Monika Seba 29.06.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ja od dodatków wyszłam- wazon jedna z poduszek na kanapie no i ten kominek- ale tak się siedzi w tym fotelu mmmmmiódi zawsze chciałam mieć swój fotel z kocykiem by z lampką wina przy kominku zacząć miły wieczór po ciężkim dniu pracy, który zdarza mi się niestety coraz częściejOj to może być pierwszy krok do ... alkoholizmu hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Weź ten fiolet, bedzie dobrze Ja też sie wahałam fiolet czy czerwień lub pomarańcz. Wybrałam czerwień ale nie dlatego ze byłam pewna tego wyboru ale dlatego, ze pasuje do elewacji która siłą rzeczy przenika do wnetrza chociazby przy obróbce okien. Fiolet nie wpływa tak mocno na wnetrze jak czerwień. Kolor czerwony powoduje, że inne kolory obok niego zmieniają odcienie i tonacje. U nas na korytarzu na górze była jedna mała czerwona ściana w czerwień a pozostałe w takim neutralnym szaro-fioletowym pastelowym kolorze. Ta czerwień zmieniła go na....zielony Nie mogłam tego znieść i przemalowałam ten czerwony Filet jest tajemniczy i jako uzupełnienie będzie bardzo elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Fakt wyglada jak drewno ale niestety wlasnie sie obawiam ze na takim ciemnym i w miare gladkim blacie wszytsko bedzie widac. Ja chyba pojde w drewniane fronty a blat w kolorze cos jak twoj zlew i zlew tez taki . Sprawdzalas moze jaki to grzejnik i jaki ma kabelek?? Szkoda ze nie moglam zostac na grilu, zostawilam przedstawiciela mam nadzieje ze sie spisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 właśnie widziałąm połaczenie z czarnym, którego u mnie nie brakuje i z białym, którego duuuużo i to samo pomyślałam - elegancko lubię eleganckie wnętrza takie mi się czyste wydają może sprzątać nie będzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Fakt wyglada jak drewno ale niestety wlasnie sie obawiam ze na takim ciemnym i w miare gladkim blacie wszytsko bedzie widac. Ja chyba pojde w drewniane fronty a blat w kolorze cos jak twoj zlew i zlew tez taki . Sprawdzalas moze jaki to grzejnik i jaki ma kabelek?? Szkoda ze nie moglam zostac na grilu, zostawilam przedstawiciela mam nadzieje ze sie spisal na tym grzejniku nic nie pisze a kabel w zasadzie nie do zmierzenia bo taki "zakręcony" ale jest bardzo długi- myślę, że da się naciągnąć nawet 1,5 m więc takiej odległości raczej nie masz do gniazdka. No myślałąm, że przyjedziesz, małż się spisał- córcię masz fajnistą!!i tak ładnie je no udali Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Mialam w planach zrezygnowac ze spotkania klasowego ale mialo was nie byc wiec nie rezygnowalam a tu nagle wyskoczyliscie zza krzakow Jesli to terma technologie to napis jest na rurce doprowadzajacej wode http://www.termatechnologie.com/katalog_img/CATIMGpXGi28.jpg tu widac nad sterowaniem grzalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ona dobrze to je tylko kielbase an grilu w domu to je jak ptaszek Mam nadzieje ze nie zagadala was na smierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja pomaranczowi mowie zdecydowane nie zbyt popularne, szzcegolnie modne kafelki do lazienek) ale fiolet i oliwka (moze nie razem) ale jak najbarzdiej tak, mame zmusila zeby na oliwkowy kolor wiatrolap pomalowal, bossski. tez mi jakos literki sie przestawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.06.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 miało nas nie być bo ja chora i na antybiotyku ale postawił mnie na nogi więc... ten anpis to chyba schowany jednak jest- przyjrzę się jeszcze Właśnie oliwka tak nie do końca mi pasuje bo ta mało "oczoje..." o wyrażam się- przepraszam. Potrzebuję mocnego akcentu- może widziałyście jakiś fajny fotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Moniczko, ja stawiam na 1. bez dwoch zadan, jesli jego wartosc nie przekracza Twojej jednomiesiecznej pensji bierz go jeszcze ten ostatani wyglada na wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.06.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Najbardziej podoba mi sie 1 i 6. Kupilabym ten, ktory moglabym zobaczyc w realu czyli 1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Mi się podobają wszystkie No ale trzeba wybrać więc....więc.....wiec...... w pierwszej kolejności wykreśliłabym 4,5,6 z podstawę okrągłą całą w chromie. Dziękuję, postoję. Mam teraz stołki barowe na takiej podstawie. Zawsze jest zakurzona, w plamki i brudna i nie ma na to mocnych!!! o chyba że na kolana ze sciereczką z mikrofibry Potem poleciałaby 3 za to, że jest zbyt plastikowa. Zostają 2 i 1 Wybór prawie dokonany. Kupiłabym ten który tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a tak na marginesie, znasz producenta tego kompletu, bo chyba na niego zachorowalam, tylko nie wiem co na to moje koty http://img370.imageshack.us/img370/3232/vomblvo28vo31alpha5bx7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.06.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 jutro jedziemy po nr 1 i na "przymiarkę" czy aby nie za dużya teraz poproszę o informackę czy próbowaliście oddać abażur do tapicera? Chcę obić lampę materiałem w kolorze jak fotel, żeby nie kupować tej oryginalnej bo drożej to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.06.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a tak na marginesie, znasz producenta tego kompletu, bo chyba na niego zachorowalam, tylko nie wiem co na to moje koty http://img370.imageshack.us/img370/3232/vomblvo28vo31alpha5bx7.jpg bo concept ale w takim kolorze tylko w Sopocie- ostatnia sztuka! jutro wielka wyprzedaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 dzięki wielkie, a tak sobie pomyslalam patrzac na to zdjecie z ich srony tego kompletu, czy nie chcialabys takiego fotela tam wstawic w bialej skorze, masz wszystko takie kanciate (co ja osobiscie uwielbiam) i na zasadzie kontrastu wlasnie ten fotel do tegohttp://www.boconcept.pl/Files/Billeder/BC/Inspiration1/ALPHA/MILJEU/AL-M-4030-4010-4017-1300-IS.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.06.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 on jest niewygodnyno i biały:) no i w skórzea właśnie chciałam kolorowy i w materiale tak dla kontrastuten nr 1 też jest krągły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 niewygodny???? a wyglada na bardzo wygodny tak wiec masz odpowiedz tylko nr 1, bo jesli pozostale tez tylko wygladaja na wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.06.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 no właśnie ja lubię zakupy w necie ale jak wcześniej zobaczę i pomacam w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ale ten biały z tego kopmletu wyglada na cholernie niewygodny Nie ma podparcia dla lędźwi, nie ma wglębienia pod pooopę, nie ma jak zeprzeć łokci..... to jak siedzieć na drewnianej ławce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts