Monika Seba 28.02.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam wpadłam tu cąłkiem przypadkowo ale poczytałam wasz dziennik zachwycam się waszymi łazienkami rewelacja drzwi szafy faktycznie dużo lepiej się prezentują niż wcześniejsze to ciemne szkło?? kolorek w sypialni ciemny ale przez to wnątrze jest takie inne niż większośc pomysł z oświetleniem nad łóżkiem super kuchnia rewelacja obawiam się że odciski paluszków bardzo widoczne no ale cóż zrobic jak sie takie podoba mnie zawsze wszystko podoba sie to co ciężkie w utrzymaniu bardzo ładnie urządziliście sie z miła chęcia zobaczyła bym jeszcze więcej fotek łazienek jeszcze jdną mam do zrobienia z tąd przyglądałam sie im dokładniej szukam pomysłów aa zapytam o szafy kuchnie gdzie zamawialiście sie i czy to sa duze koszty ? widziałam że z okolic Krakowa jesteście bo wymieniłas kilka miejsc jestem przed zamawianiem kuchni i szaf dlatego pytam nie jesteśmy z okolic Krakowa hihi ale faktycznie tam kupowaliśmy sporo rzeczy kuchnię i szafy (te poza garderobą) robił nam stolarz a te w garderobie inna ekipa więcej zdjęć łazienek już nie mam bo nie są duże i trudno uchwycić je z innego ujęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.02.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 aa już wiem czemu przez przypadek wpadłam tutaj wpisałam w google stóły kalwaria i wyskoczył mi wasz i o niego miałam zapytać czy on jest rozkłądany jakie ma wymiary ?? i tu powtsaje pytanie czemu na takie hasło wyskakuje nasz stół nasz stół robił stolarz ma wymiary 95x160 a po rozłożeniu 260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 28.02.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 szukałam w google w grafice i wyskoczyło właśnie zamówiłam dziś sobie sofy krzesełka stół już mam z głowy uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.02.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witaj Moniko! Bardzo się cieszę,że trafiłam do Twojego dziennika wiedziona tematem szarości we wnętrzach. U mnie również króluje ten kolor.Bardzo podoba mi się jak urządziłaś swój domek. Właśnie taki styl preferuję.Nie mam co prawda takiego zmysłu do aranżacji wnętrz jak Ty ale muszę Ci powiedzieć,że wiele rzeczy mam podobnych do Twoich.U mnie łazienka dolna szaro-biała, górna czarno-szaro-biała. Sypialnia szaro-czarna tj.czarna wykładzina, kupiłam srebrno-czarną tapetę, którą dam na skos, natomiast ściany chcę pomalować na szary kolorek. W salonie będę miała meble w kolorze czerń + wenge, okna i drzwi wenge, podłoga szary gres,kuchnia otwarta na salon w kolorze czerń wysoki połysk + bianco rosato (niby jaśniejsza wanilia).Teraz jestem na etapie malowania ścian. Do salonu kupiłam farbę z mieszalnika o kolorze popielatym,niestety na ścianie wyszła błękitna.Wściekłam się,nie mam pomysłu na kolor. Może coś podpowiesz? Napisz proszę co to za szarości u Ciebie na ścianach.Do sypialni i salonu też zakupiłam sznureczki do okien i mam podobne do Twojego oświetlenie. Fajnie to wszystko u Ciebie wygląda, mam nadzieję,że u mnie też się sprawdzi. ja kupowałam beckersa nr koloru mam gdzieś wklejony jak znajdę to wyślę ale tym niebieskim się nie przejmuj u nas ściany białe a jak słońce nisko to też się sinoniebiesko robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.02.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 witam, już od dłuższego czasu śledzę dziennik. Musze przyznać, że Twój dom jest cudny, pięknie się w nim wszystko komponuje. Mam pytanie o drewniane blaty w łazience - jak one się sprawdzają, gdzie je można kupić i w jakiej są cenie? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. blaty w łazience sprawują się bez zarzutu, woda im kompletnie nie szkodzi gdzie można takie kupić nie wiem, bo nasze jak resztę w domu robił stolarz drewno to egzotyk specjalnie konserwowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.02.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 szukałam w google w grafice i wyskoczyło właśnie zamówiłam dziś sobie sofy krzesełka stół już mam z głowy uffff jak stół masz z głowy to mniemam że niedługo przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Moniczko i jak sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.02.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 to już 12 tydz więc jest już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 to super, strasznie sie ciesze. a myslisz juz o urzadzaniu pokoiku dla malucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.02.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 już dawno wiem jak będzie wyglądał ale z robotą poczekam do lipcaprzesądna jestem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 tak myslalam ze masz juz plan jak go urzadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.02.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 plan to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 28.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Nie jeszcze w tym roku nie zamieszkam wcześniej na wczasy tam pojadę heehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 04.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 gratuluje dom wspaniale przemyslany..podziwiam zmysl artystyczny oraz konsekwencje..juz nie moge sie doczekac waszego dziecinnego zycze cierpliwosci i duzo zdrowia .. a wiesz juz gdzie meble dla dziecka kupicie??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 to już 12 tydz więc jest już dobrze powodzonka życzę oby wszystko przebiegło w znakomitej formie bezproblemowo uważaj na siebie to różnie to bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 05.03.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gratuluję gustownych wnętrz i zachowania spójności "stylu" w całym domu! Mam pytanko z czego jest zrobiony blat kuchenny, drewno czy imitacja, kolor ciemny brąz? Proszę o nazwę, ew. cenę za metr. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 05.03.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a dziękuję wiem jakie chcę łożeczko itp ale a sklepach jeszcze nie oglądam wiesz trochę za wcześnie na radość co do blatu w kuchni już kilka razy pisałam, że nie wiem co to dokładnie jest to podobno materiał stardardowy na blaty w kuchni- kolor pamiętam- orzech ale cena za m2 jest mi nieznana- płaciłam za całą kuchnię nie znając ceny poszczególnych elementów, sorki- nie pomogę w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 14.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 witam, chcialam zapytac jak sie czujesz?? bo nic sie nie odzywasz i jakos tak pusto sie zrobilo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Moniko wlasnie sie doczytalam, ze sprawdzilo sie u ciebie powiedzenie nowy domek nowy potomek" Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 19.03.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 pusto się zrobiło bo wracam do domu koło 20 z nosem blisko podłogi ale czuję sie dobrze II trymestr jest jednak przyjemniejszy niż I dzięki za troskę... i gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts