z niczym ale mam upatrzony fotel i lampę i znów się łamię czy dac się ponieść emocjom czy poczekać i przemyśleć, jak to będzie , jak spasuje, co z resztą dodatków czy znajde w takiem kolorze no i skąd kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Masz blat drewniany w kuchni?? Super Dopiero teraz dojrzalam go, reszta mebelkow tez super to nie drewno- to zwykły blat kuchenny w kolorze drewna, ostrokrawężny, wysoki na 10 cm- ale skoro dałaś się nabrać- to chyba wygląda dobrze. Żałuję tylko, że nie jest połyskliwy, mat to nie był najlepszy wybór Mat to jest najlpeszy wybór jesli chodzi o blat!!! Na połysku widziać każda ryskę, każda kroplę, porażka. Jeśli się kuchnię ma do gotowania, to tylko mat łomatko jeszcze bardziej widać krople na połysku ? a myślałam że gorzej być już może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Poczekaj i przemysl Ja sobie tłumaczę: jesli ma być twój to poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kaśka- nie zagaduj, będzie dobrze- mam takie same myśli do dziś, że za dużo drewna, że za dużo czarnego, że za klasycznie, a miało być tak nowocześnie, że bez koloru i duszy. Dziś byłam na zakupach, wróciłam z niczym ale mam upatrzony fotel i lampę i znów się łamię czy dac się ponieść emocjom czy poczekać i przemyśleć, jak to będzie , jak spasuje, co z resztą dodatków czy znajde w takiem kolorze no i skąd kasa Bo u Ciebie to taka nowoczesna klasyka, mnie bardzo odpowiada taki wystrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 łomatko jeszcze bardziej widać krople na połysku ? a myślałam że gorzej być już może Ten stolarz, który będzie nam robił kuchnię, właśnie odradził mi połysk Ma u siebie i pokazał mi jak jest zrysowany i jak znac każdą kroplę Kuchnię mają jakieś 3 lata. Blat jest do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 no ale problem w tym, że od wtorku jest wyprzedaż ekspozycji. A w sklepie fotel jakiego od dawna szukam. No i już nie będą produkowali w tym kolorze. No to co zrobić? Jak mi ktoś go kupi (pan sprawdzał- w tym kolorze został się tylko u nich) to się pochlastam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A nieeeee! WYprzedaż to jak powinność, to obowiazek nawet! Trzeba kupić i już Chyba wszystkie mamy te same objawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ech Moniczko, jak zwykle podoba mi sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 no ale problem w tym, że od wtorku jest wyprzedaż ekspozycji. A w sklepie fotel jakiego od dawna szukam. No i już nie będą produkowali w tym kolorze. No to co zrobić? Jak mi ktoś go kupi (pan sprawdzał- w tym kolorze został się tylko u nich) to się pochlastam. Znaczy MUS jest i trzeba KUPIĆ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 no to poradzcie czy będzie pasować http://img370.imageshack.us/img370/8307/chsf61004061500905ij6.jpgtylko bez podnóżka i w takim fioletowym kolorze:http://img370.imageshack.us/img370/3232/vomblvo28vo31alpha5bx7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 no i lampa nad stolik - ta fioletowahttp://img154.imageshack.us/img154/1260/accalotoflampsue6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Do salonu? Nie bedzie pasował Ale to chyba w tym ma byc jego urok i cały sens stawiania go tam i wprowadzania fioletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Bierz!!! Pięknie będzie Mnie tez nosi na fiolet i pomarańcz lub bordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 nie będzie?...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Na zasadzie kontrastów będzie pasował jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 no ja o tym fiolecie w takim odcieniu myślę już od dawna- przód kominak też ma być w kolorze fotala i dodatkówmyślałam też o czerwieni takiej ferrari czyli czystejewentualnie o oliwce ale to już da mniejszy efektpomarańcz? myślałam przez chwilę ale miałąm tak pomalowany kiedyś pokój na naprawdę pomarańczowy pomarańcz i chyba jednak nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 muszę chyba przestać pić piwko bo mi się literki pomylają :)1-0 dla Hiszpanii!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 no ja o tym fiolecie w takim odcieniu myślę już od dawna- przód kominak też ma być w kolorze fotala i dodatków myślałam też o czerwieni takiej ferrari czyli czystej ewentualnie o oliwce ale to już da mniejszy efekt pomarańcz? myślałam przez chwilę ale miałąm tak pomalowany kiedyś pokój na naprawdę pomarańczowy pomarańcz i chyba jednak nieee Jeśli chodzi o pomarańcz to dla mnie tylko i ewentualnie dodatki, jakaś poduszka, wazon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts