monikaa13 09.09.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Bardzo ładny domek, wnętrza super. Najbardziej mi się podobają kolory i to, że wszsytko do siebie pasuje. Jak uzyskaliście te same kolory na każdym drewnie, czy to zasługa tego samego lakieru?Doczytałam, że masz w salonie lapacho z Castoramy. Czy możesz napisać coś więcej, co to jest, parkiet, deska, deska trójwarstowa czy jeszcze coś innego i na jaki kolor to malowałaś - kolor wyszedł piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.09.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Bardzo ładny domek, wnętrza super. Najbardziej mi się podobają kolory i to, że wszsytko do siebie pasuje. Jak uzyskaliście te same kolory na każdym drewnie, czy to zasługa tego samego lakieru? Doczytałam, że masz w salonie lapacho z Castoramy. Czy możesz napisać coś więcej, co to jest, parkiet, deska, deska trójwarstowa czy jeszcze coś innego i na jaki kolor to malowałaś - kolor wyszedł piękny. a dziękować drewno jest w tym samym kolorze na wszystkim, bo to to samo drewno i ten sam kolor (wszystko od tego samego stolarza:)) lapacho to parkiet, został pomalowany lakierem IKE czy jakoś tak bezbarwnym, na poczatku by czerwony a teraz jest brązowy (chyba , że sobie wmawiam, że jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 09.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dzięki za odpowiedź. Czy to znaczy, że wszystko jest z lapacho, parapety, półki, a co z oknami i blatem w kuchni. Aha i jeszcze kuchnia i dolna łazienka extra. Zazdroszczę wyobraźni. Ja oglądam już "kupe" czasu wszystko co tylko mogę i ciągle ni epotrafię wyobrazić sobie przyszłego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 09.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ja też kiedyś myślałam, że jesteś blondi Ale Ci, którzy czytają Twój dziennik od deski do deski wiedzą, że zamieściłaś już kiedyś zdjęcie w czarnych włosach - na tle swojej "dumy" - okna przesuwnego Czekamy na kolejne kolorki, może rudy??? Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Monia, ja głosuję za fioletowym, wrzosowym czy takim wiśniowo-bordowym. W końcu u mnie w salonie tez tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.09.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ja też kiedyś myślałam, że jesteś blondi Ale Ci, którzy czytają Twój dziennik od deski do deski wiedzą, że zamieściłaś już kiedyś zdjęcie w czarnych włosach - na tle swojej "dumy" - okna przesuwnego Czekamy na kolejne kolorki, może rudy??? Pozrawiam no proszę jaki uważny czytelnik dziennika hihi Ola, rudy to ja mam od słońca teraz tak mi włosy "pomazało" monikaa13- nie lapacho jest na podłodze, drzwi, parapety,blaty w łazienkach, stoły, łóżko i takie tam są z anegre, okna kolor rustykalny blat w kuchni orzech, schody barwione na kolor drzwi i reszty do reszty co za fioletowym- od poczatku mi się marzył ale jak dostałam od tesciowej w urodziny czerwone róże to tak elegancko się wpasowały we wnętrze że ten czerwony mi po głowie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.09.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Monia nie będę zbyt oryginalna, bo głosuję za fioletem! Uważam, że czerwony też będzie pięknie wyglądał, ale jak dla mnie jest już zbyt "oklepany"... A co do przeprowadzki to szczerze zazdraszczam i trzymam kciukasy!!! No i widzę, że nie jesteście przesądni skoro zaplanowaliście ją na 13-tego, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 10.09.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Monika a co konkretnie ma być w tym fiolecie lub czerwieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 10.09.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 całe życie pod 13-tką mieszkałam więc nie jestem przesądna... a musze przyznać, że dopiero Ty nam uświadomiłeś że to taka data Ola w kolorze ma być: ściana kominka- ta wysunięta czyli 1mszer i 2, 7 wys lampa nad stolikiem kawowym dodatki typu wazon, świeczka, podkładki na stół, doniczka kwiatka ewentualnie do tego szkło w kuchni (na ścianie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 całe życie pod 13-tką mieszkałam więc nie jestem przesądna... a musze przyznać, że dopiero Ty nam uświadomiłeś że to taka data Ola w kolorze ma być: ściana kominka- ta wysunięta czyli 1mszer i 2, 7 wys lampa nad stolikiem kawowym dodatki typu wazon, świeczka, podkładki na stół, doniczka kwiatka ewentualnie do tego szkło w kuchni (na ścianie) MOnia, bier ten fiolet, bedzie piknie, mówie ci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 10.09.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ha ha ! To ja troche namieszam Glosuje za czerwienia. Fiolet..hmm chyba zbyt melancholijny w zestawieniu z czernia i szarosciami. W dodatku taki "sezonowy" Ja sie tak zakochalam w tej czerwonej sofie, ktorej miec nie bede http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/Uj3a6bEMTREhpbCTjB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Monia zapomniałam wczoraj napisać, że szafka w łazience wyszła BOSKO!!! Rozumiem, że projekt jest znowu Twojego autorstwa?! Aż nie chce się wierzyć, że robił to stolarz; no wygląda po prostu pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Monia na pewno już tysiąc razy pisałaś ale nie jestem w stanie przebrnąć przez całe komentarze... wybacz z czego jest blat w kuchni? Im bardziej szczegółowa odpowiedź tym moja wdzięczność będzie większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Masz blat drewniany w kuchni?? Super Dopiero teraz dojrzalam go, reszta mebelkow tez super to nie drewno- to zwykły blat kuchenny w kolorze drewna, ostrokrawężny, wysoki na 10 cm- ale skoro dałaś się nabrać- to chyba wygląda dobrze. Żałuję tylko, że nie jest połyskliwy, mat to nie był najlepszy wybór Prosze Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Masz blat drewniany w kuchni?? Super Dopiero teraz dojrzalam go, reszta mebelkow tez super to nie drewno- to zwykły blat kuchenny w kolorze drewna, ostrokrawężny, wysoki na 10 cm- ale skoro dałaś się nabrać- to chyba wygląda dobrze. Żałuję tylko, że nie jest połyskliwy, mat to nie był najlepszy wybór Prosze Ewa A Ty sprytko!! Dzięki. To stąd wiedziałaś że nie jest drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 A jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.09.2008 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no proszę nie byłam potrzebna:)AgaAloesfajne to zestawienie- eleganckie choć czerwień nie taka o jakiej sama myślę co do fioletu- trochę się obawiam, że w odcieniu jakiego szukam nie znajdę wielu dodatków i znowu zgryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 No wlasnie problem z takimi kolorowymi dodatkami jest ze fajnie to wyglada jak sa w identycznym odcieniu a chyba bedzie ciezko znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Monika mam pytanie jak zwykle o cene tym razem szafki lazienkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.09.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts