pawlo8113 29.09.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 mam studnię na węzu plasikowym jest trochę żelaza ktoś mi podsunął pomysł żeby z kręgów zrobić studnię a żelazo opadnie na dno prawda todzięki za odp.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość SS 30.09.2005 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 w studni kręgowej woda ma kontakt z powietrzem i światłem więc żelazo się wytrącajeśli słup wody bedzie miał wysokość >2-3 m i ni ebędziesz brał tej wody do podlewania tylko do domu to zmniejszenie się ilości żelaza jest wyraźnie widoczne - przestaje się wytrącać w szklance postawionej na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlo8113 30.09.2005 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 czyli żelazo opadnie na dno tak ? woda będzie czysta chciałem wykorzystać ją do domu i nie powinno być tego nalotu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts