michalus 29.09.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Własnie mam zamiar ocieplac dom. Jako tynk zewnętrzny zaproponowno mi tynk silikatowy lub silikonowo-silikatowy firmy Kreisel. Proszę o opinie praktyków o tej firmie i o innych oraz o tego rodzaju tynku. Nadmieniam ze korzystalem z wyszukiwarki i przeglądalem posty i to co znalazlem nie zadowolilo mnie. Z gory dziekuje za rzeczowe rady pozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 29.09.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Koszmarna jakość - Kreisel.Jedyna zaleta to tanio, ale i tak za drogo.Gorąco odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 29.09.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Wiem, że post dotyczy tynków ale skoro pojawiła się nazwa Kreisel to pozwolę sobie zadać pytanie: Sp5es,Czy twoja opinia dotyczy tylko tynków czy np. zapraw do klinkieru Kreisela też należy unikać?Pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts