alfreda 29.09.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Pozwoliłam sobie założyć ten wątek, tak jak kiedyś mnie założono! A byłam z tego BARDZOO.. zadowolona( Dzięki i ukłony w stronę Andrzejki) Bardzo mnie zaitrygowałaś swoim dziennikiem! A to ,że NASZE podoba nam się nadzwyczajnie(!) jest jak naibardziej normalne, porządane i na miejscu!!( W końcu TYLE.. kasy wydanej..musi się podobać!! ) A to że na forum dzienniki piękniste ..To prawda! Ale jak sami zaczniecie to tematy same się domagają opisania!!! Tu żadne talenta nie są wymagane- wykonawcy, dostawcy ( a propos, zapytaj ewentualnego dostawcę materiałowego o sprawność samochodu ,co to materiał będzie woził? Najlepiej badanie tech. pokazać? ) sami dostarczają tematów!! Czasami wydaje mi się że im nudniejszy dziennik to wykonawcy klasa de LUX No to tyle na przywitanie!! trochę wyszło ... Czekam na ciąg dalszy opisu emocji..bo tych to przy budowie NIGDY nie brakuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Pisz, pisz, już jest ciekawie! Trzymam kciuki! Czy myślicie o "modrzewiowym" z pracowni Domek? Mnie też ten projekt bardzo się podoba, jak z resztą większość projektów z tej pracowni - proste, ładne i funkcjonalne. (to nie jest reklama ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 30.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Dziękuję Alfreda! Sama bym się nie odważyła, no bo może nikt nie zechce czytać... Budowa to tyle emocji, powinno się pisać na bieżąco, ja zbierałam się z miesiąc i teraz myślę o wszystkim naraz. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 30.09.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Tak, to ten "modrzewiowy". Jest taki, że prawie nic nie musimy zmieniać. Tylko na górze jeden pokój pójdzie do podziału, żeby każda z dziewczyn miała swój. Projektant zaproponował nam jeszcze "modrzewiowy z wykuszem", w którym jest większy garaż. Ten wykusz uznaliśmy za zbędny (nad nim jest balkon), ale garaż bardzo nam odpowiada. Gdzieś trzeba trzymać samochód, sześć rowerów i parę innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam w naszej forumowej rodzince Pisz, pisz bo jak nie dla nas do poczytania i wsparcia duchowego, to warto dla siebie samej, na długie zimowe wieczory, jak juz ogień będzie trzaskał w kominku,a Ty z łezką w oku wspominać będziesz przygodę z budowaniem. Ale mi semtymentalne zdanie wyszło - az się sama wzruszyłam . Pozdrawiam i czekamy na c. d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 30.09.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Masz rację, dla siebie i dla tej reszty, co to mi przez ramię zagląda, jak piszę. A kominek - marzenie od tak dawna, że nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.09.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Pisz,pisz....zdobyłaś kolejną czytelniczkę A czy mozesz wrzucić link do projektu,bo ja nie wiem o jaki projekt chodzi ,no chyba,ze on tam gdzieś jest tylko ja jestem nierozgarnięta i go nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.09.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Wiatm w klubie i tez prosze o link do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.09.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 http://www.domek.net.pl/mur_modrzewiowy/mur_modrzewiowy_front.htmczy to ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 30.09.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Zgadza się to ten projekt. Jest piękny chocby tylko dlatego, że to własnie ten. Wymaga pewnych małych poprawek na poddaszu. Ogrzewanie też miałoby być inne - pompa ciepła i podłogowe. Do tego jeszcze rekuperator. Jak będę (bo teraz to pisze mąż "Siłaczki") to robił gospodarczo, wyjdzie o połowę mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.09.2005 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Fajny ten DOMEK!! Zgrabny, nie za duży a wszystko na miejscu!! Taki rodzinny, familijny!! Myśłę że będzie się Go dobrze budowało, wykańczało i oczywiście - MIESZKAŁO!! Piszcie w miarę systematycznie, bo ciekawość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.09.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 A jakie poprawki planujecie na poddaszu? Mi się ono wydaje całkiem o.k. A cały dom jest ładny, zewnątrz i w środku. Niech Wam się dobrze buduje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 30.09.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Ten pokój na dole nie jest wbrew pozorom dla nas, chyba że na starość, jak nam sił na schody nie stanie. Planujemy go dla Mamy Jacka, która z nami pomieszkuje od czasu do czasu nawet teraz (w bloku). Chcemy, żeby miała więcej swobody. Możliwe, że kiedyś zamieszka na stałe. Dlatego na poddaszu musimy wydzielić jeszcze jeden pokoik - duża sypialnia do podziału. Dziewczyny teraz dzielą ze sobą pokoje, młodsze mają kliteczkę 8-metrową, więc własny kąt, choćby mały jest ich marzeniem. Oczywiście wszystkie chcą mieć okna w dachu, żeby patrzeć na gwiazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Ja tez mam działkę w kształcie trójkata, sad w kaciku i żywopłot od drogi . Nareszcie ktoś z podobną działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 30.09.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 I ja powitać chciałem - też dopiero zaczełem swoje boje! Chciałem życzyć dużo sił i wytrzymałości. Śledzę kolejne kroki, ja troche bardziej jestem do przodu, ale z taką ekipą domową to szybko mnie dogonicie. Pozdrowienia dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.10.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Siłaczko i po co te wątpliwości??? Piszesz super - czyta się ekstra. No więc nie obniżaj poprzeczki. Teraz tylko wklejaj fotki. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 01.10.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 "Domek modrzewiowy" - początkowo myślałam, że to jest nasz "Pod modrzewiem" z Archonu. Ale widzę, że to nie ten. No, ale przynajmniej nazwę mamy podobną. Trzymam kciuki za szybkie postępy na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 01.10.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 A ja wcześniej sprawdzałam, czy "Pod modrzewiem" to ten sam. Czytałam twój dziennik. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ale fajnie, że dziś czytalam Wasz wpis w dzienniku, bo na rescie rozumiem po co u nas robili zdjecia. Ktos z urzedu..A to O TO chodzi... Dzięki, dzięki, teraz zalapalam o co w tym chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.10.2005 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 No i PIĘKNIE!!! Tak ma być do przodu i z efektami!! Nie raz juz było mówione coby jadaczką nie kłapać po próżnicy ( wedle drugiego chętnego) Nie Jemu było pisane zostać szczęśliwym posiadaczem!!Musi szukać gdzie indziej biedactwo ( he..he..he..) TO WASZE MIEJSCE NA ZIEMI...WAM BYŁO PISANE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts