Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom dla szóstki!- Komentarze

alfreda

Recommended Posts

• Odpowiedzi 601
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Widzę że w tym wątku same kobiety wypowiadają się mimo to chciałbym dołączyć do tego grona. Planujemy budowę takiego samego domku co Ty tzn. Modrzewiowy w lusterku (jak zapytałem o projekt w lustrzanym odbiciu to już mieli ) Interesuje mnie czy ktoś w okolicach Wrocławia buduje Modrzewiowego chciałbym zobaczyć ten domek na żywo.

pozdrawiam wszystkich Andrzej.

Bardzo się cieszę, że wybraliście taki sam domek. :lol: Niestety, już straciłam nadzieję, że gdzieś można go zobaczyć na żywo. Na pewno nie ma na tym forum, to już sprawdzone. Były jakieś wątki na ten temat, ale się pourywały. :( Gdybyś coś wiedział, to daj znać.

A Wy na jakim jesteście etapie budowy? Wybraliście "Modrzewiowy" czy tak jak my - ten większy, z wykuszem?

Witaj

Szkoda że jest nas tak mało (budujących Modrzewiowego) jest to naprawdę ładny i bardzo funcjonalny domek.Wybraliśmy lustro bez wykusza. Wirtualnie to już go wybudowałem :D natomiast rzeczywistość jest inna za około 10dni podpiszę umowę u notariusza o nabycie działki później 30 dni dla Agencji na prawo pierwokupu, warunki zabudowy :o dalej nie piszę jak we wrześniu wystartuję z fundamentami to będzie mistrzostwo świata. Wy jesteście daleko do przodu dlatego będę uważnie śledził Wasze postępy i co bardzo istotne ile płacicie za poszczególne etepy. Już zostałem oświecony w sprawie kredytu. U nas powinno być łatwiej gdyż wszystko do stanu zero zrobimy z funduszy własnych a na nastęne etapy chcemy kredyt ale czas pokaże jaka jest rzeczywistość. Spróbuję jeszcze poszukać kogoś kto buduje Modrzewiowego może się odezwie warto zobaczyć na żywo taki dom.

pozdrawiam

Siłaczko jak to miło, że młodzież dołączyła do działań na placu przedbudowlanym.Dzieciaki sprawdzają się w takich sytuacjach(nawet jeżeli nie przejawiają entuzjazmu :lol: ).I to się liczy i jest ważne.

http://img475.imageshack.us/img475/7533/bunny113oi.gif

Powodzenia i Pozdrowienia dla dzielnych Dziewczynek. :p