markoto 06.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 r-32 jesli chodzi o polozenie to tak wlasnie zrozumialam z Twojego opisu tylko Monika cos zamieszala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 06.08.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 podobno Moniki tak mają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 07.08.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 cześć dziewczyny, ponieważ Wy w swoich aranżacjach jesteście mistrzyniami, podeślijcie li prosze jakiś link do dobrej strony dzie mogę popracować nad aranżacją swojego gniazdka....będę bardzo wdzięczna Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja robie w pro100 na dobreprogramy.pl mozna to scignac niestety wersja demo ale proste w obsludze, tam jest tez troche innych programow do sciagniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Proste w obsludze... Taaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.08.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 cześć dziewczyny, ponieważ Wy w swoich aranżacjach jesteście mistrzyniami, podeślijcie li prosze jakiś link do dobrej strony dzie mogę popracować nad aranżacją swojego gniazdka.... będę bardzo wdzięczna Justyna ja to staroświecka jestem- papier milimetrowy, ołówek, linijka, gumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 07.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Poważnie !! czy se jaja robisz ? Bo myślałem już ,że ze mną coś nie tak Schody (z parteru na piętro mam mieć na konstr. stal.) rysuje już chyba piaty raz. Justyna - zobacz co na ścianach robi LeoAureus na ZRÓB TO SAM Warto !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Malgos nie mow ze pro100 jest trudny, to jeden z prostszych programow do wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 To moze ja jakis inny Pro100 mialam. Jak bede miala troche sily, to go jeszcze raz sciagne i sprobuje sie pobawic, ale cos tak pamietam, ze nie moglam zaczac z narysowaniem pomieszczenia i mnie wkurzylo i dalam se spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Tzn wybor ksztaltow pomieszczen to nawet nie wiem czy jest, ja zeby zrobic komin czy zabudowe za kibelkami to uzywalam np blatow zmieniajac ich wymiary zeby zamodelowac to co potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No dobra, sprobuje sie przymierzyc jeszcze raz, ale nie gwarantuje rezultatow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Monia, przyszłam się od razu do czegoś przyznac Zgapiłam te cudne halogeny od ciebie te wiesz, co to do kuchni je kupiłaś Ale ja będę je mieć w łazience dla odmiany \nie gniewasz się, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Malgos ja dalam rade jako tako to TY nie dasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 08.08.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Kasiu, jakbym mogła, w łazience to ja też je mam na górze Marta- będę dziś o 16.00 a jutro nie, bo mój chrzestny synuś urodziny ma więc najprędzej w niedzielę a teraz lecę myć talerze, bo kurier przywiózł i takie zakurzone, że nie wiem czy mi się podobają czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 O 16 do ktorej??? Moze uda mi sie dzisiaj podskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Monia, no to ulżyło mi A teraz powiedz mi, jaki masz symblo lodówki bo zaraz dostanę szału RS 21KLBG czy RSH1 KLBG czy może jeszcze jakąś inną Zgłupiałam do reszty Aaaaaaa, piękne te krzesła no i w kuchni się już fajnie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.08.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Kasiu,RSH1KLBG to nowszy model z chowanymi zawiasami i taką kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Kasiu, RSH1KLBG to nowszy model z chowanymi zawiasami i taką kupiliśmydzięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 czesc Monia, kiedy parapetowa i przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.08.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 parapet we wrześniu a przeprowadzka już tuż a widziałam i czytałam, że u koleżanki ruszyło się tzn mąz się też ruszył- musisz go mocno dopingować kto wie może z tego coś pozabudowlanego też wyniknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts