markoto 20.05.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witaj! Bylam u was troszke podgladnac okna ale balam sie zblizac zeby jakis alarm mnie nie zlapal. Co z tymi oknami? Zeszlo to rozjasnienie od wilgoci?? No czytalam i slyszalam ze nie za dobrze sie spisali tynkarze O co chodzi z tymi schodami?? Napisz zebym wiedziala czego pilnowac?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.05.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witaj! Bylam u was troszke podgladnac okna ale balam sie zblizac zeby jakis alarm mnie nie zlapal. Co z tymi oknami? Zeszlo to rozjasnienie od wilgoci?? No czytalam i slyszalam ze nie za dobrze sie spisali tynkarze O co chodzi z tymi schodami?? Napisz zebym wiedziala czego pilnowac?? Pozdrawiam Marta Okna sa ok! przebarwienia okazały się chwilowe -jak drewno złapało wilgoć. Tynkami się już nie przejmuję, bo lepsze z agregatu nikomu nigdy nie wyjdą- zdanie innych fachowców. Zrobię gładź gdzie trzeba i już a schody? zrobię fotę, wkleję to ocenisz- podobno też przesadzam bo są w końcu schodami zabiegowymi a od dołu tak mają wyglądać. Chyba papadam w obłęd - powinnam przenieśc się raczej do postu "wykończeniówka wykańcza" zamiast zadręczać innych moimi napadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jak cie przerazaja te schody to podskocz sobie na przeciwko do kuzyna, tez ma zabiegowe i od spodu wygladaja dosc dziwnie, ta folia sie odcisnela wiec tez beda kombinacje z otynkowaniem. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 No wreszcie zdjecia Dom nabiera wygladu, okno tarasowe wyglada super, a widze ze i schody udalo sie otynkowac Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 06.06.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 No wreszcie zdjecia Dom nabiera wygladu, okno tarasowe wyglada super, a widze ze i schody udalo sie otynkowac Pozdrawiam Marta otynkować się udało tylko co dalej- schody temat nie do końca zamkniety i bardzo denerwujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Slyszalam ze zdecydowaliscie sie na foresta od kominkow bardzo jestem ciekawa efektow pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.06.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Slyszalam ze zdecydowaliscie sie na foresta od kominkow bardzo jestem ciekawa efektow pozdrawiam Marta decyzja jeszcze nie zapadła. Popytałam na forum osoby które mają kominki podobne do tego który my planujemy zrobić o koszty ich wykonania- najdrożej- wkład (nie tylko wygladający:))+ obudowa+rozprowadzenie+robocizna 8,5tys. a więc duuużo taniej niż propozycja Foresta- wciąz się zastanawiamy po co nam kominek- tzn jaka funkcje ostatecznie ma pełnic w tym domu i jak sie juz zastanowimy to zdecydujemy jaki wkład, a to już podyktuje dalsze koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Moglabys mi napisac na priv jaka cene dstalas od foresta?? i link do kominka ktory bierzecie pod uwage?? a robicie rosprowadzenie ciepla kanalami???chcialabym zaplanowac jakos koszty wykonczenia i a nie bardzo mam pojecie co ile kosztuje, wiem ze robicie bardzo proste i w miare nowoczesne wyposazenie wiec to mi da jakis poglad o kosztach Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Gratuluje znalezienia glazurnikow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.06.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Moniko jaka macie dachowke na dachu?? Jesli masz jakichs instalatorow godnych polecenia to bardzo prosze o namiary bardzo fajna ta umywalka czy moglabys mi napisac co to i gdzie w okolicach sa jakies sklepy z takimi elementami jak podlogi drewniane czy ceramika scienna i sanitarna Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 20.07.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Moniko jaka macie dachowke na dachu?? Jesli masz jakichs instalatorow godnych polecenia to bardzo prosze o namiary bardzo fajna ta umywalka czy moglabys mi napisac co to i gdzie w okolicach sa jakies sklepy z takimi elementami jak podlogi drewniane czy ceramika scienna i sanitarna Pozdrawiam Marta ups przeoczyłam pytanko Marta, o drewnie już rozmawiałyśmy na gg. Dachówka to Brass- Celtycka namiary na instalatorów mam- prześlę ci na gg jak się znowu zgadamy- choć tani nie są Umywalka to jacuzzi- seria morphosis projekt pinin farina kupiliśmy ją w sanimexie na rozdzieniu. Ale to jedyny zakup który tam poczyniliśmy resztę zamawialiśmy na http://www.megalazienki.pl mają stoisko na rozdzieniu- potrafią fachowo doradzić co z czym połączyć, a do tego mają przegląd wszystkiego co na rynku- mówisz szukam kwadratowych- oni ci pokazuja wszystko w kwardatach itp. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 szkoda ze wczesniej nie wiedzialam ze macie brassa, ( jakos ulecialo mi to pytanie z glowy jak na gg gadalysmy) fajny ten dach a ja mialam dylemat ceglana czy brazowa, tez bedziemy miec brassa, stanelo na ceglastej i chyba bede zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ale macie faaaajny widok z tarasu Ciekawi mnie, co postanowicie z kominkiem. Szczegolnie ta opcja bez rozprowadzania ciepla, a z "piecem akumulacyjnym" schowanym w obudowie mnie zainteresowala. Kiedys zaczelam taki watek na forum w wymianie doswiadczen, ale nie bylo wielkiego odzewu... Pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 amonite pogadaj z forestem natura on robi takie kominki akumulacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.07.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ciekawi mnie, co postanowicie z kominkiem. Szczegolnie ta opcja bez rozprowadzania ciepla, a z "piecem akumulacyjnym" schowanym w obudowie mnie zainteresowala. fakt, forest robi takie rzeczy- on nam o tej opcji powiedział, ale stwierdziliśmy, że kominek będzie tylko dodatkowym źródłem ciepła w naszym domku więc piec akumulacyjny opdadł po rozważaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.07.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 szkoda ze wczesniej nie wiedzialam ze macie brassa, ( jakos ulecialo mi to pytanie z glowy jak na gg gadalysmy) fajny ten dach a ja mialam dylemat ceglana czy brazowa, tez bedziemy miec brassa, stanelo na ceglastej i chyba bede zalowac ja chciałam jeszcze ciemniejszą czekoladę ale brass ma tylko taki odcień brązu, Seba obstawał za grafitem i teraz jak patrzę na grafitowe dachy to bardziej mi się od naszego podobają, jednak myślę, że ostatecznie ten kolor lepiej nam się komponuje z oknami jest jak jest - może masz jeszcze szansę na zmianę koloru- przecież nie masz dachówki na budowie prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 nie mam ale juz zamowione sa dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.07.2007 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 nie mam ale juz zamowione sa dawno zamówione to nie zapadła klamka- zadzwoń, zapytaj skoro masz żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 27.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No to się przywitam z "południowcami"! Tak na początek... hmm....widzę, że mocno przerobiliście projekcik!No i przede wszystkim Wasze widoki z działki nas urzekły (nie to co u nas).Fajnie macie Życzymy powodzonka i utrzymania tempa pracbud. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.09.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Życzymy powodzonka i utrzymania tempa pracbud. Pzdr dziękujemy:) dla tych widoków kupiliśmy tą działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts