MarcinM 05.08.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Hej,szukam ludzi, którzy kupili lub przymierzają się do kupna projektu LMP 103 od Lipińskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieńka 08.08.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 witam,przygladam sie temu domkowi od dluzszego czasu. mam jeszcze na oku LMP104 i nie moge sie zdecydowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agga 16.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Przymierzam się do budowy domu z biura projektowego Lipińscy LMP 103. Czy ktoś buduje ten dom? Jakie macie doświadczenia z tą pracownią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agga 29.09.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Właśnie skończyliśmy fundamenty domu LMP 103. Czy ktoś buduje lub zbudował dom według tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek. 06.10.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Witam, kupiłem ten projekt i zaczynam może w tym roku. Jakie masz doświadczenia z nim? może jakies rady? robiłaś zmiany? Bo ja ze względu na ogrzewanie planuję połowe podpiwniczyć, trochę poszerzyć garaż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 23.06.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 wITAM TEŻ KUPIŁEM TEN PROJEKCIK RUSZAM TERAZ Z FUNDAMENTAMIJAKICH DOKONALIŚCIE PRZERÓBEKMOŻE COŚ RUSZYMY W TEMACIE TEGO PROJEKTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 25.06.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 czyżby Wasze LMP-y tak Wam zabierajączas że nie macie czasu usiąść przed PC-tem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek. 25.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Czeć Zoller to nie LMP-y zabierajš czas ale wykonawcy ktorzy majš wejć na budowe a się spóniajš..... . Powinienem mieć już cos wybudowane ale wykonawca cišgle odkłada . Może to i dobrze bo przyjdš jakie nowe pomysły na "ulepszenie" mojej 103-jki. Buduję z podpiwniczeniem pod połowš domu ze względu na kotlownię. Poza tym chciałbym zmienić (przedłużyć) zadaszenie tarasu. Tylko nie wiem jak to zrobić. Czy dać dłuższe krokwie czy też złamać dach. A co Ty chciałby ulepszyć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 02.07.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Cześć Krzysiek Sorki na jęzorki że długo nie odpowiadałem byłem na wywczasach. Ja też myślę o tarasie. Albo zmiana kąta dachu i przedłużenie albo Twój pomysł. Ja zrobiłem drobne zmiany likwidacja wykusza, zamiana pom. gosp. z łazienkąna dole, balkon od strony ogrodowej. Oraz pare drobnych zmian z oknami. Pozdro Rónież Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 18.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 JEST TU KTO????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek. 20.07.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Czeć Zoller-Krzysiek To widzę że tez kombinujesz , zmieniasz. Jakie zmiany wprowadzaz z oknami? Bo ja musze juz szybko zastanawiać się, mam już piwnicę pod połowa domu i prawie wszystkie fundament, niedługo sciany. Też się zastanawiam z zamianš gospodarczego z łazienkš, ale jak poradzisz sobie z wentylacjš? Pozdrawiam a na jakim etapie budowy jestes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 21.07.2006 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Na razie Projektant robi mi zmiany w projekcie. także teraz Ci nie opowiem. Apowiedz mi czy ty zostawiasz wykusz w salnie i co tam wstawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek. 21.07.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 wykusz zostawiam, zawsze to troche więcej miejsca. Może kącik telewizyjny...?? Cały czas gnębi mnie jak powiększyć zadaszenie tarasu o co namjmniej 1 m - teraz jest chyba 1,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 22.07.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Krzyiek i jaki masz pomysł na na zadaszenie nad tarasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 22.07.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Czy któryś z Panów mógly podać szacunkowe koszty stanu surowego otwartego i zamkniętego.Prośba bo w końcu nie wiem ile ten dom kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 22.07.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Witam. Ja co prawda nie buduję LMP 103, ale projekt, który kupiłem, bardzo go przypomina - bryłą i układem pomieszczeń. To Dom w peoniach z pracowni Archon. Myślę, że w LMP 103 można z powodzeniem wykorzystać rozwiązanie werand z mojego projektu, jeżeli tylko przypadnie ono inwestorowi do gustu: Tutaj link do projektu:http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m3f02b2c44f7ac A tutaj do dyskusji o domu w peoniach:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1301174#1301174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek. 22.07.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Dziękuję suwalekJest to interesujšcy pomysł do rozważenia. A jakš głębokoć ma Twoj taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 22.07.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Są dwa tarasy, a włąściwie werandy - ta od strony frontowej ma głębokość użytkową 250 cm (+16 cm na podpory zadaszenia) i wg. projektu szerokość około 700cm, ja ją chcę poszerzyć na całą szerokość elewacji. Weranda ze strony przeciwnej ma również głębokość 250cm (+16cm na podpory i 40cm na schodek). Tą również planuję poszerzyć na całą elewację. Te werandy przeważyły u mnie szalę przy wyborze projektu - u mnie będą od wschodu i zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts