kaśka maciej 11.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 parapet we wrześniu a przeprowadzka już tuż a widziałam i czytałam, że u koleżanki ruszyło się tzn mąz się też ruszył- musisz go mocno dopingować kto wie może z tego coś pozabudowlanego też wyniknie:)Monia, może też się i do was coś przyklei??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 mam taka nadzieje do 30 pazdziernika mam umowe na okres probny, a potem do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Austen 12.08.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 parapet we wrześniu a przeprowadzka już tuż Ale wam super! Gratuluję i zazdroszczę okrutnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.08.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Co zajrzę do elfowego domku to tam coraz ładniej wszystko przemyślane i w świetnym stylu!!! Gratuluję i będę śledzić rozwój wydarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.08.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 nie zazdrościc i nie gratulować! brać się do roboty!ja się przez 2 dni okropnie napracowałamledwo siedzę przy tym kompieale jak zajrzycie w dziennik to mnie zrozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Austen 13.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Nie zle nie zle ale jak samemu się robi część prac to chyba satysfakcja jest dużo większa z efektu. Pamiętam jak pisałaś o ścieraniu ścian (chyba po tynkach) gruntowaniu itp. Dużo rzeczy robiliście sami? Nam bardzo zależy na jak najszybszym wybudowaniu i wykończeniu ... tutaj zawsze jest konflikt interesów czy zapłacić i mieć szybciej, czy samemu coś zrobić i mieć taniej ... Masz już jakąś koncepcję na zagospodarowanie ogrodu? FOTECZKI FOTECZKI prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.08.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 sami robiliśmy bardzo dużo tylko większość z tego "dużo" robił mój tata ocieplanie poddasza rynny podłoga na górze lampy cała kotłownia wiatrołap tapety garaż gruntowanie malowanie polecam fotki zaraz będę wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Austen 14.08.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 To faktycznie sporo. Pewne rzeczy tez zakladamy, ze bedziemy robic samodzielnie. Zwlaszcza w pomieszczeniach mniej wyeksponowanych typu kotłownia, garaz itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.08.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Czy mogłabyś wkleić jeszcze jakieś zdjęcia z łazienki na górze? Niby są ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić całości ... takie mam wyrwane myśli z kontekstu jak na nie patrzę, a bardzo jestem ciekawa tej kobiecej wersji . obiecała to wklejam zdjęcia w kierunku odwrotnym niż ruch wskazówek zegara http://img352.imageshack.us/img352/8060/obraz002hj9.jpg http://img171.imageshack.us/img171/710/obraz003rr0.jpg http://img176.imageshack.us/img176/1889/obraz004tw5.jpg http://img47.imageshack.us/img47/449/obraz005ru7.jpg http://img176.imageshack.us/img176/124/obraz006ip9.jpg za 2 tygodnie będzie już drewniana szafa za drzwiami i zamontowana bateria w umywalce, w końcu będziemy już mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Austen 14.08.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Teraz super wszystko widać . Bardzo fajnie wyszła. Ps. Jak spoglądam za okno to lepszej pogody na wprowadzanie się i urlop mieć chyba nie można. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 14.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 No lazienka wyszla swietnie! Jak ja lubie te kafle )) Wiesz co..to drewno tak pasuje, ze chyba tez sprawie sobie takie poleczki A prace w ogrodzie...no coz..potem to juz bedziesz szczesliwa A tak swoja droga, ale Cie sasiedzi zalatwili z tym plotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.08.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Teraz super wszystko widać . Bardzo fajnie wyszła. Ps. Jak spoglądam za okno to lepszej pogody na wprowadzanie się i urlop mieć chyba nie można. Powodzenia hmmm i co tu dziś powiedzieć- kolejna nieprzespana noc , gradobicie wielkości mirabelek i spoglądanie co rusz czy ta kupa ziemi nie spłynie na drogę do tego ciąg dalszy złego samopoczucia i cieknący komin (chyba panowie od netu coś zepsuli)... urlop rzeczywiście udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.08.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 No lazienka wyszla swietnie! Jak ja lubie te kafle )) Wiesz co..to drewno tak pasuje, ze chyba tez sprawie sobie takie poleczki A prace w ogrodzie...no coz..potem to juz bedziesz szczesliwa A tak swoja droga, ale Cie sasiedzi zalatwili z tym plotem posadzimy wzdłuż płotu las co do półeczek- spraw sobie! cieszę się że kogoś zainspirowałam- w końcu ja też wiele pomysłów zaczerpnęłam z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Austen 15.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 hmmm i co tu dziś powiedzieć- kolejna nieprzespana noc , gradobicie wielkości mirabelek i spoglądanie co rusz czy ta kupa ziemi nie spłynie na drogę do tego ciąg dalszy złego samopoczucia i cieknący komin (chyba panowie od netu coś zepsuli)... urlop rzeczywiście udany Hmm ... każdy patrzy ze swojego punktu widzenia ... ja u ciebie widzę super wykończony (już prawie) domek z pięknymi wnętrzami, czyli to o czym obecnie marzę każdego dnia i nocy. A że czasami wygląda to mniej sielankowo ... trzymam kciuki żeby takich momentów nie było za wiele. Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Jak tam macie juz prad w domu?? No podjazd prezentuje sie super. Tylko teraz nie wiem kiedy jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.08.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam, Dom śliczny! Gratuluje i postaram się częściej bywać . Mam pytanie, jak połączyłaś ciemne schody z jasną podłogą na górze? Bo na dole z lapacho b. ładnie się komponuje a na górze masz coś jasnego (sama tak planuje) i zastanawiam się jak to wygląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.08.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Śliczna ta Wasza łazienka na górze!!! Taka romantyczna... Mam pytanko czy płytki na ścianie też są w kolorze brązowym, bo na podłodze widzę czekoladę? I mam jeszcze nietypowe pytanie: na jakeij wysokości macie kontakt i gniazdko przy zlewie? Nam właśnie elektryk osadza gniazda i boję się, że za wysoko jej umieścił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam, Dom śliczny! Gratuluje i postaram się częściej bywać . Mam pytanie, jak połączyłaś ciemne schody z jasną podłogą na górze? Bo na dole z lapacho b. ładnie się komponuje a na górze masz coś jasnego (sama tak planuje) i zastanawiam się jak to wygląda ... zapraszamy zrobię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Śliczna ta Wasza łazienka na górze!!! Taka romantyczna... Mam pytanko czy płytki na ścianie też są w kolorze brązowym, bo na podłodze widzę czekoladę? I mam jeszcze nietypowe pytanie: na jakeij wysokości macie kontakt i gniazdko przy zlewie? Nam właśnie elektryk osadza gniazda i boję się, że za wysoko jej umieścił.... płytki są brązowe tylko na zdjęciach w "naturze" są szaro- czarno- niebieskie mienią się w 4 kolory gniazdka w całym domu mamy na wysokości opuszczonej ręki więc chyba 100 cm od podłogi albo nawet 90 ale to nietypowa wysokość więc się nie martw- zmierzę i napiszę dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Jak tam macie juz prad w domu?? No podjazd prezentuje sie super. Tylko teraz nie wiem kiedy jestescie no jakiś korek wywaliło ale już jest dobrze no ale czemu teraz nie wiesz? ja dziś ciężko kapująca jestem- musisz mi wyjaśnić co poeta miał na myśli a w zasadzie to za 2 tyg będziemy na zawsze to będziesz wiedzieć już na stałe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts