markoto 26.05.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ales jest , w twoim stanie nie powinnas sie denerwowac, lepiej zapomnij o zemscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 07.06.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witaj Moniko, już dawno obserwuję Twój dom... jest naprawdę piękny. Zastanawiam się nad płytkami do łazienki i mam pytanie o płytki Grespania - jakie są w użytkowaniu? Widać zacieki i krople wody? Faktycznie bardzo się palcują? Macałam je w sklepie i bardzo paluchów widać nie było... Jak z utrzymaniem czystości? Bardzo się trzeba napracować? I jeszcze jedno podoba mi się Twoja umywalka w tej łazience, co to za producent?? Może gdzieś pisałaś, ale chyba przeoczyłam. Zasypałam Cię pytaniami tak na powitanie, ale może się do mnie nie zrazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 07.06.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 i jeszcze małe pytanko... w mniejszej łazience masz bardzo orginalną umywalkę... co to?? I pytanko o drewno w obu łazienkach - co to za drewno i czym malowane, w sensie koloru? Napewno już gdzieś odpowiadałaś... wybacz i odpowiedz ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.06.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 i jeszcze małe pytanko... w mniejszej łazience masz bardzo orginalną umywalkę... co to?? I pytanko o drewno w obu łazienkach - co to za drewno i czym malowane, w sensie koloru? Napewno już gdzieś odpowiadałaś... wybacz i odpowiedz ponownie płytki w górnej łazience choć piękne wymagają dużo pracy, trzeba myć i wycierać do sucha, prawie polerować bo widać każdą kropelkę, dramatem jest podłoga...jak lubisz się napracować polecam:) ja nie lubię ale wyjścia już nie mam. Jedyne co w tej serii jest bezobsługowe to białe dekory, nic na nich nie widać, bardzo żałuję, że nie dałam ich więcej Umywalka na górze to Keramag s. Joop polecam ale praktyczniej przy jej rozmiarach (ta jest największa z możliwych w tej serii) zamontować 2 baterie Umywalka na dole to Jacuzzi s. Morphosis Pinin Farina ( mam nadzieję, że tak się to pisze siedzę u góry i leń mnie naszedł więc nie idę na dół- wybacz) drewno to egzotyk anegre barwione na kolor, który w kolorniku naszego stolarza nazywa się tabac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witaj Monia! Wpadłam zapytać jak tam Twoje samopoczucie i zdrówko? Kompletujesz już wyprawkę? Ciekawa jestem na jaki wózek w końcu się zdecydowałaś..? Pozdrawiam serdecznie, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 08.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzięki Moniko Chyba jednak zostanę przy wcześniej upatrzonych płytkach - takich jak masz na dole - nord ceram Sprzątanie nie jest moim ukochanym zajęciem, więc nord ceram powinien się sprawdzić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.06.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witaj Monia! Wpadłam zapytać jak tam Twoje samopoczucie i zdrówko? Kompletujesz już wyprawkę? Ciekawa jestem na jaki wózek w końcu się zdecydowałaś..? Pozdrawiam serdecznie, Ania wpadam w popłoch, i zakupoholiczką się staję ciągle mi sie wydaje, że nie zdąże, że tego czy tamtego będzie za mało... straszne i poród mi się śni... kupiliśmy mutsy i codziennie robimy rundki po domu, chyba oszleję przez te 3 miesiące do tego zaczynam kompletować rzeczy do "remontu" pokoju dla małego ale rusz dopiero w lipcu, bo w tym miesiącu po tych wielkich zakupach już nie mam wolnej kasy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.06.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dzięki Moniko Chyba jednak zostanę przy wcześniej upatrzonych płytkach - takich jak masz na dole - nord ceram Sprzątanie nie jest moim ukochanym zajęciem, więc nord ceram powinien się sprawdzić, prawda? te na dole nie sprawiają żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 wpadam w popłoch, i zakupoholiczką się staję ciągle mi sie wydaje, że nie zdąże, że tego czy tamtego będzie za mało... straszne i poród mi się śni... kupiliśmy mutsy i codziennie robimy rundki po domu, chyba oszleję przez te 3 miesiące do tego zaczynam kompletować rzeczy do "remontu" pokoju dla małego ale rusz dopiero w lipcu, bo w tym miesiącu po tych wielkich zakupach już nie mam wolnej kasy:( I jak się jeździ wózeczkiem..? Strasznie jestem ciekawa jaki model i kolorek wybraliście - pochwal się proszę! Teraz się stresujesz, że nie zdążysz, a potem będziesz siedziała ze spakowaną torbą i wsłuchiwała się w swoje ciało, i zastanawiała czy to już...?! Ja moją pierwszą córcię urodziłam 12 dni po terminie i nikomu tego nie życzę, bo nie ma nic gorszego od takiego czekania... A jaką masz koncepcję na pokoik dla synka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 10.06.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 wózek mutsy 4 rider single spoke next na pompowanych kołach. Gondola z kolorze grafitowym, fotelik prima easy w kolorze piaskowym. Po domu jeździ się super! Pomysł na pokoik jest już dawno, szczegóły pokażę pod koniec lipca, póki co pokazać mogę trochę inspiracji w tym rzeczy, które się w nim znajdą na pewno: http://www.allegro.pl/item646760231_lampa_massive_samolot_avigo_promocja.html http://www.allegro.pl/item645074848_pszczolka_urocza_lampka_drewniana_na_sufit_klik.html http://www.przyklejka.pl/galerie/img/5fb053aea529f5545003.jpg http://www.allegro.pl/item645155309_literki_drewniane_bajkowe_imie_twojego_dziecka.html http://www.allegro.pl/item652205652_naklejki_na_sciane_super_fajne_nowe_wzory.html http://www.obrazky.pl/nie-tylko-dzieci http://www.przyklejka.pl/produkt-345.html http://www.kidstown.pl/product/id/981,samochodziki-wieszak-potrojny?SHOPSID=13d296f189748d3f80332a4a5a84f940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 28.06.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witaj Moniko Jak się czujecie z maleństwem? Pomyslałąm, że może przyda Ci się poniższy link: http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlBrowseCatalog-Start;sid=KfYwYPAPSNMxErpIKzg6BPOQeV1SD0c4vmw=?CategoryName=preview&kw=2709&source=NAVI Towar dostępny w internecie przez 7 tygodni (lub do wyczerpania zapasów) albo w sklepach Tchibo od przyszłej środy przez tydzień. Ostrzegam, że mnie ten sklep uzależnił - co tydzień znajduję coś w ofercie dla siebie Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 30.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam, Kiedyś zobaczyłam Waszą górną łazienkę i się w niej zakochałam. Byłam już zdecydowana na zakup tej glazury, ale przeczytałam że jest trudna w utrzymaniu. Myślałam o kupieniu białych i czarnych ze wzorkami, do tego miała płytka podstawowa biała (jest z serii Finlandia) i ewentualnie klika czarnych - właśnie wokół wanny. Rozumiem, że na podłogę trzeba szukać czegoś innego. Czy wszystkie płytki z tej serii są tak trudne w utrzymaniu. Będę wdzięczna za podpowiedź, bo muszę architekt powiedzieć na które płytki się zdecydowaliście, a wiadomość z Waszego dziennika lekko mnie dobiła Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.07.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 chciałabym mieć dla ciebie dobre wiadomości ale ciemne płytki (bez kwiatów) są masakrycznie trude do utrzymania w czystości- nie wystarczy przetrzeć szmatką, bo zostają smugi więc trzeba na mokro i na sucho (majlepiej szmatką z mikrofibry)widać każdą kropelkę wody- dekory zwłaszcza te białe są bezobsługowe- czemu nie dałam ich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.07.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witaj Moniko Jak się czujecie z maleństwem? Pomyslałąm, że może przyda Ci się poniższy link: http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlBrowseCatalog-Start;sid=KfYwYPAPSNMxErpIKzg6BPOQeV1SD0c4vmw=?CategoryName=preview&kw=2709&source=NAVI Towar dostępny w internecie przez 7 tygodni (lub do wyczerpania zapasów) albo w sklepach Tchibo od przyszłej środy przez tydzień. Ostrzegam, że mnie ten sklep uzależnił - co tydzień znajduję coś w ofercie dla siebie Pozdrowienia no przyda się tylko jeszcze dodatkowy portfel potrzebny:) Czujemy się dobrze, dzięki tylko już się chcemy bliżej poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 02.07.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ten link mi się źle wkleił, miał być odnośnik do rzeczy dla maluszków Cieszę się, że dobrze się czujecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.07.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 znalazłam sobie tak właśnie myślałam na szczęście myslę jeszcze w miarę trzeźwo, choć nad tą abstynencją to mocno ubolewam:) taki upał, chłodne piwko mi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 04.07.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 W następne lato sobie odbijesz Nomchyba, że idziecie "za ciosem" i od razu planujecie drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 05.07.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 jakbym wiedziała, że na drugie będziemy musieli czekac tak długo jak na pierwsze to zaczęłabym starania 1 dzień po porodzie. Wiesz to co natura szykuje.....ale w przyszłe lato to chyba jeszcze za wcześnie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 06.07.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Z tą naturą to jest zazwyczaj tak, że najbardziej hojnie obdarza tych, którzy tego najmniej chcą nie ma co gadać... Ja z tych jeszcze nie obdarowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Moniko podrzuc mi prosze namiary do szklarza od szyby w kuchni, kojarzysz moze jaka byla cena tej szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts