Monika Seba 09.07.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 tradycyjnie namiary ma w tel Bastek, jak przyjedzie dzis koło 18 wyślę Ci na ggszyba kosztowała nas 980 zł (od twojej wizyty doszły jeszcze szybki na te małe części wokół okna) jeśli mogę coś doradzić zadzwoń w przyszłym tygodniu, jeśli dobrze kojarzę chłopak w tą sobotę się żeni więc pewnie ma jakiś urlop. Nie wiem czy potem gdzieś jadą ale jeździ do nas sa solarkę więc jak go jutro trafię to się dopytam jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.07.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Z tą naturą to jest zazwyczaj tak, że najbardziej hojnie obdarza tych, którzy tego najmniej chcą nie ma co gadać... Ja z tych jeszcze nie obdarowanych przyjdzie czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Moniko chce chyba pojde w szybe i wlasciwie bede dzwonic po montazu kuchni tzn koniec lipca sierpien wiec nei ma az takiego pospiechu Napisz mi jeszcze gdzie kupowalas ta tapete biala pod szybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.07.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 to ta sama co na klatce schodowej- Leroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wiem, ze to ta sama ale nie wiedzialam ze z leroya dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 27.07.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Mam pytanie odnośnie kominka: czy obudowa jest z płyty g-k? Jesli tak to jaką farbą jest pomalowana i jak jest z utrzymianiem czystości? A przed kominkiem na podłodze nic nie leży "ochronnego"? Dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.07.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Mam pytanie odnośnie kominka: czy obudowa jest z płyty g-k? Jesli tak to jaką farbą jest pomalowana i jak jest z utrzymianiem czystości? A przed kominkiem na podłodze nic nie leży "ochronnego"? Dzieki za odp. obudowa z k-g pomalowana tikurillą (biała) i Beckersem (fioletowa) nie brudzi się wcale choć po sezonie "grzewczym" przetarłam szmatką na wszelki wypadek. Na podłodze leży parkiet:) a poważnie mówiąc to jak palimy to kładziemy na podłodze szybę hartowaną przyciętą pod wymiar- fajne rozwiązanie bo nie rzuca się w oczy, wygląda estetycznie (nie podoba nam się rozwiązanie z opaską z płytek przed kominkiem) tyle, że trzeba się "nanosić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.07.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Monika wlasnie wlasnie ja w sprawie szyby przed kominkiem, czy ja dobrze rozumiem, ze nie masz szyby na stale tylko jest tam keidy sie sezon kominkowy zaczyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.07.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 tak , kładę je na parkiecie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.07.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Hmm jest to jakis pomysl , tak sobie dumam teraz nad blacha moze bylaby lzejsza do noszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.07.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ta szyba bardzo ciężka nie jest a jej głowną zaletą jest "przezierność" z blachą tego nie uzyskasz no i pozostaje obróbka brzegów- tak oby nie rysowały parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 bardzo ciekwam nowosci u Ciebie ładuj aparat szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.07.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Aniu u ciebie tak pięknie....czym ja cię mogę zaskoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Aniu u ciebie tak pięknie.... czym ja cię mogę zaskoczyć? pokoikiem Igorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.07.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 aaa i bardzo ci zazdrościmy basenu- może go od ciebie ściagniemy:) ale dopiero w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 słuze informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.07.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Aniu u ciebie tak pięknie.... czym ja cię mogę zaskoczyć? pokoikiem Igorka boję się że efekt i mnie zaskoczy tyle, że nagatywnie, że nie odwzoruję miśka wiernie i wyjdzie lipa i ściana do malowania i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dasz rade a misia skad masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.07.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 kupiłam kilka rzeczy z kolekcji bruin I love my bear i tego miśka będę malowała Koncepcja się zmieniła- miały być 2 bociany- takie malowane na efekt "starej ściany" Bratowa Seby miała takie na ścianie sklepu dziecięcego tyle, że nie może znaleźć tego projektu w kompie no i bociany szlag trafił. Tak je chciałam bo robiły taki dzidziusiowy efekt no ale sama nie wyczaruję. Będzie misiek i zajączek w wersji max- na całą ścianę. Jak mi czasu starczy to zrobię je takie "wytłaczane" no ale czy starczy sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dasz rade tylko sie nie przemeczej, nie wszystko na raz, a wozek jaki wybralas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts