Mo77 29.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witam;) Chodzi mi o projekt http://www.archdesign.pl/index.php?typ=-7&c=60&s=Szukaj Dj49 Brdzo podoba mi sie układ ,co sadzicie o tym projekcie? Wiem ze dach pewnie będzie bardzo drogi ,ale mysle o balchodachówce ,ale w sumie sama niewiem jaka bedzie roznica w cenie.Jak cena takiego dachu?Czy przy takim dachu pokoje na podaszu nie beda za małe?Z pomieszczenia gosp chciałabym zrobic kotlownie ,a gdzie miejsce na pralnie :-?ewentualnie zrezygnowałabym z łazienki z przy sypialni , albo podzielic gorna łazienke hmmm.... Poradzcie cos czy szukac dalej ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mo77 29.09.2005 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Nikt nie orientuje sie jaki może byc koszt takiego dachu to nie dobrze....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts