Alis31 29.09.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/echo_2/default.asp?id=43Proszę o opinię tego projektu,co o nim sądzicie?Na zewnątrz nic specjalnego ale dosyć ciekawe wnętrze,wyrzuciłabym tylko na dole pokój aby powiększyć salon,co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 30.09.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 WitamMała sień... katastrofalnie małaPowiększenie salonu, przez wywalenie pokoju spowoduje zachwianie proporcji salonu i to sporeNa poddaszu nie ma o czym dyskutowa, może jedynie poprzesuwał bym trochę drzwi do pokoi żeby można było coś postawic za ścianą....Wejście na strych nad garażem przez łazienkę... no cokto lubi... ale da sie przeżyc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnjaBB 30.09.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam, tez zastanawialiśmy się nad tym projektem, ale mamy podobne zastrzeżenia, jak stastny. Sień jest rzeczywiście mała i małabym problem z wbudowaniem tam jakiejkolwiek szafy, a to było ważne dla mnie, dlatego szukam dalej. No i to wejście na strych przez łazienkę jest też nieszczęśliwe, musi być jakos inaczej, chyba, że planujecie tam suszarnie, to wtedy ok. Ale poza tym jest całkiem fajny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 03.10.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 ja też o nim myślałam ale zdecydowaliśmy że są za małe pokoje na poddaszu było w nim także inne problemy zdecydowaliśmy się na ten http://www.inwestprojekt.com.pl/ wejdz w średnie domy i szukaj W-0904 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts