kamamichał 26.07.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Moniu ale Ty smiszna jesteś!!trzymam kciuki zeby szybciutko sie z dzidzią udało!!ja wam powiem w tajemnicy że tez się staramy o rodzenstwo dla naszego smyka..Moniu zdradź mi prosze jaką macie bateryjke podtynkowa w tej łazieneczce szarej??bardzo mi sie podoba zreszta jak cały wasz domek!!z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 26.07.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 hmmm co to była za bateria chyba hansa do umywalki mamy serię motion a pod prysznicem mieszacz jest hansa motion a deszczownica to hansgrohe dziękujemy za trzymanie i podobny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Oo widze ze ty juz po urlopie Wypoczelas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 28.07.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 jestem pod niesamowitym wrażeniem aranżacji Pani domu...jest ...poprostu cudowna...wszystko idealnie do siebie pasuje..każdy detal jest dopasowany i dobrany idealnie....my jesteśmy dopiero na etapie stanu surowego ale chciałabym mieć tak cudownie urządony dom jak Pani...jestem pełna podziwu....czy to Pani wizje i realizacje czy pomagał Wam w tym projektant.... PozdrawiamJustyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Monia, czy to znaczy ze Wy w domku sex uprawialiscie trzymam kciuki za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.07.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 jestem pod niesamowitym wrażeniem aranżacji Pani domu...jest ...poprostu cudowna...wszystko idealnie do siebie pasuje..każdy detal jest dopasowany i dobrany idealnie....my jesteśmy dopiero na etapie stanu surowego ale chciałabym mieć tak cudownie urządony dom jak Pani...jestem pełna podziwu....czy to Pani wizje i realizacje czy pomagał Wam w tym projektant.... Pozdrawiam Justyna wizje autorskie w 99%, realizacje z udziałem fachowców pod pilnym nadzorem inwestorskim żadna ze mnie Pani, dziękujemy za ochy, bo z natury próżni jesteśmy więc lubimy jak ktoś łechce nasze ego... choć negatywny komentarz lub jakaś trafna uwaga też mile widziane Aniu, no tak się stało, wielokrotnie nawet hihi Marta, fizycznie nie wypoczęłam, bo urlop w Paryżu więc nabiegaliśmy się żeby wszystko zobaczyć za to psyche jeszcze nie wróciła do ciała więc chyba jest ok:) tylko pracować się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.07.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Monika dzięki za wymiary, przydadzą sie i to bardzo A wykończenie na ścianie,czyli te listeweczki dookoła stopni jakbys mogła jeszcze zmierzyć,plisssss grubość czy możewysokość stopni schodów to 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 29.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ale sie dogadujemy ,jak dwie blondynki chodzi mi o wysokość listewek,którymi wykończona jest ściana przy schodach.Bo chyba grubość wystająca od ściany( czyli grubość listewki) to 1,5 cm. Mam nadzieje że nie kłopotam Cię za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 29.07.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 witam ponownie, dziś zwracam się z zapytanie o wnękę na drewno obok kominka, czy to złudzenie czy jest ona podświetlana ? czy mogę prosić o więcej zdjęć z tej odjechanej (zresztą obie takie są) chyba na dole z elementami drewna...byłabym niezmiernie wdzięczna pozdrawiamJustyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.07.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ale sie dogadujemy ,jak dwie blondynki chodzi mi o wysokość listewek,którymi wykończona jest ściana przy schodach.Bo chyba grubość wystająca od ściany( czyli grubość listewki) to 1,5 cm. Mam nadzieje że nie kłopotam Cię za bardzo hahaha ja się już dawno przefarbowałam mają 8cm i 1,5 grubości są lekko zaakrąglone spróbuję dziś cyknąć fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.07.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 witam ponownie, dziś zwracam się z zapytanie o wnękę na drewno obok kominka, czy to złudzenie czy jest ona podświetlana ? czy mogę prosić o więcej zdjęć z tej odjechanej (zresztą obie takie są) chyba na dole z elementami drewna...byłabym niezmiernie wdzięczna pozdrawiam Justyna więcej nie da rady łazienka ma 2,3 na 2,2 i inaczej jej nie łapię choć obiektyw o szerokim kącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.07.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Nie martw sie o krzesła. Białe fajnie pewnie wygladają. Malmuc ma białe krzesła i uważam, że lepiej wybrać nie mogła. U mnie są c. brązowe. Podobają mi się ale myślę, że z jasnymi też byłoby dobrze (o ile nie lepiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.07.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Monia napisz mi proszę jakie blaty masz w kuchni? Wiem że to zwykłe blaty ale chodzi mi o kolor. To średni orzech moze? Szukam czegoś takiego grubego na korpusy do szafek łazienkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Moniko znowu ogladalam Wasze zdjecia i musze powiedziec, ze bardzo podoba mi sie kominek. A w ogolew domku wszystko do siebie pasuje, dlatego nie martwie sie o te biale krzesla. Jestem pewna, ze jak wszystko - wyglada super. Ah, czasami zaluje, ze ja sie ustawilam na babcine klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 30.07.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 dzięki o to właśnie chodziło! zdjęcie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.07.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Monia napisz mi proszę jakie blaty masz w kuchni? Wiem że to zwykłe blaty ale chodzi mi o kolor. To średni orzech moze? Szukam czegoś takiego grubego na korpusy do szafek łazienkowych. orzech sam bez średni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.07.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Moniko znowu ogladalam Wasze zdjecia i musze powiedziec, ze bardzo podoba mi sie kominek. A w ogolew domku wszystko do siebie pasuje, dlatego nie martwie sie o te biale krzesla. Jestem pewna, ze jak wszystko - wyglada super. Ah, czasami zaluje, ze ja sie ustawilam na babcine klimaty. e tam ja czasem żałuję ze się na babcine nie ustawiłam... tak to widać jest a zdjecia krzeseł zaraz wkleję do dziennika więc ocenicie naocznie Na poczatku jak wszystko widok był szokujący a teraz nawet ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.07.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Monia napisz mi proszę jakie blaty masz w kuchni? Wiem że to zwykłe blaty ale chodzi mi o kolor. To średni orzech moze? Szukam czegoś takiego grubego na korpusy do szafek łazienkowych. orzech sam bez średni No to powinno mi pasować bo ze zdjeć wygląda podobnie. I tak nie dobiore idealnie koloru więc szukam coś zbliżonego. Musze skończyc tę łazienkę bo mnie zaczyna już nosić. Łazienka na górze to pomysł mojego męża i Jego, ze tak powiem działka. DO tej pory nie skończona O czyms to świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.07.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 każdy chłop ma ludzi od roboty, różnią się między sobą tylko tym, że niektórzy tych robotników szukają poza domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.07.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Nie kokietuj, krzesła są super Szafka też dobrze się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts