Monika Seba 06.08.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Sorki- do momentu wyjścia ode mnie stolarza nie polecę go już nikomu- zaczyna mieć spóźnienia, bo bierze nowe zlecenia a mnie trafia nagły i niespodziewany....Schody nas kosztowały 8200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 06.08.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 No nic szperam dalej, i nie zaśmiecam wątku. : no coś ty nic nie zaśmiecasz to w końcu nie dziennik:) stamtąd bym cię wygoniła, ale tutaj hulaj dusza... jeśli tylko zachcianka to pomyśl jeszcze o zwykłej wannie- te rogowe są jak dla mnie strasznie niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 06.08.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja też odn.schodów (tak żeby na niego nie trafić ) A tak przy okazji to nie wiesz może o co chodzi z tymi "kominkami" wentylacyjnymi u twojego sąsiada (tego z boku) Ilekroć jestem u twojego drugiego sąsiada (vis a vis) na zakupach to do tego stopnia przyciągają mój wzrok , że nie mogę się skupić - zapominam po co przyjechałem .O co chodzi ? Jakieś zmiany w projekcie wentylacji ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 06.08.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no proszę permanentna inwigilacja.... aż strach się bać ja też go o to pytałam, ale co odpowiedział nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 06.08.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Nie "inwigilacja" tylko chmmm... spostrzegawczość A już napewno nie "permanentna" (bywam tam może raz w miesiącu,albo rzadziej) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 06.08.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Co ja na to poradzę ,że twój sąsiad jest najlepszy (a moze jego dziewczyny)? Ceny super !! jakość też ,a i odpowie rzeczowo na każde pytanie (no może się zagalopowałem z tym "każde" ) Wszystkim zainteresowanym tudzież miłośnikom zieleni naprawdę polecam !! A wracając do stolarza - który to Naprawdę jest prawdopodobieństwo (jeśli jest z tzw.okolicy),że mogę nań trafić proszę na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 r-32 mozesz odetchnac, nie z okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Zaciekawily mnie te kominki musze sie przygladnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 06.08.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 przyglądnąć ? Jak je pierwszy raz ujżałem omal nie wykłuły mi oczu Jak to mówią "no dla mnie bomba!!" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Austen 06.08.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Sorki- do momentu wyjścia ode mnie stolarza nie polecę go już nikomu- zaczyna mieć spóźnienia, bo bierze nowe zlecenia a mnie trafia nagły i niespodziewany.... To co on jeszcze u was wykańcza (oprócz ciebie )? Z tym zaśmiecaniem miałam na myśli pisanie o swojej łazience u ciebie ... a wątek ma dotyczyć twoich spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 06.08.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no jeszcze szafa została w łazience u góry i komoda pod tv do salonu i kosmetyka schodów i balustrada na balkon i listwa tu i ówdzie i oj długo wymieniać Marta zdecydowałąś już co z tą łazienką? r-32- a to zawodowo czy prywatnie obsadzasz tymi drzewkami? Jak raz w miesiącu jesteś to... spora ta działka musi byćo kominy pytaj Martę- sąsiad to jej kuzyn- wstyd Ci teraz co? tak po czyjejś rodzinie pojechać hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Jakos wczesniej nie zwrocilam uwagi na nie, chyba nie jestem zbyt spostrzegawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A to u Bastka te kominy??? Myslalam ze chodzi o sasiada z boku a nie z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A z ta lazienka.. zobacz zrobilam wizualizacje moze cos sie rozjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 06.08.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ad.1.Prywatnie i nie tylko drzewka ,a głównie krzewy ozdobne. Działka ok 1500m. Ad.2. Nie uważam żebym po kimkolwiek "pojechał". Poprostu pytałem bo nigdzie jeszcze takich niewidziałem - tyle. A" wstyd -to kraść , z kobiety spaść" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Hmm nie wiem w koncu czy to u Bastka, jesli tak to moge sie domyslac, ze moze podniosl kominek odpowietrzajacy kanalize dlatego, ze juz po zamontowaniu kominka, zdecydowali sie w lazience wybic okno polaciowe bo bylo za ciemno. Teraz podczas uchylania okna zaciagalo "zapachy" z kominka wiec moze kombinowali cos zeby jak najdalej odsunac kominek. Jesli to o to w ogole chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 06.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Zimno.Słowo klucz -blacha ocynkowana-albo chm...... -rura- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Kurcze to o ktory to dom chodzi?? Na przeciwko Moniki ten kolo Krzaczkow?? czy sasiad Moniki z boku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 06.08.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 łojezu- i tu i tu jakieś dodatkowe kominki sąa kolega jak widzę wrażliwy- a ja taki żart mam i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 06.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Fajnie ,że mam L4 -moge poświęcić więcej czasu forum niż budowie No aleśta afere zrobiły Wydawało mi się ,że wyraziłem się zrozumiale (pisałem , że z boku-czyli po tej same stronie ulicy) Cały czas mam na myśli sąsiada moniki&seby tych krytych gontem. Ale ogólnie - to czasem dobrze jest "rozgrzać atmosfere" . A "kominki' ,o których mowa nie dość ,że nie w pionie to jakieś rury z blachy ocynk - sorry ale jak na na taką chałupę z kaflami na ogrodzeniu te rury tworzą poważny kontrast - który to jak wcześniej wspomniałem niemal nie wykłuł mi oczu. Forum moim zdaniem służy do dzielenia się doświadczeniami , spostrzeżeniami , generalnie - żebyśmy wszyscy nie uczyli się na swoich błedach. No i wracając do tych nieszczęsnych kominków - podejżewam (jestem niemal pewien),ze jakby właściciel tego domu byłby aktywnym forumowiczem to tak by się to nie skończyło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts