Sebulba 29.09.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witam. Jak najtaniej ogrodzić tymczasowo działke /by jej ktoś przypadkowo nie zaorał/. I jaki orientacyjny koszt takiego ogrodzenia /robota oczywiście moja/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Stemple odkupione po jakiejś budowie jako słupki ( zakitować jakimś szuwaksem to co w ziemie + drut kolczasty na 2 poziomach..... oczywiście jeśli chodzi "tylko" o zaooranie Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 06.10.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Stemple plus siatka najlepiej u producenta II gatunek lub używka z innej budowy brama z 6-ciu desk w kopertę. Jak masz trochę wiecej kasy i sąsiadów to od tyłu i ew boki (po których nikt nie jeżdzi) można zrobić na spółkę z sąsiadem(sąsiadami) na gotowo. Wtedy mniej kasy faktycznie wyzucasz w błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 09.10.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witam Ja właśnie niedawno zrobiłem ogrodzenie tymczasowe, kołki drewniane 100 szt. 200 zł , siatka leśna-tymczasowa 176zł za rolkę 50 m , ja potrzebowałem 5 szt. (235mb. ogrodzenia), do tego skoble do przybicia siatki 10 szt. po 2,5 zł , dołownik 48zł -do nawiercania otworów w ziemi pod kołki , bardzo pomocna rzecz , średnica dołownika 120mm Cała praca trwała 3 dni , dwa dni wierciłem otwory i osadzałem kołki samodzielnie, trzeciego dnia z pomocą brata przybiłem siatkę, została mi tylko brama do zrobienia , ale to małe piwo..... Ogrodzenie wyszło znakomicie,jestem bardzo zadowolony i dumny oczywiście.... pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 11.10.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 dodam że to ceny zWarszawy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebulba 12.10.2005 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Może ceny nieruchomosci w stolicy macie jeszcze wyższe ale ceny usług i produkty detaliczne to już to samo. Paliwo chyba mamy najdrosze w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldun 12.10.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Może ceny nieruchomosci w stolicy macie jeszcze wyższe ale ceny usług i produkty detaliczne to już to samo. Paliwo chyba mamy najdrosze w PL co do paliwa to się zgodzę. u nas (tzn. w Trójmieście) mamy najdroższe (a rafineria Gdańska LOTOS pod nosem) gaz dziś po 2.15 za litr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.10.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 dołownik 48zł -do nawiercania otworów w ziemi pod kołki , bardzo pomocna rzecz , średnica dołownika 120mm co to za urządzonko? masz jakieś zdjątko? gdzie to kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ..to taki rodzaj ręcznego świdra do ziemi, bardzo przydatny przy robieniu dużej ilości dziur...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.10.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ..to taki rodzaj ręcznego świdra do ziemi, bardzo przydatny przy robieniu dużej ilości dziur... J tyle wiem można to gdzieś kupić? nie mam dostępu do spawarek itp rzeczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 14.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Drogi Facio , ja nabyłem dołownik w castoramie, ale widziałem także w dużych centrach ogrodniczych...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.10.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Drogi Facio , ja nabyłem dołownik w castoramie, ale widziałem także w dużych centrach ogrodniczych...... pozdrawiam no to poszperam u nas, może znajdę Może podrzuć jakąś fotkę będe wiedział co szukać bo jak spytam o "dołownik" to nie wiem czy sqmają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 29.10.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Drogi Facio , ja nabyłem dołownik w castoramie, ale widziałem także w dużych centrach ogrodniczych...... pozdrawiam no to poszperam u nas, może znajdę Może podrzuć jakąś fotkę będe wiedział co szukać bo jak spytam o "dołownik" to nie wiem czy sqmają Dołownik znalazłem w Castoramie za 48 PLN a w Leroy to samo za 60... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts