mantra 29.09.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zastanawiam się jak udekorować dwa okna kuchenne (90x150) znajdujące się około 40cm od siebie. Czy dawać dwa osobne karnisze, zazdrostki, firanki, rolety? Meble są raczej nowoczesne, kolor czereśnia, kolor kuchni to brzoskwinia. Chciałabym aby ta dekoracja okna "ubrała mi trochę kuchnię, bo na razie jest bardzo pusto. Aha, wszystkie watki na forum przestudiowałam ale nie znalazłam pomysłu na kuchnię z dwoma oknami. Z góry dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szel 08.10.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 to zalezy czy ma to byc tylko dekoracja czy ma rowniez zaslaniac.mysle ze najlepszym rozwiazaniem bylyby dwie rolety rzymskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA KUNECKA 18.10.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Zgadzam się z opinią szela dwie rolety rzymskie byłyby niezlym rozwiązaniem.Znam tylko kolory ścian i mebli.Nieżle wygladałyby w kolorze kremowym w miejscu w,którym sie składają dołożyłabym koloru bordowego/to zaledwie pasek 2cm/.W całości podkreślało by okna bardzo delikatnie i dodało by trochę pikanteri. więcej ;[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts