assiak 21.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam Monia, przeczytałam Twój dzienniczek jednym tchem, jestem zachwycona, zdecydowanie jest on w moim guście. Gratuluję więc zamieszkania w nim i potomka, który wkrótce się pojawi. Mam tez pytanko odnośnie szafek, które się pojawiły w Twoim wiatrołapie(holu). Czy są to szafki strikte do przedpokoju? Jakiej są firmy? Właśnie sie rozglądam za ciekawym rozwiązaniem do wiatrołapu i strasznie mało jest fajnych, nowoczesnych rzeczy. Jeśli mialabys jakies zdjecie ujmujące cały Twój wiatrołap byłabym wdzięczna za jego ukazanie. Z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 23.03.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam Monia, przeczytałam Twój dzienniczek jednym tchem, jestem zachwycona, zdecydowanie jest on w moim guście. Gratuluję więc zamieszkania w nim i potomka, który wkrótce się pojawi. Mam tez pytanko odnośnie szafek, które się pojawiły w Twoim wiatrołapie(holu). Czy są to szafki strikte do przedpokoju? Jakiej są firmy? Właśnie sie rozglądam za ciekawym rozwiązaniem do wiatrołapu i strasznie mało jest fajnych, nowoczesnych rzeczy. Jeśli mialabys jakies zdjecie ujmujące cały Twój wiatrołap byłabym wdzięczna za jego ukazanie. Z góry dziekuje i pozdrawiam dziękujemy, szafka w wiatrołapie jest mojego pomysłu podobnie jak reszta mebli w domu. Wykonał ją facet który robił zabudowę garderoby. Zdjęć innych niż te wklejone nie da się niestety zrobić ze względu na rozmiar tego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Monia i jak sie czujesz? eczoraj bezczelnie wydrukowalam Twoje drzwi wewnetrzne zeby dac stolarzowi do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assiak 24.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 24.03.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Monia i jak sie czujesz? eczoraj bezczelnie wydrukowalam Twoje drzwi wewnetrzne zeby dac stolarzowi do zrobienia no szczyt odwagi!!! na zdrowie czy co tam powinnam powiedzieć w tej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Monia i jak sie czujesz? eczoraj bezczelnie wydrukowalam Twoje drzwi wewnetrzne zeby dac stolarzowi do zrobienia no szczyt odwagi!!! na zdrowie czy co tam powinnam powiedzieć w tej sytuacji a jak sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 19.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Masz śliczny domek Gratuluje przede wszystkim, że w nowym domku pojawi sie nowy potomek bo to jest najwazniejsze Tak sie zastanawiam co planujesz dać w okna w salonie, zasłony, firanki, rolety...ja już mieszkam 3 miesiące w nowym domku i jakos nie mogę siezdecydowac co dać... a już mam trochę dosyć tego Big Brothera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 WitamPrzeczytałam dzisiaj cały dziennik. Najprawdopodobniej będziemy mieć tego samego wykonawce. Podoba mi się wasz dom i urządzanie go. Dobrze jest już być na swoim. Przed nami dopiero cała zabawa. Ale muszę sie przyznać że prawie jesteśmy sąsiadkami, ale prawie.....Jak zaczęłam czytać dziennik, to miałam wrażenie, że dom powstaje też pod kątem potomstwa, i nie myliłam się myśląc, że jak skończycie to zaraz postaracie się o maleństwo i skończenie balustrad na schodach. To jest motywacja, prawda.Pozdrawiam cieplutko i gratuluję domku, i realizacji marzeń. Życzę zdrówka dla młodej mamy.Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 23.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Staneło na świętach Bożego narodzenia a mamy juz wiosnę gdzie te wiosenne foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 24.04.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ok obiecuję poprawę, cieszę się że ktoś tu jeszcze czasem zagląda od poniedziałku odpoczywam i hoduję brzuszek więc nadrobię zaległości, może nie zdjęciowe ale wykończeniowe a potem dokonam stosownej prezentacji. Czekam na wycenę fototapety na tylną ścianę kominka W sypialni, która już mi się znudziła, ściana z planowaną fototapetą będzie musiała poczekać na powrót mojej figury, bo jak wiecie miał się na niej znaleźć akt małżeński, a tu ani męża, ani płaskiego brzucha, tylko piersi na fotę się nadają jak nigdy dotąd hahaha tyle że tak dosłowne to w sypialni być nie miało No to postawię chyba na kwiaty jakieś na tej ścianie, no i wreszcie wstawię toaletkę, kinkiety po przerobieniu ściany za łóżkiem co to się "pana od szaf", który miał być "panem od wymyślonego światła" nie doczekała w poniedziałek mają sie pojawić chłopy od ogrodzenia więc skończy się temat okien i wiecznego "życia w akwarium i na widoku wsi" mur postawię i już, a okna chyba zostaną bez firan, bo jak urządzę ogród i taras to mi zieleń do domu będzie przynajmniej zaglądać (choć sprawa nie jest jeszcze przesądzona, bo przecież w ciaży jestem to mi grymasić wolno) powoli układam w głowie i na papierze pokój dla synusia,bo siusiaka wczoraj na usg pokazał i już wiemy kto tak boksuje i kopie... miały być na ścianie bociany, a teraz myślę o jakiejś scenie walki bokserskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 24.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam Monia, przeczytałam Twój dzienniczek jednym tchem, jestem zachwycona, zdecydowanie jest on w moim guście. Gratuluję więc zamieszkania w nim i potomka, który wkrótce się pojawi. Mam tez pytanko odnośnie szafek, które się pojawiły w Twoim wiatrołapie(holu). Czy są to szafki strikte do przedpokoju? Jakiej są firmy? Właśnie sie rozglądam za ciekawym rozwiązaniem do wiatrołapu i strasznie mało jest fajnych, nowoczesnych rzeczy. Jeśli mialabys jakies zdjecie ujmujące cały Twój wiatrołap byłabym wdzięczna za jego ukazanie. Z góry dziekuje i pozdrawiam kupiłaś już jakieś szafki? chyba zmienię też wiatrołap więc sprzedam swoje hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 czesc Mamuska. mozesz grymasic, jestes usprawiedliwiona a zdjecia chcetnie ogladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja tez Pozdrawiam mieszkancow akwarium P.S. widac tylko co ogladacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam i ja . Super że się odzywasz i nadal masz nowe pomysły domkowe . Teraz zapewne będzie można cię częściej spotkać w wątkach o dziecięcych inspiracjach ... Co do fototapety ... mi bardzo podobają się akty kobiet w ciąży a i zawsze to miła pamiątka dla dzidziusia jak jeszcze był w brzuszku ... taka sepia albo ... sama nie wiem. Jak nie tapeta - bo nie wiem o jakich wymiarach myślałaś to może taka duża fota żeby można było w antyramie powiesić a z czasem jak już będzie mąż i figura to zmienić na pierwotny plan Ps. Dołączam się do głosów o nowe foteczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.04.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 taka tak całiem fajne to to by było kolor czarno bialy akt hmmm w sypialni ciekawe jak to dokładnie miało wyglądąc bo tak się zastanawiam czy ` ta sypialnia będzie zamknięta dla odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 27.04.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 hahahahauderz w stół.... zdjęcie miało być artystyczne na sesji profi takie w półmroku więc drzwi pozostałyby bez klucza foteczki będą jak się ogarnę choć nie ma za bardzo co pokazywaćpóki co płot a raczej mur warowny rozrysowany i już wkrótce żeby zobaczyć cokolwiek na naszej działce trzeba będzie z lotu ptaka zaatakować. Sąsiedzi mają niskie płotki raczej przezierne ale co tak ktoś na wsi musi pierszy mur postawić byle się nie okazał murem niezgody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 11.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Moniko, bardzo się cieszę, że będziecie mieli dzidziusia GRATULUJĘ!!! Mam nadzieję, że czujecie się dobrze. Cieplutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Monika wyglada kwitnaco, ciaza jej sluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Monika wyglada kwitnaco, ciaza jej sluzy skad wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Widzialam ja 2 tygodnie temu na festynie w naszej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts