Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do ELFOWYCH opowieści

Recommended Posts

ja tylko na chwilkę - pokoik maluszka cudny. Ale mam jedna uwage za która z góry przepraszam :roll:

ja wiem, że modne jest takie ustawienie łóżeczka ale dzieci czuja sie o wioele bezpieczniej gdy maja jakąś ściane obok siebie - łóżeczka powinno się stawiać bokiem do ściany..

Taki drobiazg - może weźmiesz pod uwagę, może nie..ale dla dobra dzidzi ten wpis.

Poza tym bosko - pastelowo i jasno ;)

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monika, tapeta wyszła re-we-la-cyjnie. Bardzo podobał mi sie Twoj domek od samego poczatku, ale ta tapeta mu jeszcze duuuzo pomogła. Niezly klimat wprowadzilas. Mam pytanie odnosnie krzesel Caligaris, kupowalas w max flizie w krakowie czy moze gdzie indziej? A stól tez masz z tej firmy. Mi wpadły w oko krzesla model Even, ale boje sie jak je potraktuje moje dziecko. A z drugiej strony - kiedy nastapi zamiana na lepsze? Pewnie nie predko, bo zazwyczaj tak jest, ze te prowizorki pozostaja niestety.

Monika, tapeta wyszła re-we-la-cyjnie. Bardzo podobał mi sie Twoj domek od samego poczatku, ale ta tapeta mu jeszcze duuuzo pomogła. Niezly klimat wprowadzilas. Mam pytanie odnosnie krzesel Caligaris, kupowalas w max flizie w krakowie czy moze gdzie indziej? A stól tez masz z tej firmy. Mi wpadły w oko krzesla model Even, ale boje sie jak je potraktuje moje dziecko. A z drugiej strony - kiedy nastapi zamiana na lepsze? Pewnie nie predko, bo zazwyczaj tak jest, ze te prowizorki pozostaja niestety.

Monia urzadzilas malemu piekne krolestwo.Masz swietne pomysly i juz oczami wyobrazni widze jak keidys bedzie wygladal pokoj zabaw :wink:

Widze ze bedziesz kolejna "cesarzaowa" Ja tez jestm po dwoch i sobie chwale.Trzecie dziecko tez chcialabym rodzic ze wspolpraca skalpela :lol:

Twoja tapeta w kuchni zaparla mi dech w piersiach.Planuje kominek dwustronny ale jezeli okaze sie ze nie bedzie nas na niego stac mysle rowniez o takim makro zdjeci.Mozesz podac szczegoly gdzie zamawialas swoja tapete?Czy podawalas dokladne wymiary swojej scianki czy sama to pozniej dopasowywalas?Kto wogole przykleil Ci ja na scianke i czy bylo to bardzo klopotliwe-trudne?

Uffffffff zasypalam Cie pytaniami ale sama pisalas ze sie nudzisz :wink: :lol:

Aaaaaa przypomnialam sobie jeszcze o slicznym blacie w kuchni-c0 to takiego?

Widze ze jestes z malopolski (chyba :roll: ) wiec poprosze tez o namiary wykonawcy kuchni :D

.Mozesz podac szczegoly gdzie zamawialas swoja tapete?Czy podawalas dokladne wymiary swojej scianki czy sama to pozniej dopasowywalas?Kto wogole przykleil Ci ja na scianke i czy bylo to bardzo klopotliwe-trudne?

Uffffffff zasypalam Cie pytaniami ale sama pisalas ze sie nudzisz :wink: :lol:

Aaaaaa przypomnialam sobie jeszcze o slicznym blacie w kuchni-c0 to takiego?

Widze ze jestes z malopolski (chyba :roll: ) wiec poprosze tez o namiary wykonawcy kuchni :D

tapeta to firma Komar- do kupienia w każdym markecie. Tyle, że u nas z uwagi na wielkość ściany kupiliśmy dwie. Najpierw planowałam na tej ścianie umieścić zdjęcie filiżanki. Profesjonalny fotograf zrobił zdjęcia i potem zaczęły się schody. Znalazłam drukarnię, która robi wydruki pod indywidualne zamówienia ale kompletnie nie potrafili zrozumieć o co mi chodzi (spód filiżnaki miał być 84 cm nad ziemią tak aby robiła wrażenie stojącej na tej komodzie przykręconej do ściany). Facet z drukarni powinien pracować mięśniami a nie głową... Trudno.

Tapetę przykleił mój tata- malarz, tapeciarz:) z zawodu hihi

choć łatwo nie było, bo to w 4 szerokich arkuszach.

Jestem ze Śląska choć wykonawca kuchni z Oświęcimia. Namiary posyłam na PW. To stolarz który robił mi wszystko co z drewna. Polecam go z czystym sumieniem do wszystkiego oprócz kuchni właśnie. Chyba, że muśłisz o czymś innym niż lakierpwane fronty- wtedy sprawdzi się.

Co do blatu to zwykły blat kuchenny (tyle, że pogrubiony brzegiem żeby wyglądał na wysoki:))

Witam

Weszłam do domku i jestem pod wrazeniem :lol:

Wszystko mi sie podoba i widze ,ze nie będę oryginalna jak poprosze o namiary Waszego speca stplarza :-?

Chciałam jeszcze dodac że szafka na buty w wiatrołapie to cudo ,tez robiona ?

no przeoczyłam post. Namiary wysłałam na PW.

Szafka w wiatrołapie mojego pomysłu :) robiona ze zwykłej płyty- drzwiczki z grafitowego lustra. Już mi się znudziła- Chętnie sprzedam:)