ava80 12.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja tylko na chwilkę - pokoik maluszka cudny. Ale mam jedna uwage za która z góry przepraszam ja wiem, że modne jest takie ustawienie łóżeczka ale dzieci czuja sie o wioele bezpieczniej gdy maja jakąś ściane obok siebie - łóżeczka powinno się stawiać bokiem do ściany.. Taki drobiazg - może weźmiesz pod uwagę, może nie..ale dla dobra dzidzi ten wpis. Poza tym bosko - pastelowo i jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.08.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Pokoik Igorka cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.08.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 witam piekny domek, wnetrza suuuuper!!!!GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.08.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 j dzieci czuja sie o wioele bezpieczniej gdy maja jakąś ściane obok siebie - łóżeczka powinno się stawiać bokiem do ściany.. tak miało stać ale przy aktualnym ustawieniu mam dostęp z obydwu stron łóżeczka Jak się nie sprawdzi - przestawię- pokój ma 20m2 jest gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.08.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jak sobie wyobrażam pokoik maluszka to właśnie w tym stylu, jasne mebelki, fotel dla karmiącej mamy, przytulnie i cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 14.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 piekny dom.pokoik Igora cudny.kuchnia extra.gartulacje.i zycze szczesliwego rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.08.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 dziękuje-my:) wczoraj byłam u gina i cesarka z 3 wskazań- kurcze, a ja myślałam, że z tym kręgosłupem to tak na wyrost mi cięcie zrobią... jestem umówiona na 1 września (tylko czy mały tyle zechce czekać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Moniko nie moge sie napatrzec na Twoj domek, jest cudny i powracam powracam powracam Jak pomysle ile u mnie jest jeszcze do dopieszczania to mi sie slabo robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.08.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a ile u mnie jest do zrobienia- Marta zawsze tak będzie- COŚ do zrobieniai to jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Monika u ciebie ty juz masz wszystko cacy nawet jak sie ciebie wezmie z zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 14.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Monika, tapeta wyszła re-we-la-cyjnie. Bardzo podobał mi sie Twoj domek od samego poczatku, ale ta tapeta mu jeszcze duuuzo pomogła. Niezly klimat wprowadzilas. Mam pytanie odnosnie krzesel Caligaris, kupowalas w max flizie w krakowie czy moze gdzie indziej? A stól tez masz z tej firmy. Mi wpadły w oko krzesla model Even, ale boje sie jak je potraktuje moje dziecko. A z drugiej strony - kiedy nastapi zamiana na lepsze? Pewnie nie predko, bo zazwyczaj tak jest, ze te prowizorki pozostaja niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 14.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Monika, tapeta wyszła re-we-la-cyjnie. Bardzo podobał mi sie Twoj domek od samego poczatku, ale ta tapeta mu jeszcze duuuzo pomogła. Niezly klimat wprowadzilas. Mam pytanie odnosnie krzesel Caligaris, kupowalas w max flizie w krakowie czy moze gdzie indziej? A stól tez masz z tej firmy. Mi wpadły w oko krzesla model Even, ale boje sie jak je potraktuje moje dziecko. A z drugiej strony - kiedy nastapi zamiana na lepsze? Pewnie nie predko, bo zazwyczaj tak jest, ze te prowizorki pozostaja niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.08.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Krzesła kupiliśmy w Witkua stół robiony na zamówienienie idź tą drogą- żadnych tymczasowych rozwiązań, lepiej późno niż na chwilę czyli dożywotnio (patrz moje lampy w salonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Monia urzadzilas malemu piekne krolestwo.Masz swietne pomysly i juz oczami wyobrazni widze jak keidys bedzie wygladal pokoj zabaw Widze ze bedziesz kolejna "cesarzaowa" Ja tez jestm po dwoch i sobie chwale.Trzecie dziecko tez chcialabym rodzic ze wspolpraca skalpela Twoja tapeta w kuchni zaparla mi dech w piersiach.Planuje kominek dwustronny ale jezeli okaze sie ze nie bedzie nas na niego stac mysle rowniez o takim makro zdjeci.Mozesz podac szczegoly gdzie zamawialas swoja tapete?Czy podawalas dokladne wymiary swojej scianki czy sama to pozniej dopasowywalas?Kto wogole przykleil Ci ja na scianke i czy bylo to bardzo klopotliwe-trudne? Uffffffff zasypalam Cie pytaniami ale sama pisalas ze sie nudzisz Aaaaaa przypomnialam sobie jeszcze o slicznym blacie w kuchni-c0 to takiego? Widze ze jestes z malopolski (chyba ) wiec poprosze tez o namiary wykonawcy kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 17.08.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 .Mozesz podac szczegoly gdzie zamawialas swoja tapete?Czy podawalas dokladne wymiary swojej scianki czy sama to pozniej dopasowywalas?Kto wogole przykleil Ci ja na scianke i czy bylo to bardzo klopotliwe-trudne? Uffffffff zasypalam Cie pytaniami ale sama pisalas ze sie nudzisz Aaaaaa przypomnialam sobie jeszcze o slicznym blacie w kuchni-c0 to takiego? Widze ze jestes z malopolski (chyba ) wiec poprosze tez o namiary wykonawcy kuchni tapeta to firma Komar- do kupienia w każdym markecie. Tyle, że u nas z uwagi na wielkość ściany kupiliśmy dwie. Najpierw planowałam na tej ścianie umieścić zdjęcie filiżanki. Profesjonalny fotograf zrobił zdjęcia i potem zaczęły się schody. Znalazłam drukarnię, która robi wydruki pod indywidualne zamówienia ale kompletnie nie potrafili zrozumieć o co mi chodzi (spód filiżnaki miał być 84 cm nad ziemią tak aby robiła wrażenie stojącej na tej komodzie przykręconej do ściany). Facet z drukarni powinien pracować mięśniami a nie głową... Trudno. Tapetę przykleił mój tata- malarz, tapeciarz:) z zawodu hihi choć łatwo nie było, bo to w 4 szerokich arkuszach. Jestem ze Śląska choć wykonawca kuchni z Oświęcimia. Namiary posyłam na PW. To stolarz który robił mi wszystko co z drewna. Polecam go z czystym sumieniem do wszystkiego oprócz kuchni właśnie. Chyba, że muśłisz o czymś innym niż lakierpwane fronty- wtedy sprawdzi się. Co do blatu to zwykły blat kuchenny (tyle, że pogrubiony brzegiem żeby wyglądał na wysoki:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 17.08.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam Weszłam do domku i jestem pod wrazeniem Wszystko mi sie podoba i widze ,ze nie będę oryginalna jak poprosze o namiary Waszego speca stplarza Chciałam jeszcze dodac że szafka na buty w wiatrołapie to cudo ,tez robiona ? no przeoczyłam post. Namiary wysłałam na PW. Szafka w wiatrołapie mojego pomysłu robiona ze zwykłej płyty- drzwiczki z grafitowego lustra. Już mi się znudziła- Chętnie sprzedam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 A jaka teraz panujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 17.08.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 pionową- pojedynczą tak żebym mogła wstawić jeszcz jakiś puf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No miejsce do klapniecia wazna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts