Aga J.G 24.12.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.12.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Czytam z lekką zazdrością jak Wam to pięknie idzie i OCZYWIŚCIE GRATULUJĘ TAK ZGRANEJ EKIPY I PIĘKNYCH EFEKTÓW WSPÓLNEJ PRACY!!!!Pozdrawiam gorąco całą Rodzinkę Inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Bardzo zgrana rodzinka Gratulki i dużo dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 29.12.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Siłaczko!Dużo Nowych Sił na ten Nowy Rok! Obyście jaknajszybciej wprowadzili się do Nowego Domu! Sądzę, że limit "wypadkowy" już wyczerpaliście, więc teraz już tylko z górki! Czego Tobie i Twojej zgranej ekipie rodzinnej życzę z calego serca! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.12.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Siłaczko W Waszym domu coraz bardziej "domowo". Z taką zgrabną ekipą to tylko czekać na efekty. Mężowi gratuluję powrotu do formy, a w nowym roku ma zakaz wszelkich takich...... Tak fajnie finiszujecie. Najlepszego w Nowym 2007 Roku Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fal 29.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Pięknieje WAM domek, pięknieje...Powodzenia w nadchodzącym Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shrek_11 31.12.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 http://www.konarzyny.edu.pl/my/b_sylwester_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 02.01.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Wszystkiego nalepszego w Nowym 2007 Roku, zdrowia, pomyślności i szybkiego zakończenia budowy życzy Andrzej z rodziną. Finiszujecie wspaniale i tak trzymajcie dalej. Mam prośbę czy mogłabyś wkleić zdjęcia z parteru chodzi mi o ujęcia całego przedpokooju, wiatrołapu, dużego pokoju i kuchni. Zależy mi bardzo na widoku przedpokoju z dwóch stron tzn. od wiatrołapu i łazienki. Widzę że zrezygnowaliście z drzwi do salonu (tak mi się wydaje) jaką macie szerokość otworu wejściowego? My planujemy otwór około 150cm szer. ale nie wiem jak to wgląda "na żywo". Interesowało mnie jak głośno pracuje rekuperator, ale już napisałaś o pierwszym biegu, a jak jest na wyższych? Ciekawi mnie to gdyż sypialnie są na górze i czy szum nie będzie uciążliwy w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Widzę że końcówka roku bardzo pracowita ale jakie efekty Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Obejrzałam wyniki waszego malowania. Naprawdę bardzo ładnie to wyszło. Gratuluje efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 08.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Bardzo wszystkim dziękuję. Co dzień są jakieś postępy, czasem niewielkie, ale cieszą. Jednak muszę przyznać, że jestem zmęczona. Troszkę... Ze zdjęciami teraz trochę ciężko, rzadko świeci słońce, a w pochmurne dni niewiele widać. Ale zrobię, obiecuję.Na razie drzwi do salonu nie będzie, ale potem zobaczymy. Otwór jest chyba 1,5 m, ale pewna nie jestem, muszę sprawdzić. Zdaje mi się, że był liczony na dwuskrzydłowe drzwi, wypatrzone kiedyś na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 09.01.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witaj siłaczkoPiszesz o niezłej gimnastyce przy malowaniu sufitów. Podpatrzyłem kiedyś u zawodowca jak malował wałkiem osadzonym na krótkim drążku. Od tego czasu sam korzystam z tej metody. On miał drążek teleskopowy o regulowanej długości, ja korzystam z drewnianego kija od szczotki, ale jest super, nie trzeba wchodzić na drabinę. Malowanie sufitu z podłogi jest o wiele wygodniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dawno mnie tu nie bylo, a dzis patrze i podziwiam... Taki piekny dom sie zrobil!!! Malo tego, juz maloanie w srodku, ladne tynki, grzejniki,elewacja, okna, drzwi, brama garazowa...No na prawde, jest czego gratulowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Pieknie Wam domek Siłaczko i cieszy oczka coraz bardziej Gratuluję i trzymam kciukasy za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.01.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Siłaczko, bardzo dawno tu nie zaglądałam a tu taka rewolucja, dom jest naprawdę domem Dodajesz mi otuchy, my zaczynamy już nie długo. Ale za twoją radą kupię wszystkim ekipom taką samą poziomicę Kuchnia już wybrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Cieplutko i milo u ciebie w domu Jak sie maluje ? Ja juz niedlugo sama sie za to zabiore- pewni z ojcem. Gruntowaliscie czyms sciany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 16.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witaj siłaczko Piszesz o niezłej gimnastyce przy malowaniu sufitów. Podpatrzyłem kiedyś u zawodowca jak malował wałkiem osadzonym na krótkim drążku. Od tego czasu sam korzystam z tej metody. On miał drążek teleskopowy o regulowanej długości, ja korzystam z drewnianego kija od szczotki, ale jest super, nie trzeba wchodzić na drabinę. Malowanie sufitu z podłogi jest o wiele wygodniejsze. Powiedz to mojemu mężowi... Uznał za zbędny taki wydatek. Dba chłopak o mnie. Wie, że mam za mało ruchu. A tak mogę podbudowywać morale słodyczami i nie obawiać się zbędnych kilogramów. Otwór drzwiowy do salonu zmierzyłam - 150 cm. Wydaje mi się, że dzięki temu jest trochę więcej przestrzeni na parterze, tym bardziej że ja tak się uparłam przy tej oddzielnej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 16.01.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Kuchnia już wybrana? Nie bardzo możemy się w tej sprawie dogadać. Mam ambitnego męża, który chciałby meble sam poskładać (robił już nieraz), a ja się obawiam, że czasu nie starczy na te wszystkie prace. Przez jakiś czas pomieszkamy w prowizorce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 16.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Gruntowaliscie czyms sciany? Część gruntowałam, ale potem przy malowaniu wyszła jakaś nieudolność tego, bo w miejscach, gdzie gruntu było za dużo, farba nie chciała pokryć, jest trochę nierówności. Nie bardzo widoczne, ale ja to widzę. Mieliśmy najzwyklejsze, tanie farby i przekonałam się, że one same są dobrym gruntem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 17.01.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witaj Dziękuję za zdjęcia dają obraz całości a Ania z projektu nic nie widzi, musi mieć obraz "na żywo" , ja też Powiedz to mojemu mężowi... Uznał za zbędny taki wydatek. Dba chłopak o mnie. Wie, że mam za mało ruchu. A tak mogę podbudowywać morale słodyczami i nie obawiać się zbędnych kilogramów. No cóż... Jacek zadbał o darmowy Fitness Club Patrząc globalnie będziemy powielać praktycznie wszystkie Wasze zmiany w projekcie(szerszy otwór w salonie,zamknięta kuchnia,lane schody i spiżarka,rekuperator), dlatego tak dopominam się o zdjęcia i rady. Jesteście pierwsi i przecieracie szlak i tak Wam zazdroszczę macie już końcówkę, my dopiero stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts