kanab 29.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witam Bardzo powanie zastanawiam się nad kupnem kotła na pelety. Ponieważ nie mogę podłączyć gazu więc ogrzewanie gazowe u mnie odpada. Natomiast węglem nie chciałbym ze względu na brud, kurz itp. (nie mam piwnicy, kotłownia jest na poozomie mieszkania). Dlatego właśnie rozważam zakup kotła na pelety. Czy ktoś z Państwa udzielił by informacji w tym temacie. Jestem z okolic KATOWIC (woj. śląskie) a u nas chyba nie ma zbyt wielu producentów tego paliwa (jedeyny który jest mi znany jest ok 100 km ode mnie w Cz-wie, cena ok. 460 zł. netto/tona, chyba bez dowozu). Zatem czy mój zamiar palenia peletami nie jest zbyt nieracjonalny (nieekonomiczny). z góry wszytkim dziękuję Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 29.09.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Poszukaj postów ATOMIKA on jest tu chyba jedyną wyrocznią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts