mario31 14.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 a do czego sa te lampki? Mayland suoer plakaty Anju z tego co pamiętam to Monia ma je w łazience jako kinkiety...! Podobno śliczne światełko dają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Świątecznego nastroju,miłosnego podboju.Seksu w łóżeczku,pieniędzy w woreczku,Finlandii na stole,Porsche w stodole!Wesołych świąt życzy Ania i Dejw http://bozenarodzenie.top838.com/wp-content/uploads/2007/11/wigilia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 21.12.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Monika Cudownych, magicznych, zdrowych Świąt Bożego Narodznia i Szczęśliwego Nowego Roku zyczy Aga z rodzina. http://www.stephsayshello.co.uk/USERIMAGES/forweb4.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,że może z niej uczynić BetlejemKażdy z nas ma na tyle ciepłe serce,że może przyjąć nowo narodzoną miłość...do tego wystarczy tylko wiara, nadziejaa miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt!http://muzyka.interia.pl/teledyski/#teledysk/last-christmas,13504 http://www.e-kartki.net/kartki/big/116689856711.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niechaj spełnią się marzenia i nadzieje,które niosą ze sobą Święta Bożego Narodzenia i nadchodzący Nowy Rok!!! Ania&MAriusz http://kartki.onet.pl/_i/d/bombki01_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 23.12.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images29.fotosik.pl/307/5f42f4e3b0f6cd44.gif Zdrowych, Wesołych, Pogodnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzą Ola i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.12.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.12.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Jezeli nadal szukasz czegos na sciane to moze na tej stronie cos ci sie uda wyszperac http://www.time4art.pl/index.php?k=12&z=1431&o=709#1431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ekhmmm, nie ma to jak wypiąc się na współtowarzyszy niedoli WRACAJ!!! Relację zdaj, zdjecia wklej, no co jest????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.01.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 wróciłam, tak jak twój dziennik Kasiu,miałam głowe w innym miejscu, ale teraz siedzę na L4 i mam troszkę czasu. Komp strajkuje i już kilka razy próbowałam wkleić zdjęcia a tu klops wyrzuca mnie i co? nie poddam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ja tez czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.01.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witaj Moniu! Przede wszystkim serdecznie GRATULUJĘ i życzę duużo zdrówka i spokoju na najbliższe miesiące - doczytałam u Ani..! A domek pieknie dopieszczasz! Bardzo podoba mi sie sliwkowy kominek, a i lazienka nabrala super kolorkow! Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.01.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Pięknie baaaaaaaaaaardzo efektownie wygląda ten kolor . A Święta w nowy domu muszą być niesamowite .... Ps. GRATULACJE !!!!!!!! i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 29.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam Moniko po przerwie Muszę przyznać, że bardzo wyprzytulniało u Was od ostatnich zdjęć! Starannie dobrane drewno kominkowe robi wrażenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 19.02.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witam, super domek, przebrnęłam przez dziennik i jestem pełna podziwu, domek śliczny, cudnie wykończony, moje klimaty, kuchnia rewelacja. GRATULUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 20.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam wpadłam tu cąłkiem przypadkowo ale poczytałam wasz dziennik zachwycam się waszymi łazienkami rewelacja drzwi szafy faktycznie dużo lepiej się prezentują niż wcześniejsze to ciemne szkło?? kolorek w sypialni ciemny ale przez to wnątrze jest takie inne niż większośc pomysł z oświetleniem nad łóżkiem super kuchnia rewelacja obawiam się że odciski paluszków bardzo widoczne no ale cóż zrobic jak sie takie podoba mnie zawsze wszystko podoba sie to co ciężkie w utrzymaniu bardzo ładnie urządziliście sie z miła chęcia zobaczyła bym jeszcze więcej fotek łazienek jeszcze jdną mam do zrobienia z tąd przyglądałam sie im dokładniej szukam pomysłów aa zapytam o szafy kuchnie gdzie zamawialiście sie i czy to sa duze koszty ? widziałam że z okolic Krakowa jesteście bo wymieniłas kilka miejsc jestem przed zamawianiem kuchni i szaf dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 20.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 aa już wiem czemu przez przypadek wpadłam tutaj wpisałam w google stóły kalwaria i wyskoczył mi wasz i o niego miałam zapytać czy on jest rozkłądany jakie ma wymiary ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert i aga 21.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 witam serdecznie,ja również jestem zauroczona wnętrzem Waszego domui oczywiście mam prośbę , chodzi mi o namiary na stolarzaczy mogłabym otrzymać je na privpozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaAndrzej 21.02.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Witaj Moniko! Bardzo się cieszę,że trafiłam do Twojego dziennika wiedziona tematem szarości we wnętrzach. U mnie również króluje ten kolor.Bardzo podoba mi się jak urządziłaś swój domek. Właśnie taki styl preferuję.Nie mam co prawda takiego zmysłu do aranżacji wnętrz jak Ty ale muszę Ci powiedzieć,że wiele rzeczy mam podobnych do Twoich.U mnie łazienka dolna szaro-biała, górna czarno-szaro-biała. Sypialnia szaro-czarna tj.czarna wykładzina, kupiłam srebrno-czarną tapetę, którą dam na skos, natomiast ściany chcę pomalować na szary kolorek. W salonie będę miała meble w kolorze czerń + wenge, okna i drzwi wenge, podłoga szary gres,kuchnia otwarta na salon w kolorze czerń wysoki połysk + bianco rosato (niby jaśniejsza wanilia).Teraz jestem na etapie malowania ścian. Do salonu kupiłam farbę z mieszalnika o kolorze popielatym,niestety na ścianie wyszła błękitna.Wściekłam się,nie mam pomysłu na kolor. Może coś podpowiesz? Napisz proszę co to za szarości u Ciebie na ścianach.Do sypialni i salonu też zakupiłam sznureczki do okien i mam podobne do Twojego oświetlenie. Fajnie to wszystko u Ciebie wygląda, mam nadzieję,że u mnie też się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sephira 24.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 witam,już od dłuższego czasu śledzę dziennik. Musze przyznać, że Twój dom jest cudny, pięknie się w nim wszystko komponuje. Mam pytanie o drewniane blaty w łazience - jak one się sprawdzają, gdzie je można kupić i w jakiej są cenie? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts