Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do ELFOWYCH opowieści

Recommended Posts

ola po co mi wklejałaś ten ostatni link- toż ja teraz chora będę na krzesła i na fotel (niejeden) ciekawa jestem jak je kupić, choć skoro to rolf benz to desigo ma jakieś jego rzeczy- musze się przejechać. Choć jak sądzę mocno będą odstawały ceną nawet od tego fotela z boconcept :-? :( :x :cry:

Wkleiłam, żeby można było nacieszyć oko :D :D :D

Może mają jakieś posezonowe obniżki :lol:

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasia a jakie pozostałe sprzęty?

Monika, na bank zlew franco z baterią ( bo już kupiliśmy) i piekarnik ariston, ( bo też już mamy)

Reszta: lodówka Samsunga, też na bank, bo takie podaliśmy wymiary stolarzowi :D

Płyta chyba teka GKST 60 I 4B :roll: , okap raczej amica okc 6726 I, zmywarka raczej bosh SGI 4 E 25. Myslimy też o jakiejś mikrofali, ale tutaj to już kompletnie nie wiem co i jak...

Może mi coś podpowiesz :wink:

Teraz widzę, ze to będzie misz masz firmowy, ale kolorystycznie się zgra :wink:

u mnie firmowo też misz masz- ale wcale mnie to nie przeraża- jak ktoś jest od wszystkiego.... wybrałam według

1. koloru :oops:

2. potrzebnych funkcji

masz czego ci potrzeba? co się martwisz znaczkami

u nas mikrofalówka samsung (tylko ta wymiarami pasowałą do górnej szafki)

http://img66.imageshack.us/img66/6278/productuv9.jpg

tak do zabudowy- widać ją, kosztowała jakieś 800 (z ramką)

tylko w rzeczywistości ta ramka nie dolega tak ściśle do urządzenia jak na zdjęciu- ma po prawej i lewej większe szpary- stolarz twierdzi, że inaczej by się nie otwierałą, ale pognałam dla pewności do Media sprawdzić! u nich też z większymi szczelinami, uffff

co do płyty nic nie podpowiem, bo u mnie gaz i elektrycznych nie oglądałam

a symbolu zmywarki zjadłaś chyba jedną cyferkę- jeśli chodzi o Bosch SGI 43E25 to myślę, że będze głośna- choć to sprawa bardzo subiektywna- ja oglądam tv z 5 kreskami na potencjometrze- seba z 9-ma...

tak do zabudowy- widać ją, kosztowała jakieś 800 (z ramką)

tylko w rzeczywistości ta ramka nie dolega tak ściśle do urządzenia jak na zdjęciu- ma po prawej i lewej większe szpary- stolarz twierdzi, że inaczej by się nie otwierałą, ale pognałam dla pewności do Media sprawdzić! u nich też z większymi szczelinami, uffff

co do płyty nic nie podpowiem, bo u mnie gaz i elektrycznych nie oglądałam

a symbolu zmywarki zjadłaś chyba jedną cyferkę- jeśli chodzi o Bosch SGI 43E25 to myślę, że będze głośna- choć to sprawa bardzo subiektywna- ja oglądam tv z 5 kreskami na potencjometrze- seba z 9-ma...

Dzieki :)

Zjadłąm rzeczywiście tą trójeczkę :wink: Mówisz głośna :roll: No to się jeszcze rozejrzę :roll: Choć jest etraz w bardzo atrakcyjnej cenie. Niecałe 1500zł jeszcze przed rabatem :roll:

Bardzo ciekawe, odważne wnętrza.

Łazienka z czarnymi kafelkami jest piękna. Płytki Grespania prawda?

Wybrałam takie do małej łazienki na dole, z tym że będą tylko czarne w kwiaty

(śliczne!) połączone z ecru z innej serii z Grespani.

Niestety łazienka jest bez okna i nie mogę zrobić wszystkiego na czarno, chociaż bardzo lubię ten kolor.

halo,dobry wieczór...ogladajac dzienniki tylko przelatuje zdjątka i fru dalej...aż natknęłam sie na wasz..o niesamowite ale poraz pierwszy patrze na czyjes wnetrza ktore są dla mnie tak swojskie..to smieszne ale gdybys zobaczyla moje pokopiowane zdjecia z netu zobaczyłabys swoja lampe do sypialni,swoje meble do kuchni,drzwi do łazienki,wysoki połysk i takie tam...jednym słowem macie przecudny domek,całkiem w moim guscie!!gratuluje i kibucje,bede czestym gosciem!!!