markoto 19.08.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Bo wczesniej to auto stalo na podjezdzie a teraz w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 19.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Monika $ Seba mam pytanko do tych kamyczków pod utwardzenie? Czy ma to znaczenie ze masz 4 kupki różnych kamieni-będę robić wkrótce taki właśnie żwirowy podjazd do garażu i może wejście do domu i myślałam ze 1 rodzaj zwiru wystarczy Oświeć mnie , bo muszę się powoli zastanawiać co zakupić Jeszcze raz gratuluje domku- jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 20.08.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 podobno ma to znaczeniesypał począwszy od tych największych- gadał też coś o jakiejś strefie H czy jakiejś tam ale laik ze mnie to mógłby nawet opowiadać pierdoły i tak by mi się wydawało, że dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.08.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Śliczna ta Wasza łazienka na górze!!! Taka romantyczna... Mam pytanko czy płytki na ścianie też są w kolorze brązowym, bo na podłodze widzę czekoladę? I mam jeszcze nietypowe pytanie: na jakeij wysokości macie kontakt i gniazdko przy zlewie? Nam właśnie elektryk osadza gniazda i boję się, że za wysoko jej umieścił.... płytki są brązowe tylko na zdjęciach w "naturze" są szaro- czarno- niebieskie mienią się w 4 kolory gniazdka w całym domu mamy na wysokości opuszczonej ręki więc chyba 100 cm od podłogi albo nawet 90 ale to nietypowa wysokość więc się nie martw- zmierzę i napiszę dokładnie Wielkie dzięki Moniko za odpowiedź! Czytałam, że przeprowadzka tuż, tuż... Super! Szczerze zazdroszczę, bo przed nami jeszcze tyle pracy...Ale co tam, damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Co tam u was? Jak kolejne dni urlopu wykorzystywane na dopieszczanie domu? Jakieś foteczki poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 24.08.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Moniko, bardzo gratuluję pięknie urządzonego domku. Wszystko się super komponuje - po prostu wnętrza z klasą!Czy w fazie projektowania wyobrażałaś to sobie dokładnie tak jak wygląda to teraz w realu? Bo ja jak coś planuję, projektuję, to owszem mam jakąś wizję ale cały czas obawiam się że rzeczywistość mnie potem rozczaruje i wszystko nabierze zupełnie innego wyglądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 27.08.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Moniko ! Możesz podać nazwę narożnika ,o ile wiem ,jest on z firmy ETAP,prawda? Byłam w Witku ,ale tyle się tego naoglądałam ,że już nic nie pamiętam Napisz też jaki jest w użytkowaniu (skóra twarda ,miękka) itd.Proszę też o cene (jak można)chcę porównać z cenami u nas (może na priv) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 27.08.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Jeszcze raz ja Bardzo żałuję ,że budujemy w jednym czasie Gdybym mogła skopiowałabym Twój dom dokładnie (oczywiście bym Ci nie powiedziała) Mam jeszcze pytanie o lodówkę, marka ,cena i praktyczność .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 28.08.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Gratukuje pieknego domku Mam pytanko o szafe w garderobie, ta bez lustra, jaka ma szerokosc cala szafa i czesc do skosu. Wszystkie (jesli dobrze widze to 3?) czesci sie przesuwaja?Tez chce zrobic zabudowe pod skosem, tylko nie wiem czy mi wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.08.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Co tam u was? Jak kolejne dni urlopu wykorzystywane na dopieszczanie domu? Jakieś foteczki poprosimy no przepraszam za długą nieobecność "się szkolę" i dziś dopiero dorwałam się do kompa nowych fotek brak:( bo się nic nie dzieje, choć kto wie może tam Seba jakąś niespodziankę na mój przyjazd robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.08.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Moniko, bardzo gratuluję pięknie urządzonego domku. Wszystko się super komponuje - po prostu wnętrza z klasą! Czy w fazie projektowania wyobrażałaś to sobie dokładnie tak jak wygląda to teraz w realu? Bo ja jak coś planuję, projektuję, to owszem mam jakąś wizję ale cały czas obawiam się że rzeczywistość mnie potem rozczaruje i wszystko nabierze zupełnie innego wyglądu... były rzeczy które sobie tak właśnie wyobrażałam jak zrealizowałam, były rzeczy które wymyśliłam zanim jeszcze kupiliśmy działkę ale są też rzeczy, które miały wyglądać zupelnie inaczej niż wyglądają. Pewnie u wszystkich jest z tym podobnie... Jak cos planuję to rysuję w skali na papierze milimetrowym i wtedy łatwiej wyobrazić sobie ile to zajmie miejsca, wyobraźnię mam dość bujną więc... hihi oczyma wyobraźni mej widzę conieco (niepokój jest jednak zawsze, ale wierz mi im bliżej przeprowadzki tym bardziej jest mi wszystko jedno... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.08.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Moniko ! Możesz podać nazwę narożnika ,o ile wiem ,jest on z firmy ETAP,prawda? Byłam w Witku ,ale tyle się tego naoglądałam ,że już nic nie pamiętam Napisz też jaki jest w użytkowaniu (skóra twarda ,miękka) itd.Proszę też o cene (jak można)chcę porównać z cenami u nas (może na priv) Pozdrawiam Narożnik Azurro, skóra dośc gruba ale wygodna, na razie nie zostają "kólka" po pupach na naiej siedzących Lodówka Samsung RSH1KLBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.08.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Gratukuje pieknego domku Mam pytanko o szafe w garderobie, ta bez lustra, jaka ma szerokosc cala szafa i czesc do skosu. Wszystkie (jesli dobrze widze to 3?) czesci sie przesuwaja?Tez chce zrobic zabudowe pod skosem, tylko nie wiem czy mi wejdzie każda z części ma około 1 metra szerokości, wszystkie drzwi są przesuwne, jest lustro i 3 pełne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no czesc, witaj po przerwie wlasnie napisalam u siebie ze zamawiam drzwi wewnetrzne u mojego stolarza takie jak Twoje nie masz nic naprzeciwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.08.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 a co odwołasz? cos ty, nie mam nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 jutro zamawiam, wiec jeszcze czas ale i tak bym nie odwolala bo mi sie podobaja i juz w zimie se je wydrukowalami wsadzilam do teczki pt "dom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.08.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no jedne drzwi to jeszcze nie dom:) ale niech Ci bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 w tej teczce to nie tylko te drzwi sa, nie mysl sobie, sa tam tez inne perelki i odreczne rysunki tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 28.08.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dziękuję bardzo jutro chyba odwiedzę Witka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 29.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Moniko to i ja się dopisuję do grona "zgapiaczek":) U nas będą w małej łazience również płytki grespanii ale same "kwiaciaste" bo te bez dekorów bardzo się palcują Miała być szara łazienka ale Tomkowi się nie podobała moja wizja Toledo na żywca nas poprostu zauroczyły!!! I to były jedyne piękne kafle w przystępnej cenie, reszta wychodziła sporo powyżej 200 zł. Nie będzie napewno takiego efektu jak u Ciebie bo łazienka jest pyci-pyci ale zobaczymy co z tego wyjdzie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts