anjamen 30.07.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 lece kuknac na krzesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 bosssssskie, jak wszystko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 30.07.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Łaaaaaaaaa Monia...super krzesla!!! Niedawno podziwialam je w jakies prasie. Super!!! P.S. Prawie identyczne ogladalam w salonie Klose...naprawde pieknie sie prezentowaly. http://www.klose.pl/gfx/libary/gallery/program/119/1197.jpghttp://www.klose.pl/gfx/libary/gallery/program/119/1194.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.07.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 o kurde rzeczywiście podobneszkoda, że ich nie widziałam, bo widzę, że mają w tkaniniea znasz cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 To ja sie ujawnie, skoro tak prosisz... (jako cicha wielbicielka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.07.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 witanko i pożegnanko bo muszę już spanko a tak na marginesie- od jutra jestem na diecie i uprasza się nie pisać w dziennikach o jedzeniu i piciu, bo przechodzę na odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2008 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Na to liczyc nie mozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.07.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Monia jaka dieta? To nie ta kolejność. Dieta to po porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.07.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ej, no krzesla pasuja, ladnie wyglada ten wykusz! A kuchnia, co tu duzo gadac, przepiekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 31.07.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, po raz kolejny...mam małą prośbę chodzi mi o wymiary i model waszej kabiny z łazienki na dole pozdrowionka...trzymam kciuki za dietę....i z podziwem śledzę kolejne postępy w waszym domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 31.07.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 jeszcze jedno pytanko...jak się sprawdzają w użytkowaniu ciemo szare kafle tam gdzie jest kabina....tzn czy wymagają ciągłego wycierania z zacieków po wodzie i wszelkiego rodzaju specyfików do kąpieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 31.07.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, po raz kolejny...mam małą prośbę chodzi mi o wymiary i model waszej kabiny z łazienki na dole pozdrowionka...trzymam kciuki za dietę....i z podziwem śledzę kolejne postępy w waszym domku... Firma Samo seria Open Surf wymiary to dłg 140 szerokość (52/90/80- czyli 52cm na wejście 90 w najszerszym punkcie i 80 pod ścianą) na drugie pytanie nie odpowiem bo prysznic jeszcze nierozdziewiczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 31.07.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 usunęłam te gołe baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 jutro nam stuknie 10 rocznica- patrzcie co dziś nabyłam http://www.passion.com.pl/Stewardessa-163.html http://www.passion.com.pl/SURPRISE_SET-78.html nie mogłam się oprzeć mam nadzieję, że wklejając linki nie złamałam żadnego regulaminu bedzie gorrraco, swietny pomysl no to Monia gratulacje i szalonej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Austen 31.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, przeczytałam cały twój dzienniczek i ... masz dom moich marzeń. Idealnie dobrane kolory, super pomysły i rozwiązania ... gorąco zachęcam do kształcenia w tym kierunku . Sama chętnie bym się wsparła w przyszłości taką głową pełną pomysłów i do tego w mojej konwencji estetycznej . Z całości przedstawionych zdjęć, nie będę oryginalna najbardziej podoba mi się łazienka i kuchnia (ta mnie dosłownie powaliła). Bardzo ciekawa jestem ile kosztowała (ale info wysylalas na prv ). Z zaciekawieniem śledzę dalsze szczegóły wykańczania ... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Moniko co tu dużo mówić - poprostu pięknie się to wszystko u Was komponuje. Jak moi "przedmówcy" a raczej "przedpiszący" jestem zachwycona i brak mi słów zachwytu!!! A teraz z innej beczki: 1. Wiesz może gdzie u nas w rejonie jest duży wybór sprzętów gdzie można je pooglądać na żywca?Byłam w Saturnie ale tam też jest tak sobie 2. Wiem, że zmywarki BOSCH są najlepsze ale jaki model???Pomóż plisss Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No coz moge powiedziec, nic odkrywczego, kuchnia i krzesla super jak wszytsko.. Juz to nudne jest... za nic nie mozna Cie skrytykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Moge jeszcze powiedziec, sio sio do mojego watku doradz cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 01.08.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 o kurde rzeczywiście podobne szkoda, że ich nie widziałam, bo widzę, że mają w tkaninie a znasz cenę? Hmmm o ile dobrze pamietam to jedno kosztowalo okolo 800 zl, ale moge zle pamietac Eeee twoje sa piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.08.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam, przeczytałam cały twój dzienniczek i ... masz dom moich marzeń. Idealnie dobrane kolory, super pomysły i rozwiązania ... gorąco zachęcam do kształcenia w tym kierunku . Sama chętnie bym się wsparła w przyszłości taką głową pełną pomysłów i do tego w mojej konwencji estetycznej . Z całości przedstawionych zdjęć, nie będę oryginalna najbardziej podoba mi się łazienka i kuchnia (ta mnie dosłownie powaliła). Bardzo ciekawa jestem ile kosztowała (ale info wysylalas na prv ). Z zaciekawieniem śledzę dalsze szczegóły wykańczania ... pozdr. dziękuję, no właśnie wciąż się kształcę na kolejnych drobnych projektach za które nie biorę kaski. Myślę, że to będzie mój plan na 9 miesięcy ciąży... a tymczasem przesyłam info o kuchni na PW skoro chcesz wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts