markoto 11.07.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Monika wy macie juz stacje uzdatania wody?? jesli tak to jakiej firmy i jaki to koszt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 11.07.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ciekawa jestem czy masz już jakieś upatrzone krzesła do jadalni, albo czy masz zaplanowe w jakiej bedą kolorystyce? No i jak z tym fotelem? Wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A gdzie Monika sie podziewa? moze sie przeprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Albo sie byczy na jakiejs wyspie goracej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.07.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Moniko moglabys podeslac na priv ile cie kosztowalo to lozko?? wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 He he jestes co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.07.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 zyjemy ale co to za zycie hihi musze wszystkim odpowiedziec bo sie nazbieralo a ja nie zagladalamMarta uzdatniacz mamy wybrany BWT Eko cos tam 50 teraz nie sprawdze ma go Hydrosolar za 2800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.07.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam, Fajną chałupkę postawiliście. My niedługo startujemy z rozbudową. Czy macie okna Wiktorczyka z Czarkowa? Nadal jesteście zadowoleni? Może się na nich zdecydujemy, tylko trochę się boję o obsługę gwarancyjną, bo nie są to moje okolice. tak okna sa Wiktorczyka z Czarkowa 2 razy wzywalismy serwis do HSki zeby ostatecznie ja wyregulowac na razie serwis bez zastrzezen podejrzewam, ze w innych czesciach kraju maja podpisane umowy partnerskie w koncu az z Pszczyny jezdzic nie beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dzieki Monika za ceny. Nam instalator mowil cos o 1600 za taka stacje uzdatniana ale jak patrze na ceny to raczej od 2tys w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.07.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ciekawa jestem czy masz już jakieś upatrzone krzesła do jadalni, albo czy masz zaplanowe w jakiej bedą kolorystyce? No i jak z tym fotelem? Wybrany? Mam upatrzone:) beda biale firma zwie sie calligharis tylko nie jestem pewna czy tak sie pisze. Krzesla czekaja na przyplyw gotowki do naszego porfela w Witku w Krakowie a tymczasem nastal czas odplywu... fotel w planach... odleglych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.07.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Bardzo ciekawe, odważne wnętrza. Łazienka z czarnymi kafelkami jest piękna. Płytki Grespania prawda? Wybrałam takie do małej łazienki na dole, z tym że będą tylko czarne w kwiaty (śliczne!) połączone z ecru z innej serii z Grespani. Niestety łazienka jest bez okna i nie mogę zrobić wszystkiego na czarno, chociaż bardzo lubię ten kolor. te plytki w ciemnym pomieszczeniu moga wygladac na czarne u nas maja sto kolorow zaleznie od gry swiatla- ale to nawet ok bo mam co chila inna lazienke gdybym dzis robila ta lazienke dalabym wiecej bialych kwiatkowych dekorow- te plytki prezentuja sie najciekawiej choc na zdjeciach kompletnie to nie wychodzi dziekujemy za mile slowa - takze Tobie KasiuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.07.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 halo,dobry wieczór...ogladajac dzienniki tylko przelatuje zdjątka i fru dalej...aż natknęłam sie na wasz..o niesamowite ale poraz pierwszy patrze na czyjes wnetrza ktore są dla mnie tak swojskie..to smieszne ale gdybys zobaczyla moje pokopiowane zdjecia z netu zobaczyłabys swoja lampe do sypialni,swoje meble do kuchni,drzwi do łazienki,wysoki połysk i takie tam...jednym słowem macie przecudny domek,całkiem w moim guscie!!gratuluje i kibucje,bede czestym gosciem!!! ha ha ha mialam to samo kiedys przegladajac forum natknelam sie na dom LS75 i otworzylam buzie ze zdziwienia- jakbym widziala to co sami planowalismy zrobic witamy pokrewna dusze- zapraszamy do zagladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dzieki Monika za ceny. Nam instalator mowil cos o 1600 za taka stacje uzdatniana ale jak patrze na ceny to raczej od 2tys w gore. My placilismy ok 3tys, ale tu sa jakies tansze http://www.allegro.pl/item396129566_kuriergratis_osmonics_20_zmiekczacz_odzelaziacz.html http://www.allegro.pl/item396129422_kurier_gratis_osmonics_30_zmiekczacz_odzelaziacz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.07.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dzieki Monika za ceny. Nam instalator mowil cos o 1600 za taka stacje uzdatniana ale jak patrze na ceny to raczej od 2tys w gore. to o czym ja pisze ma od 3 lat brat Bastka to jest caly "kombajn" wielki jak krowa ale woda jest tak miekka ze jak sie mocno namydlisz to masz wrazenie ze sie nie mozesz splukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.07.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ania a w innym temacie- kupilam testy owulacyjne hihi zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ania a w innym temacie- kupilam testy owulacyjne hihi zobaczymy co z tego wyjdzie a ja jem kwas foliowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.07.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 ja jem juz rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 ja jem juz rok hmmmm, i od roku probujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 O Moniko to pewnie juz niedlugo sie uda w koncu nowy domek nowy potomek mam nadzieje ze u mnie sie nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 O Moniko to pewnie juz niedlugo sie uda w koncu nowy domek nowy potomek mam nadzieje ze u mnie sie nie sprawdzi sprawdzi sie na pewno i u Ciebie i u Moni i moze u mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts