kulca 27.08.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ja murowałem na quick-mixie, wychodzą wykwity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.08.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Całą elewację za pomocą Sopro KMT plus. Zachowuje się poprawnie, bardzo dobrze się negocjowała cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsurm 28.08.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Może znowu nie w temacie - klinkier układał mi stary angielski fachowiec. Zaprawę robil sam na budowie (dodawał pigment w proszku), 3 lata i żadnych wykwitów. Był też bardzo zdiwiony dlaczego nasi fachowcy pierwsze murują a potem fugują klinkier. On fugował tą samą zaprawą podczas murowania (wygładzając nadmiar wypływający podczas układania cegły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts