Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do ELFOWYCH opowieści

Recommended Posts

hmmm i co tu odpowiedzieć- ja na razie nie mam kanap :D

wszystko zależy od tego ile miejsca od ściany kominowej będziesz miał kakusku do innych ścian. U nas nie zabiera przestrzeni od ściany z dużym oknem jest 5 m. Zaletą takiego ustawienia jest przy naszym projekcie częściowe zasłonięcie kuchni (od stony gdzie będą kanapy). Chciałam kuchnię otwartą na jadalnię, na salon mam prawie "zamkniętą". Jak się wchodzi z wiatrołapu to kominek jest pierwszą rzeczą widoczną we wnętrzu ale to też sam urok. Jedyne z czym trzeba się liczyć to grubość ściany kominkowej u nas ma 80 cm- to sporo.

ka79sia

chorusiana byłam:(

dzieje się tyle, że czasu na wklejanie zdjęć brak.

Obiecuję nadrobić zaległości w najbliższy weekend- będą już parapety i drzwi i szafa gotowa. Zapraszam.

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!

Wszystko wyglada rewelacyjnie. zainteresowaly mnie drzwi do garderoby jaki jest mniej wiecej ich koszt i gdzie je zamawialiscie? chcialam co takiego do kuchni i do garderoby

pozdrawiam

Marta

No dzięki :) Wam także życzę by ten rok okazał się dla Was przełomowy i by otworzył kolejny fajny rozdział w Waszym życiu

drzwi zrobił nam facet, który robi szafy- policzył nas za całość ale znajomym zrobił takie same za 600 zł

:)

A moglabys na priva podac ile mniej wiecej wychodzily te parapety i drzwi czy raczej koszt byl wszytskiego z meblami i trudno okreslic cene?

A schody jaki to koszt?? Wam tez bedzie robi? Bo na zdjeciach nie widzialam ich jeszcze zrobionych.

Pozdrawiam

Marta

haha hihi a jednak :o ktoś zagląda:) dziękuję, dziś mam lepszy nastrój

płytki to gres OR13 tylko nazwy fabryki zapomniałam- ale jakaś popularna-nowa gala czy coś- jak zapytasz o symbol, w każdym sklepie Ci pewnie podpowiedzą. Ta szafa na dole robiona była przez "panów od szaf" ale spodziewaliśmy się lepszego efektu. Niestety takie połączenia są super tylko na dużych powierzchniach drzwi przy tak wąskich tracą . Jak wstawimy meble to ostatecznie zdecydujemy czy szafa powędruje do pokoju dziecięcego czy zostanie na dole.

Monika ja nie komentuje tylko ciagle czekm na wiecej zdjec, moze masz jakies nowe zdjecia łazienki tej z udziwnieniami kolo lustra ehhe tej twojej oczywiscie tez bo bardzo mi sie podobaja , kolor scian szary tez bardzo chciala bym zobaczyc bo tez bede napewno miala szare sciany

a kiedy chcecie sie przeprowadzic??? kiedy bedzie kuchnia????

i naprawde nie masz co popadac w depresje bo domek jest super

no nie, z tą deprecha to żarcik był....

zdjęcia mam ale ostatnio Seba stwierdził, że wszyscy wklejają tu już skończone wnętrza, za świetłem i na gotowo, a ja takie "robocze" no to karnie nie wklejam. Łazienki są jakie były- trzymają nas drewniane blaty. Jutro stolarz przyjeżdża robić schody i mam nadzieję, że je już zamontuje, wtedy dopiero będzie lustro itd.

Jak zrobimy tą sypialnię to wkleję szare ściany:)

Kuchnia? Kalkulacje, a nawet kilka już mam, ale wciąż mi za drogo... szukam dalej