ka79sia 03.02.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Monia,ja również zglądam tu regularnie i czekam na kolejne fotki,podziwiam twoje wnętrza i proszę wstaw zdjęcia"robocze" bo nie mogę się już doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 07.02.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam! Ja tu też ciągle zaglądam i wszystko podziwiam, tylko się nie "ujawniałam" Na takie wnętrza to tylko same Ochy i achy być mogą. Gratuluję ślicznego domu. Serdecznie pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 07.02.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ja tez zaglądam i podziwiam i czekam na więcej zdjęć szczególnie dokończonej łazienki i kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja też, ja też i tęsknym okiem patrze na Wasze wnetrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.02.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Monika, czy ty masz podłogówke pod drewnem w salonie? Jeżeli tak, to napisz proszę, jak zachowuje się pod wpływem ciepła. Prace u Ciebie posuwają się bardzo szybko do przodu....i oby tak dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Przyznam się bez bicia, dopiero teraz trafiłam na Wasz dziennik Ale jestem zachwycona domem. Ślicznie go wykańczacie. Gratuluję pomysłów i czekam na ten ostateczny szlif Mimo, że juz niewiele Wam pozostało to bedę dopingować Was gorąco bo bardzo mi sie podoba! Śliczna monikowa łazienka Ja też planuję taką kobiecą na górze. Na dole mam męską Świetne drzwi i okna. Wogóle to nie mam sie czego przyczepić Piszcie wiecej. Sama prowadzę dziennik i kieruję się tą myślą, ze bedzie on przede wszystkim pamiątką dla mnie samej. Przy okazji może komuś ułatwi podjecie pewnych decyzji Jeszcze raz słowa uznania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 no nie, z tą deprecha to żarcik był.... zdjęcia mam ale ostatnio Seba stwierdził, że wszyscy wklejają tu już skończone wnętrza, za świetłem i na gotowo, a ja takie "robocze" no to karnie nie wklejam. Łazienki są jakie były- trzymają nas drewniane blaty. Jutro stolarz przyjeżdża robić schody i mam nadzieję, że je już zamontuje, wtedy dopiero będzie lustro itd. Jak zrobimy tą sypialnię to wkleję szare ściany:) Kuchnia? Kalkulacje, a nawet kilka już mam, ale wciąż mi za drogo... szukam dalej Ja wklejam wszsytkie robocze, cały bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Teraz już jawnie i oficjalnie podziwiam te wnętrza Piekne, niewydumane i z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.02.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 I wszyscy baraaardzo lubimy oglądać nawet takie z bałaganem.... Mayland a gdzie twoje zdjęcia z dzisiaj?..... Monika, potem będzie z przyjemnością oglądała wszystkie zdjęcia i śmiała się z nich Potem to znaczy jak juz bedziesz dłuuuugo mieszkała w swoim domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wasiek jest jedno w komentarzach bo okrutny bałagan na nim jest i czekam na bardziej czyste do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.02.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No tak, a mi się nie wyświetliło....Monika przepraszam, że u Ciebie nagabuję Mayland... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 07.02.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 i ja tez zagladam oczywisciei ciagle zachwycam sie ta czarna lazienkąchyba jednak nie wytrzymam i zdecyduje sie na te "kwiatkowe-koronkowe" kafle a drzwi - piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Fasolka - ja tam mówię, że........życie zaczyna się po czterdziestce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Monika mam pytanie o komin. Czy mieliscie komin systemowy i od pewnego poziomu dopiero klinkier?? Robili wam jakas poleczke pod ten klinkier?? czy do samego dolu obudowane bylo klinkierem?? Czy dopiero od poziomu dachu?? I jesli mieliscie systemowe to jakiej firmy, jaki typ i jakia srednica? Bo ponoco u nas nie da sie tego nadbudowac klinkierem i nie wiem co robic Jakie macie rynny? Kazki wam montowaly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.02.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Fasolka - ja tam mówię, że........życie zaczyna się po czterdziestce..... czyli wszystko przde mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 08.02.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 łojezu uderz w stól , a no tak mię bardzo miło, żeście się ludkowie pofatygowali uratować moje ego- dzięki odpisałam wcześniej na pytanie o podłogówce ale widzę, ze post coś zjadło (lub ktoś) więc raz jeszcze odpowiadam- nie mamy pod drewnem, tylko tam gdzie płytki- nie pomogę, nie rozwieję wątpliwości Marta- komin mamy Presto- klinkier od poziomu dachu. Kazki robili taką półeczkę (lali tam nawet coś jak "wieniec" i potem murowali klinkierem. Może u Ciebie problemem jest bliskość kalenicy, nachylenie dachu czy coś tam- nie wiem co jeszcze może być. Przyciśnij ich! W najgorszym wypadku niech obłożą komin klinkierem zamiast z niego murować. Rynny są Marley'a- facet od obróbki blacharskiej dachu robił- zwisy leżą jeszcze w garażu, a na domku prowizorki żeby nie zaciekało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Nam mowili cos ze niby za maly ten komin tez z presto i ze sie bedzie kiwac bo za ciezkie bedzie i ze od stropu trzebaby juz murowac. Wiec zostaje tynk albo plytki z klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 08.02.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 my mieliśmy 16-stki i 18-stki, nic sie nie kiwa. Jaki wy macie przekrój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 mamy do kotlowni 110 chyba taki do kondensatow on ma 36x36 a drugi duo chyba z 160 czyli tez 36x36 wiec nie wiem czemu robia taki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.02.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 hmmm ja mówię o innym przekroju niż ty i nie wiem o jakim wymiarze piszesz. Nie mierzyłam tych bloczków metrówką- tylko pamiętam jak zamawialiśmy pogadaj z kierownikiem budowy, on powinien ci pomóc.Jak im napisze w dzienniku że mają robić to zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts