markoto 12.07.2008 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 tfu tfu przez lewe ramie, ja dziekuje, moge oddac moj przydzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.07.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 tfu tfu przez lewe ramie, ja dziekuje, moge oddac moj przydzial ja wezme Twoj przydzial a dlaczego nie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 kiedys przegladajac forum natknelam sie na dom LS75MOnia, zapodaj linka do tego domu Miałaś zrobić zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 12.07.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 zapodaje http://forum.muratordom.pl/dom-ls75-bocianie-gniazdo,t34093.htm tak Aniu my sie staramy od sierpnia ur. tyle ze z roznym zacieciem Kasiu a jakie zdjecia mialam wkleic? W moim wieku to skleroza jest juz galopujaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 zapodaje http://forum.muratordom.pl/dom-ls75-bocianie-gniazdo,t34093.htm tak Aniu my sie staramy od sierpnia ur. tyle ze z roznym zacieciem Kasiu a jakie zdjecia mialam wkleic? W moim wieku to skleroza jest juz galopujaca... Monika, znam ten domek Tylko nie skojarzyłam z nazwą użytkownika Jest zajeb!@# Dobrze, że go przypomniałaś, bo też chce taką ścianę na tv A zdjęcia tych domów z wykuszem w innym kolorze miałaś pokazac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.07.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 FAKTYCZNIE, to musi poczekac tydzien OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 skleroza w tym wieku? kiedy przeprowdzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 FAKTYCZNIE, to musi poczekac tydzien OK?łokej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 19.07.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam To ja ta od grespani ) http://images23.fotosik.pl/196/ca60b358fc352434.jpg Przyznaje sie, ze sledze ) Przynajmniej dwa razy w tygdoniu zagladam Wszystko bardzo mi sie podoba Juz sie tutaj odzywalam, ale postaram sie czesciej ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 19.07.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ania a w innym temacie- kupilam testy owulacyjne hihi zobaczymy co z tego wyjdzie a ja jem kwas foliowy Hehe chyba moge dolaczyc do grona )) Zaczynamy w sierpniu Powodzenia dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.07.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 dzieńdobrywieczorek a ja już po urlopie jestem w domku i mogę do was pisać z polskimi znakami zrobiłam zdjęcia dla Kasi (właśnie ściągam) i zmierzyłam schody dla ziemi otóż słupek barierki ma 9x9cm i jest wysoki na 105 cm na nij jest szersza "czapeczka" wysoka na 5 cm w sumie słupek ma 110 te szczebelki mają wysokość 90 cm i 6x3 cm grubości stopnica ma 28 cm głębokości schód jest wysoki na 18 cm (więc nie wiem czy taki zgrabny ) jeśli mogę jeszcze w czymś pomóc pytaj Kaśka- zdjęcia to ja Ci mailem prześlę więc prosze o namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Doszły Rzeczywiście, koszmarek I na dodatek nie podobają mi się te drewniane barierki, brrrrr Skutecznie mnie zniechęciłaś, Dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.07.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ania a w innym temacie- kupilam testy owulacyjne hihi zobaczymy co z tego wyjdzie a ja jem kwas foliowy Hehe chyba moge dolaczyc do grona )) Zaczynamy w sierpniu Powodzenia dziewczyny! do dzieła trza ducha tchnąc w naród coby się szybko odrodził cała nadzieja w nowym pokoleniu informujcie na bieżąco o postępie prac odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Brawo, mądre dziewczyny. Jadłam kwas (jak to brzmi ) przed każdą ciążą i moje dzieci sa najpiękniejsze i najmądrzejsze na świecie Więc i wy macie szanse, ze wasze też takie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Zajefajne zdjęcie A jakieś opisy to gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jakie zdjecie???? ja nic nie widze ani tu ani w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jakie zdjecie???? ja nic nie widze ani tu ani w dzienniku no było!!! musiała skubana wykasować stała sobie a za nią w głębi Wieza Eiffla No chyba, że mi padło na mózg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Monika oddawaj fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 25.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Monika dzięki za wymiary, przydadzą sie i to bardzo A wykończenie na ścianie,czyli te listeweczki dookoła stopni jakbys mogła jeszcze zmierzyć,plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 26.07.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 ziemia- zmierzę oczywiście ale chyba 3 cm są no nie padło ci Kaśka ale... nie oddam... wkleiłam bo na naszą klasę chciałam zmniejszyć hihi i było 1 minutkę a tu proszę jednak ktoś zauważył ale muszę się czymś pochwalić wczoraj padł nam prąd, przez te ulewy, no i stolarz jak przyjechał tak pojechał, a że padł z przyczyn bliżej nieznanych także alarm postanowiliśmy spać na działce. Pojechałam w tajemnicy wielkiej po szampana...wróć- wino musujące za całe 9 zł, kupiłam pomarańcze i melony hihi bo ja mam swoje małe po drodze wydałam jeszcze kaskę na kielonki do wódki i do martini, no bo zawsze się przydadzą, a mieć jeszcze nie miałam, no i pojechaliśmy okazał się , że prąd powrócił niczym syn marnotrawny i że alarm zadziałał ale zostaliśmy!!!! no i fajnie było może z tego i jakiś potomek będzie? wyspałam się ... prawie... bo nie jesteśmy przyzwyczajeni pod jedną kołdrą spać no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts