olatomek 03.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ola po co mi wklejałaś ten ostatni link- toż ja teraz chora będę na krzesła i na fotel (niejeden) ciekawa jestem jak je kupić, choć skoro to rolf benz to desigo ma jakieś jego rzeczy- musze się przejechać. Choć jak sądzę mocno będą odstawały ceną nawet od tego fotela z boconcept Wkleiłam, żeby można było nacieszyć oko Może mają jakieś posezonowe obniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.07.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 a już po sezonie na fotele???koszmar dlaczego piękne przedmioty tyle kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Monika, powiedz, w jakim sklepie internetowym kupiliście tą lodówkę??? Długo czekaliście na dostawę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.07.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 max media czy mix mediajakieś 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 max media czy mix media jakieś 10 dni ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.07.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Kasia a jakie pozostałe sprzęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Kasia a jakie pozostałe sprzęty? Monika, na bank zlew franco z baterią ( bo już kupiliśmy) i piekarnik ariston, ( bo też już mamy) Reszta: lodówka Samsunga, też na bank, bo takie podaliśmy wymiary stolarzowi Płyta chyba teka GKST 60 I 4B , okap raczej amica okc 6726 I, zmywarka raczej bosh SGI 4 E 25. Myslimy też o jakiejś mikrofali, ale tutaj to już kompletnie nie wiem co i jak... Może mi coś podpowiesz Teraz widzę, ze to będzie misz masz firmowy, ale kolorystycznie się zgra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.07.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 u mnie firmowo też misz masz- ale wcale mnie to nie przeraża- jak ktoś jest od wszystkiego.... wybrałam według 1. koloru 2. potrzebnych funkcji masz czego ci potrzeba? co się martwisz znaczkami u nas mikrofalówka samsung (tylko ta wymiarami pasowałą do górnej szafki) http://img66.imageshack.us/img66/6278/productuv9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Monia, ona jest taka do zabudowy, tak?? Znaczy widać ją?? Dużo kosztowała???? Ewentualnie zostawię dziurę czy też otwór na nią i się poźniej dokupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.07.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 tak do zabudowy- widać ją, kosztowała jakieś 800 (z ramką) tylko w rzeczywistości ta ramka nie dolega tak ściśle do urządzenia jak na zdjęciu- ma po prawej i lewej większe szpary- stolarz twierdzi, że inaczej by się nie otwierałą, ale pognałam dla pewności do Media sprawdzić! u nich też z większymi szczelinami, uffff co do płyty nic nie podpowiem, bo u mnie gaz i elektrycznych nie oglądałama symbolu zmywarki zjadłaś chyba jedną cyferkę- jeśli chodzi o Bosch SGI 43E25 to myślę, że będze głośna- choć to sprawa bardzo subiektywna- ja oglądam tv z 5 kreskami na potencjometrze- seba z 9-ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 tak do zabudowy- widać ją, kosztowała jakieś 800 (z ramką) tylko w rzeczywistości ta ramka nie dolega tak ściśle do urządzenia jak na zdjęciu- ma po prawej i lewej większe szpary- stolarz twierdzi, że inaczej by się nie otwierałą, ale pognałam dla pewności do Media sprawdzić! u nich też z większymi szczelinami, uffff co do płyty nic nie podpowiem, bo u mnie gaz i elektrycznych nie oglądałam a symbolu zmywarki zjadłaś chyba jedną cyferkę- jeśli chodzi o Bosch SGI 43E25 to myślę, że będze głośna- choć to sprawa bardzo subiektywna- ja oglądam tv z 5 kreskami na potencjometrze- seba z 9-ma... Dzieki Zjadłąm rzeczywiście tą trójeczkę Mówisz głośna No to się jeszcze rozejrzę Choć jest etraz w bardzo atrakcyjnej cenie. Niecałe 1500zł jeszcze przed rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.07.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 cena ok zachęcająca- szukaj poniżej 49 a najlepiej 46 dB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 04.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 jestem pod wrażeniem Waszych cudnych wnętrz!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.07.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Dawno do Was nie zagladalam, a tutaj takie piekne zmiany! Sofa narozna bombowa, kuchnia i w ogole wszystko, bardzo ladne. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 06.07.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 dziękujemy, pozdrawiamyM&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.07.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Moniko moglabys podeslac na priv ile cie kosztowalo to lozko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Minika $ Seba, piękne wnętrza, kuchnia boska. Gratuluje pomysłów pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 08.07.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Bardzo ciekawe, odważne wnętrza.Łazienka z czarnymi kafelkami jest piękna. Płytki Grespania prawda?Wybrałam takie do małej łazienki na dole, z tym że będą tylko czarne w kwiaty(śliczne!) połączone z ecru z innej serii z Grespani.Niestety łazienka jest bez okna i nie mogę zrobić wszystkiego na czarno, chociaż bardzo lubię ten kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 08.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 halo,dobry wieczór...ogladajac dzienniki tylko przelatuje zdjątka i fru dalej...aż natknęłam sie na wasz..o niesamowite ale poraz pierwszy patrze na czyjes wnetrza ktore są dla mnie tak swojskie..to smieszne ale gdybys zobaczyla moje pokopiowane zdjecia z netu zobaczyłabys swoja lampe do sypialni,swoje meble do kuchni,drzwi do łazienki,wysoki połysk i takie tam...jednym słowem macie przecudny domek,całkiem w moim guscie!!gratuluje i kibucje,bede czestym gosciem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanejek 09.07.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam, Fajną chałupkę postawiliście. My niedługo startujemy z rozbudową.Czy macie okna Wiktorczyka z Czarkowa? Nadal jesteście zadowoleni? Może się na nich zdecydujemy, tylko trochę się boję o obsługę gwarancyjną, bo nie są to moje okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts