Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do ELFOWYCH opowieści

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Fajną chałupkę postawiliście. My niedługo startujemy z rozbudową.

Czy macie okna Wiktorczyka z Czarkowa? Nadal jesteście zadowoleni? Może się na nich zdecydujemy, tylko trochę się boję o obsługę gwarancyjną, bo nie są to moje okolice.

tak okna sa Wiktorczyka z Czarkowa

2 razy wzywalismy serwis do HSki zeby ostatecznie ja wyregulowac na razie serwis bez zastrzezen podejrzewam, ze w innych czesciach kraju maja podpisane umowy partnerskie w koncu az z Pszczyny jezdzic nie beda

Ciekawa jestem czy masz już jakieś upatrzone krzesła do jadalni, albo czy masz zaplanowe w jakiej bedą kolorystyce?

No i jak z tym fotelem? Wybrany?

Mam upatrzone:) beda biale firma zwie sie calligharis tylko nie jestem pewna czy tak sie pisze. Krzesla czekaja na przyplyw gotowki do naszego porfela w Witku w Krakowie a tymczasem nastal czas odplywu... fotel w planach... odleglych

Bardzo ciekawe, odważne wnętrza.

Łazienka z czarnymi kafelkami jest piękna. Płytki Grespania prawda?

Wybrałam takie do małej łazienki na dole, z tym że będą tylko czarne w kwiaty

(śliczne!) połączone z ecru z innej serii z Grespani.

Niestety łazienka jest bez okna i nie mogę zrobić wszystkiego na czarno, chociaż bardzo lubię ten kolor.

te plytki w ciemnym pomieszczeniu moga wygladac na czarne u nas maja sto kolorow zaleznie od gry swiatla- ale to nawet ok bo mam co chila inna lazienke

gdybym dzis robila ta lazienke dalabym wiecej bialych kwiatkowych dekorow- te plytki prezentuja sie najciekawiej choc na zdjeciach kompletnie to nie wychodzi

dziekujemy za mile slowa - takze Tobie KasiuR

halo,dobry wieczór...ogladajac dzienniki tylko przelatuje zdjątka i fru dalej...aż natknęłam sie na wasz..o niesamowite ale poraz pierwszy patrze na czyjes wnetrza ktore są dla mnie tak swojskie..to smieszne ale gdybys zobaczyla moje pokopiowane zdjecia z netu zobaczyłabys swoja lampe do sypialni,swoje meble do kuchni,drzwi do łazienki,wysoki połysk i takie tam...jednym słowem macie przecudny domek,całkiem w moim guscie!!gratuluje i kibucje,bede czestym gosciem!!!

ha ha ha mialam to samo

kiedys przegladajac forum natknelam sie na dom LS75 i otworzylam buzie ze zdziwienia- jakbym widziala to co sami planowalismy zrobic :)

witamy pokrewna dusze- zapraszamy do zagladania

Dzieki Monika za ceny. Nam instalator mowil cos o 1600 za taka stacje uzdatniana ale jak patrze na ceny to raczej od 2tys w gore.

My placilismy ok 3tys, ale tu sa jakies tansze

http://www.allegro.pl/item396129566_kuriergratis_osmonics_20_zmiekczacz_odzelaziacz.html

http://www.allegro.pl/item396129422_kurier_gratis_osmonics_30_zmiekczacz_odzelaziacz.html

Dzieki Monika za ceny. Nam instalator mowil cos o 1600 za taka stacje uzdatniana ale jak patrze na ceny to raczej od 2tys w gore.

to o czym ja pisze ma od 3 lat brat Bastka to jest caly "kombajn" wielki jak krowa ale woda jest tak miekka ze jak sie mocno namydlisz to masz wrazenie ze sie nie mozesz splukac :)