antyvira 28.09.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Szukam płytek do łazienki w kolrach: ciepły zółty, czekolada, krem, meksykańska czerwień . Czy może ktos doradzi gdzie szukać? Bo ja chyba nie umiem. Płytek tyle na rynku a tu wcąż nie to Dużo kolekcji w beżach ale takich bardziej mdłych, bladawych.... Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ...bo tera som takie tryndy wew modzie .... ...a najlepiej poszukaj w Klubie Budujących "swojej" najbliższej grupy ( miejsce zamieszkania ) i tam popytaj. Pozdro J ...trudno radzić, skoro nie wiem skąd Jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyvira 29.09.2005 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Jestem z okolic Krakowa Ale myslałam, że ktos moze zetknął się z taka kolorystyką, albo ma u siebie i potrafi podać np. u którego producenta szukać? Dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ...no to kliknij se tutaj :http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=934&highlight=PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyvira 29.09.2005 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dzięki Jerzysio. Jednak gdyby ktos miał u siebie albo zobaczył gdzies takie barwy/ niezaleznie od miejsca swego zamieszkania/ to bardzo proszę o info..Wy tu na tym forum wiecie wszystko .....czytam i sie uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 29.09.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 a plytki Dado Ceramica widzialas? zolte i czerwone na pewno maja, krem chyba tez, co do czekoladowych to nie pamietam ale maja tyle kolorow ze przypuszczam ze tez czekoladowe na pewno widzialam jakiejs innej wloskiej firmy, jak sobie przypomne to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.09.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Szukam płytek do łazienki w kolrach: ciepły zółty, czekolada, krem, meksykańska czerwień . Czy może ktos doradzi gdzie szukać? Bo ja chyba nie umiem. Płytek tyle na rynku a tu wcąż nie to Dużo kolekcji w beżach ale takich bardziej mdłych, bladawych.... Bardzo proszę o pomoc "Fuga" rodno mateczne krakow widzialam tam ostatnio swietne pomaranczowe i czekoladowe plytki. kolekcja Materia e forma firma bottega d'arte w rzeczywistosci sa ladniejsze i maja super dekory http://www.bottegadarte.irisceramica.com/images/ambientazioni/397_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts