Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do ELFOWYCH opowieści

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moniko to i ja się dopisuję do grona "zgapiaczek":)

U nas będą w małej łazience również płytki grespanii ale same "kwiaciaste" bo te bez dekorów bardzo się palcują:(

Miała być szara łazienka ale Tomkowi się nie podobała moja wizja :evil:

Toledo na żywca nas poprostu zauroczyły!!! I to były jedyne piękne kafle w przystępnej cenie, reszta wychodziła sporo powyżej 200 zł.

Nie będzie napewno takiego efektu jak u Ciebie bo łazienka jest pyci-pyci ale zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Pozdrawiam

nie chce cię martwić ale te z kwiatkami też się "palcują" :-? no chyba, że białe kwiatkowe- te są ok.

ja się nie złoszczę, że to jego pomysł, bo sama dałam mu się przekonać że 40 cm będzie ok (on tam chce trzymać alkohol więc butelki się muszą mieścić) a teraz razem myślimy, że raczej 30 cm wyglądałoby "lżej" i flaszki damy w inne miejsce 8) albo wypijemy też żelazny zapas i po kłopocie

Masz ten sam dylemat co ja i te same kolory bierzesz pod uwagę. U mnie jest ognista czerwień bo pasuje do tynku na zewnątrz a ten znów widać przy oprawie okien. Fiolet bardzo mnie korcił ale wybór był prosty, powiazałam go z elewacją.

Fiolet będzie fajnie wyglądał. Mi się podoba. :wink: :lol: Jest sporo dodatków w tym kolorze. Zaszalejesz :lol: