Gość 29.09.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Robiliscie takie eksperymenty,żeby kłaść następny odcień na ścianę?Niestety,kolor wyszedł za żywy i chcę go ugasić jakimś stonowanym odcieniem.Nie za bardzo mam jak eksperymentować,bo musiałabym pokupować próbki farb,a czas goni mnie straszliwie więc może ktoś podzieli się doświadczeniem,czy to coś da,czy dopiero narobię sobie jakiegoś badziewia na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 29.09.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Spokojnie da się to robić na dobrych farbach o dużej sile krycia (wysoka zawartośc bieli tytanowej). Dal badziewiastych jakości (supermarket - 20 pln wiaderko - mogą być problemy). Zjawisko częste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts