Monika Seba 06.01.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hmmm i co tu odpowiedzieć- ja na razie nie mam kanap wszystko zależy od tego ile miejsca od ściany kominowej będziesz miał kakusku do innych ścian. U nas nie zabiera przestrzeni od ściany z dużym oknem jest 5 m. Zaletą takiego ustawienia jest przy naszym projekcie częściowe zasłonięcie kuchni (od stony gdzie będą kanapy). Chciałam kuchnię otwartą na jadalnię, na salon mam prawie "zamkniętą". Jak się wchodzi z wiatrołapu to kominek jest pierwszą rzeczą widoczną we wnętrzu ale to też sam urok. Jedyne z czym trzeba się liczyć to grubość ściany kominkowej u nas ma 80 cm- to sporo. ka79sia chorusiana byłam:( dzieje się tyle, że czasu na wklejanie zdjęć brak. Obiecuję nadrobić zaległości w najbliższy weekend- będą już parapety i drzwi i szafa gotowa. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! Wszystko wyglada rewelacyjnie. zainteresowaly mnie drzwi do garderoby jaki jest mniej wiecej ich koszt i gdzie je zamawialiscie? chcialam co takiego do kuchni i do garderoby pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 08.01.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! Wszystko wyglada rewelacyjnie. zainteresowaly mnie drzwi do garderoby jaki jest mniej wiecej ich koszt i gdzie je zamawialiscie? chcialam co takiego do kuchni i do garderoby pozdrawiam Marta No dzięki Wam także życzę by ten rok okazał się dla Was przełomowy i by otworzył kolejny fajny rozdział w Waszym życiu drzwi zrobił nam facet, który robi szafy- policzył nas za całość ale znajomym zrobił takie same za 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.01.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 To w takim razie bardzo prosze o namiary na goscia od szaf jesli mozesz go polecic Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.01.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 To w takim razie bardzo prosze o namiary na goscia od szaf jesli mozesz go polecic Pozdrawiam Marta poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.01.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 witam chciałem zapytać czy oprócz ogrzewania podłogowego instalowaliście jeszcze jakieś grzejniki? bo nie wiem czy sama podłogówka wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.01.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 no pewnie że mamy grzejniki. Podłogówka to tylko dodatek do grzejników. Mamy ich około mnóstwo ale ja jestem strasznym zmarzluchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dziekuje za namiary. To jedyne namiary na szafy wiec chyba bede zmuszona skorzystac Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 19.01.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Marta, zapraszam do nas właśnie skończyli szafy. Telefon znasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka79sia 19.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No ,no Monia pięknie ,ale tego się spodziewałam .Drzwi wyszły super ,widać że to drewno,jak bym mogła to proszę o info. o kosztach tych drzwi.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.01.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Monika parapety i drzwi sa rewelacyjne. To jest to co misie lubia najbardziej. Parapety dokladnie takie chcemy bez zaokraglen, zwykle proste. Mowilas, ze nie ma szans sie zalapac na tego stolarza waszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 20.01.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Mowilas, ze nie ma szans sie zalapac na tego stolarza waszego? są będzie robił też drzwi i schody u mojej znajomej w kwietniu. Jak będzie więcej rzeczy do zrobienia to pewnie się skusi na przyjazd z Oświęcimia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 A moglabys na priva podac ile mniej wiecej wychodzily te parapety i drzwi czy raczej koszt byl wszytskiego z meblami i trudno okreslic cene? A schody jaki to koszt?? Wam tez bedzie robi? Bo na zdjeciach nie widzialam ich jeszcze zrobionych. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.01.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 dostalam, dzieki wielkie powiedz mi jeszcze ile bylo tych drzwi i parapetow tak mniej wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.01.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 drzwi 7 plus szklane do łazienkiparapety 1- w wykuszu- łączony (czyli 3)1 w łazience1 w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 30.01.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 To może uratuje Cię przed depresją macie śliczny domek, bardzo podobają mi się drzwi wewnętrzne. Płytki w wiatrołapie jakiej są firmy? i szafa "gościnna" moje marzenie - robiliście sami czy jakas firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 31.01.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 haha hihi a jednak ktoś zagląda:) dziękuję, dziś mam lepszy nastrój płytki to gres OR13 tylko nazwy fabryki zapomniałam- ale jakaś popularna-nowa gala czy coś- jak zapytasz o symbol, w każdym sklepie Ci pewnie podpowiedzą. Ta szafa na dole robiona była przez "panów od szaf" ale spodziewaliśmy się lepszego efektu. Niestety takie połączenia są super tylko na dużych powierzchniach drzwi przy tak wąskich tracą . Jak wstawimy meble to ostatecznie zdecydujemy czy szafa powędruje do pokoju dziecięcego czy zostanie na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 01.02.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Monika ja nie komentuje tylko ciagle czekm na wiecej zdjec, moze masz jakies nowe zdjecia łazienki tej z udziwnieniami kolo lustra ehhe tej twojej oczywiscie tez bo bardzo mi sie podobaja , kolor scian szary tez bardzo chciala bym zobaczyc bo tez bede napewno miala szare sciany a kiedy chcecie sie przeprowadzic??? kiedy bedzie kuchnia???? i naprawde nie masz co popadac w depresje bo domek jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.02.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 no nie, z tą deprecha to żarcik był....zdjęcia mam ale ostatnio Seba stwierdził, że wszyscy wklejają tu już skończone wnętrza, za świetłem i na gotowo, a ja takie "robocze" no to karnie nie wklejam. Łazienki są jakie były- trzymają nas drewniane blaty. Jutro stolarz przyjeżdża robić schody i mam nadzieję, że je już zamontuje, wtedy dopiero będzie lustro itd. Jak zrobimy tą sypialnię to wkleję szare ściany:)Kuchnia? Kalkulacje, a nawet kilka już mam, ale wciąż mi za drogo... szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts