anjamen 12.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 12.09.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 żółty banalny- wiem kombinowałam szary z błekitem w gre wchodziła ta oliwka potem szary i pomarańcz przyszły mi na myśl ale ostatecznie dałam wybrać Sebie, bo już nie mam na to siły- chcę już wyjść z tej brudnej roboty i spokojnie zająć się ogródkiem prędzej mnie jednak zima zastanie a co do przeprowadzki to zostało mi spakowac bieliznę, przewieźć biurko, komputer i papiery i finał ja to szybka jestem reszta rzeczy przecież nowa to prosto ze sklepu jechały do domu Sebek zdecydował że swoje rzeczy przewiezie sam. W sumie mnie to jest na rękę niech sam zdecyduje co do domu co do okrągłego segregatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 szybciorem Ci poszlo a zólty w Twoim wydaniu pewnie bedzie pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ja chcialabym pokombinowac z szarym ale nie wiem czy to bedzie dobrze wygladac z brazem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 12.09.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 brąz z szarym OKu mnie byłoby za dużo szarego- ogrodzenie takie będzie Aniu żółty jak żółty, no chyba, że coś do puszek namiącham hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 12.09.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 szybciorem Ci poszlo e no końca to jeszcze nie widać- pakowanie skończyłam a teraz wszystko do pralki na szybki 15' potem suszenie i moje ulubione prasowanie ale i tak wolę to niż te "papióry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 papióry to una tragedija ostatnio musiałam wszystkie faktury z hurtowni znaleźć więc chcąc nie chcąc musiałam się zabrać za porządkowanie stert które u nas leżą z racji braku miejsca - koszmarek - w dodatku zakończony wielką plajtą - znalazłam tylko połowę Moniu - jestem pod wrażeniem. My z mieszkania do mieszkania to tydzień się przeprowadzaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 14.09.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witam,na pewno istnieje na moje pytanie odpowiedź w twoim dzienniku, bądź komentarzach ale nie mam siły wszystkiego czytać, zresztą samo oglądanie przyprawiło mnie o zawrót głowy - cóż to za piękne płytki masz w łazience - te czarne z takimi koronkowymi wzorami? piękne macie wnętrza - wszystko przemyślane i dopieszczone.. wyobrażam sobie ile cię to trudu kosztowało.. brawo!!! interesuje mnie też kuchnia - gdzie i za ile meble oraz blat zakupiłaś? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.09.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 I jak przeprowadzka? Ale wam super że to już! Gratuluje aaaaa i super kolejne mebelki. Jak wszystko u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 16.09.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ja brzoza, ja brzoza, jak mnie slyszycie? Odbiór. Jest super mieszka się rewelacyjnie, wszystko takie dziwne i nowe. Piekę ciastka, przyjmuję gości między jednym i drugim praniem i prasowaniem, gotuję codziennie obiad, ktorego i tak nie mamy czasu zjeść, no normalnie życie Ciągle jeszcze nie mogę wszystkiego ogarnąć wszędzie się coś wala, pranie nie schnie, włączyłam kaloryfery- nawet nie chce myśleć ile trzeba będzie na ten gaz zapłacić jak ja w połowie września grzeję Zaległości odpowiedziowe nadrobię niebawem, bo się połączyłam ze służbowego więc długo nie siedzę, bo mnie namierzą, bo mi nie wolno na taaakie stronki:) pozdrawiam was "od siebie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.09.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Aż serce rośnie jak się takie wypowiedzi czyta! Super że wszystko sprawia wam taką radość! Mój wymarzony dom też kojarzy mi się z domem pełnym ludzi i stołem pełnym przystawek ... dla każdego kto zechce nas odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.09.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a gdzie fotki? ciesze sie ze juz mieszkasz i gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 17.09.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Laaaaa super Monia!!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.09.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Hej Monia! Gratulacje z okazji przeprowadzki! Życzę dużo szczęścia w nowym DOMKU - niech Wam się dobrze mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.09.2008 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dawno nie zaglądałm, a tu proszę już po przeprowadzce Serdecznie gratuluję i niech wam się cudnie mieszka!!! A jak już się wam znudzi to ... budujcie drugi dom, bo nie należy marnować takiego bogactwa pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.10.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 HOP HOP jest tam kto? Jak się mieszka i jak osteteczne wybory kolorów? Czekamy na jakieś wieści z nowego domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 HALO jak sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 17.10.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witam wszystkich, czy ktoś może pomóc mi w wyborze odkurzacza centralnego...i jakie macie zdanie na ten temat : montować czy nie ? pozdrawiamj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 28.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witaj Moniko:) Jeżeli zaglądasz jeszcze czasami do elfowych komentarzy to napisz mi proszę jaką fugę zastosowaliście do tych płytek grespanii? Chodzi mi głównie o białe płytki, czy lepiej dać zwykłą fugę czy epoksydową?A tak wogóle to skrobnij czasem parę słów jak się mieszka "na swoim":) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 31.10.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Witam W tym miejscu musze ochrzanic...co to za dom, gdzie nie ma co skrytykowac! A tak na powaznie to pieknie to wszystko urzadziliscie. Lazienki a zwlaszcza ta przepiekna szafka w lazience powalaja na kolana A co do ostatniego pytania w dzienniku: Fiolet Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts