anjamen 11.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 jak ja zobaczysz jeszcze raz to ja pozdrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Pewnie sama tu zajrzy, ale jak ja spotkam to pozdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.05.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 no kwitnąco znaczy się powoli jak pączek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.05.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ludzie siedzę na allegro i dzidziusiowych serwisach szukam wszystkiego co mi będzie potrzebne ale sen z powiek spędza mi wózek. Doradzcie coś. Czy ktos uzytkuje Mutsy? lub x-landera'a? a może znacie producenta ładnych łóżeczek wszędzie tylko Klubś, Drewex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.05.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witaj Moniu! Ja miałam cały komplet z Mutsy: nosidełko, gondolę i spacerówkę - byłam baardzo zadowolona. Miałam ten model trójkołowy i osobiście gorąco polecam. Najfajniejsze jest nosidełko, bo rozkłada się całkowicie na płasko. Przy drugiej córeczce, która urodziła mi się na wiosnę, to używałam na początku tylko nosidełka, a potem przeniosłam ją od razu do spacerówki! A co do łóżeczek to mam mebelki z Glucka - patrzyłaś na ich stronce: http://www.gluck.com.pl/?a=zestawy_meblowe Mają przede wszystkim śliczne pościeli z różnymi dodatkami. Dużo zdrówka i udanych zakupów Ci życzę! Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.05.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 dzięki: za podpowiedź w zasadzie to zastanawiam sie czy tego wózka nie kupić używanego zwłasza gondolki i foteki, z którego dziecko korzysta niedługo i trudno to zniszczyćtyle, że ceny w odsprzedaży niewiele mniejesze niż nowego więc... co do łóżeczek to producentów mam ELTE, VENTO, GALTOP, GLUCK, PALI i TRAMA niestety 2 ostatnie firmy robią lóżeczka za kilka tysięcy i choć są prześliczne to na wyprawkę musiałabym wydać dużo więcej niż mam. Niestety. Choć chciałabym zapewnić maluchowi maksymalny komfort . Myślę, że można to zwyczajnie zrobić trochę taniej, ale teraz wiem, że tak jak budowa do wykończeniówki miała się nijak:) tak wykończeniówka to pestka w porównaniu z urzadzaniem pokoju dziecięcego i wyborem wyprawki. ach te ciężkie życie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.05.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Monia bardzo słusznie rozumujesz - dzieci bardzo szybko wyrastają z tych rzeczy i nawet nie są wstanie ich zniszczyć. Stąd pewnie niewielka różnica w cenie pomiędzy rzeczami nowymi, a używanymi. Co do łóżeczek to mi też bardzo podobały się łóżeczka z firmy PALI, ale jak zobaczyłam cenę, to szybko zeszłam na ziemię... Wierz mi, że Twój maluszek nie odczuje różnicy w komforcie jeśli będzie miał łóżeczko za 400zł, a nie za 1500zł! Ale z drugiej strony wiem jak to jest przy pierwszym bobasie - chce się wszystko kupić nowe, jak najładniejsze i w ogóle... Udanych wyborów życzę - myślę, że nie będzie tak źle, jak się wydaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Moniko wg mnie lozeczko moze byc zupelnie proste rozweselisz je ladna posciela. Zwroc uwage zbey mialo szczebelki wyjmowane i rozne poziomy polozenia materaca. Lozeczko masz na maksimum 3 lata, potem poszalejesz Wozka nie polece bo mialam same tanie barachla, ale znajoma miala quinny , kupowala uzywany i sprzedala w podobnej cenie jak kupila, byla bardzo zadowolona-miala 4 kolowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.05.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 w akcie desperacji napisałam do naszego stolarza z pytaniem czy robi łóżeczka i zamiarek ściągnięcia jakiegos fajnego wzoru np. z Pali i d.... nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Cze Monia Podczytałam trochę o twoich rozterkach zakupowych Każda matka tak ma, serio. Ale dziewczyny dobrze radzą, łóżeczko kup dobre, ale nie szalej, bo to zupełnie bez sensu Kup za to fajną pościel te z Glucka są super. Synek miał jedną sztukę (tylko, taką mieliśmy wtedy nędzę, że na jedną wyskrobaliśmy) i wyobraź sobie, że spał w niej w zasadzie non stop, była prana, suszona i wio od nowa. I była w stanie idealnym, że jeszcze córka z niej korzystała, choć swoją nową tez miała Jeśli chodzi o wózek to koniecznie patrz na kółka. Powinny być w miarę duże, ale nie jakieś wielkie jak od roweru. Ja miałam dla swoich wózki z ABC. Niemiecka naprawdę dobra firma, za w sumie śmieszne pieniądze. Wózek syna sprzedał się na pniu, córki jeszcze stoi, ale zwyczajnie nie ma komu opchnąć, coś nie ma dzieci w wśród znajomych Jeśli zaś idzie o foteliki to wybraliśmy Graco. Córka miała tez gondolę, jakieś włoskiej firmy, duuuuuużą, bo jakoś inne to mi się takie malutkie wydawały. W tej mogliśmy ją wozic praktycznie do roku, ale z wiadomych względów (za ciężko już było ją nosić) kupiliśmy zwykły fotelik. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 to ja tez cos dodam od siebie: łóżeczka mam dwa i oba na płozach, jedno z drewexu, drugi z klupsia ( tu płozy na spręzynach więc wystarczy lekko noga pchnąc i sie buja) nie kupiłabym innego. i dziecko sie nie uzaleznia od bujania. z klupsia mam zniszczone ( szuflada pod spodem nie działą) więc mogłabym ci podarować (choc wiem, ze chciałoby się wszystko nowe) ale nie mam alternatywy dla mojego wielkiego dziecka, które mając lat 4 a wyglądając na 5 wciąz w nim spi. kiedy rozwiązanie? wózek: zdecydowanie super spacerówka!!! gondolka może byc używana bo krótko słuzy ale spacerówka wygodna to skarb. ja miałam peg perego bo musiałam miec lekką i składaną (bloki i mały bagąznik) obsłuzyła 2 dzieci i dalej super. dokupiłam do niej używana gondolke i pózniej sprzedałam w tej samej cenie. spacerówka koniecznie rozkładana na płasko, z możliwości ściągnięcia wszystkiego do prania. foteliki to: pierwszy wpinany do stelażu wózka. pozdrmama ewy i franka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dzien dobry ,podoba mi się bardzo wasza łazienka ta ciemna co to za kafelki są,a tak przy okazji to gratulacje maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zdjecia nawet w polowie nie oddaja tego co jest w rzeczywistosci, domek cudny, dopracowany do ostatniego szczegolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.05.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj Moniko! Tobie również wpadłam podziękować za przemiłą gościnę i cierpliwość w odpowiadaniu na nasze niekończące się pytania! Jeszcze raz przepraszamy za ten niespodziewany najazd... Zgadzam się z Martą, że domek na zdjęciach nawet w połowie nie prezentuje się tak pięknie jak w rzeczywistości! Mogę tylko pogratulować gustu i smaku - wszystko cudnie skomponowane i dobrane! Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 18.05.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj, Też chciałam podziękować za wizyte. Domek jest pięęękny. Przedmówczynie słusznie zauważyły że zdjęcia nie oddają jego uroku. Jest naprawdę przemyślany. Gratuluje i życzę aby tylko szczęście gościło w Waszych progach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.05.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 hmmm i co tu powiedzieć, ładnie to u mnie jest jak mam POSPRZĄTANE!!! !!!! od soboty zastanawiam sie nad formą zemsty na Marcie rododendron tak pięknie kwitnie, dziękuję Wam raz jeszcze i czekam aż będziecie miały czas na tego damskiego grilla i obiecuję, że wtedy wszystko będzie lśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.05.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 dzien dobry ,podoba mi się bardzo wasza łazienka ta ciemna co to za kafelki są,a tak przy okazji to gratulacje maleństwa obydwie są ciemne więc nie wiem o którą pytasz na dole plytki Nord Ceram na górze Grespania s. Toledo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Moniko nie moge sobie wyobrazic jak jest pieknie jak jest posprzatane bo teraz juz bylo przepieknie Badz dla mnie lagodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 26.05.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam i gratuluję pięknego domu Właściwie to mi sie u ciebie wszystko podoba...Czy fronty w kuchni zostały wymienione?, a plytki w kuchni rozumiem że zostały jednak beżowe? - calkiem ładnie tam wyglądają. Rozumiem twoje nerwy związane ze spóźnialstwem i partactwem tak zwanych fachowców - w Polsce to niestety ciągle norma...sama prawie wyłysiałam w trakcie budowy, a przy montażu schodów "fachowcy" zrobili mi ostatnio dziurę w gresie i nie wiem czy wymianą wszystkich płytek się nie skończy...Jeszcze raz gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 26.05.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam i gratuluję pięknego domu Właściwie to mi sie u ciebie wszystko podoba...Czy fronty w kuchni zostały wymienione?, a plytki w kuchni rozumiem że zostały jednak beżowe? - calkiem ładnie tam wyglądają. Rozumiem twoje nerwy związane ze spóźnialstwem i partactwem tak zwanych fachowców - w Polsce to niestety ciągle norma...sama prawie wyłysiałam w trakcie budowy, a przy montażu schodów "fachowcy" zrobili mi ostatnio dziurę w gresie i nie wiem czy wymianą wszystkich płytek się nie skończy...Jeszcze raz gratulacje!!! a dziękuję fronty zostały wymienione (czarne) ale do ideału im daleko beżowe płytki codziennie mnie wkurzają... ale w moim stanie to podobno norma a i teraz do Marty słowa dwa albo i więcej nie ma szans na łagodne traktowanie - ciągle tylko obmyślam plan zemsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts