Aga - Żona Facia 07.10.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Siłaczko przeczytalam i naprawdę życzę szybkiego powrotu do zdrowia Jackowi a Tobie dużo siły. Najgorsze jest to, ze człowiek chciałby zrobić wiele rzeczy sam, a niestety kończy się odwrotnie. Wystarczą ułamki sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 08.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Witaj siłaczkoTeraz jesteś siłaczką dosłownie, napisz czy już koniec z komplikacjami u Jacka. Ile zapłaciliście za wentylację mechaniczną materiały i robocizna.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Czytuję Wasz dziennik ale do komentarzy do tej pory raczej nie wpadałąm Duzo duzo zdrówka dla Jacka i dla Was też - trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 10.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Bardzo wszystkim dziękuję za te dobre słowa - to dawka pozytywnej energii. Zresztą od samego początku spotyka mnie dużo bezinteresownej pomocy od ludzi. Jeszcze nie wiemy, jak długo potrwa leczenie i rehabilitacja. Mówiło się o roku, ale to nic pewnego. Dziś cieszymy się drobnymi postępami - pierwszymi krokami po miesiącu leżenia. Wobec tego nie mamy innego wyjścia, jak pchać budowę do przodu. Niestety, będzie to kosztowało więcej, niż planowaliśmy, bo Jacek na pewno długo nie będzie mógł się forsować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 10.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ile zapłaciliście za wentylację mechaniczną materiały i robocizna. [/b] 9300 za wszystko. Jacek umawiał się z tą firmą już wiosną i sprawa była postanowiona. Jakieś dwa miesiące temu musieliśmy tylko zdecydować się na konkretny model centrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 11.10.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Dzięki siłaczko i szybkiego powrotu do zdrowia dla Jacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Jeszcze raz duo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.10.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Siłaczko tynki REWELACJA,superowy kolorek Pozdrowionka i życzenia zdrówka dla całej szóstki a szczególnie dla Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 14.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Strasznie dziękuję za zdjęcia towich dziewczyn na budowie, zmoblilizowały moje do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Bardzo ładny kolorek i w związku z tym poproszę o szczegóły jaka firma jaki kolor konkretnie Duzo zdrówka dla rodzinki a szczególnie dla Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 25.10.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Siłaczko, głowa do góry na pewno zamieszkacie w tym roku. Nie wszystko da się wykończyć na sto procent, ale do zamieszkania wystarczy, a "dopieszczanie" można robić już mieszkając. Napisz co u Jacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.10.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Bardzo ladny domek. Silaczko czy mozesz mi napisac nazwe producenta drzwi zewnetrznych stalowych i ile kosztowaly, bo bardzo mi sie podoba fason i kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 31.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Silaczko czy mozesz mi napisac nazwe producenta drzwi zewnetrznych stalowych i ile kosztowaly, bo bardzo mi sie podoba fason i kolor. Mamy drzwi z KMT, produkowane w Kobylnicy koło Słupska. Te z witrażem kosztowały coś koło 1600 zł. Drugie, gładkie i bez szybki były tańsze (1200 zł). U nas są do kupienia w każdym prawie sklepie, ale ceny różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 31.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Bardzo ładny kolorek i w związku z tym poproszę o szczegóły jaka firma jaki kolor konkretnie Tynk jest akrylowy Fast (BYR 34). Już po położeniu zorientowałam się, że system Fast nie ma dobrej opinii na tym forum - nieopatrznie przejrzałam parę wątków. I po co mi to było? Mogłam nie szukać i nie psuć sobie humoru. Tynk i jego położenie mi się podoba, nawet z bliska i mam nadzieję, że mimo wszystko się sprawdzi. Do tej pory nie zawiedliśmy się na naszym doradcy z hurtowni. Zresztą w połowie września to ja byłam tak zakręcona, że do głowy mi nie przyszło czytać o tynkach. Jeszcze tylko resztki świadomości kazały mi zapytać o cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 31.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Siłaczko, głowa do góry na pewno zamieszkacie w tym roku. Nie wszystko da się wykończyć na sto procent, ale do zamieszkania wystarczy, a "dopieszczanie" można robić już mieszkając. Napisz co u Jacka. Tak właśnie myślę - nie ma wyjścia - trzeba iść do przodu. Wszystko co niekonieczne - zostawiamy na później. Jacek jest od 2 tygodni w domu (razem ze szpitalnym łóżkiem), trochę wstaje i porusza się o kulach. W poniedziałek jedziemy na badania i wtedy będziemy wiedzieć, co dalej. Ale już jest nam dużo łatwiej, nawet parę razy mogłyśmy popracować na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Domek w kolorku wygląda fajnie i ten zółty super pasuje dodachu i okien Co do różnicy kursów to faktycznie nie jest to miłe zaskoczenie jak sobie to człowiek uświadomi Moim zdaniem by sie wprowadzić trzeba mieć wodę, światło, podłogi, ogrzewanie i w zasadzie to wszytko, reszta zribi sie w trakcie mieszkania choć czami szlag człoweika trafia z róznych powodów np przecierki podczas pobytu w domu Ale co to za problem jak sie juz ma ten dom Powodzenia i pozdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.10.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Siłaczko zgdzam się z poprzednikami - do Świąt jeszcze dwa miesiące.Najważniejsze żeby Jacek wydobrzał a potem już pójdzie do przodu.Wiele prac można zrobić mieszkając i radość będzie z każdego kolejnego postępu.Trzymam kciuki i duzo zdrówka dla Jacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.11.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Śiłaczko, domek w nowym kolorze prezentuje się pięknie, tak cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Bardzo ładny kolorek i w związku z tym poproszę o szczegóły jaka firma jaki kolor konkretnie Tynk jest akrylowy Fast (BYR 34). Już po położeniu zorientowałam się, że system Fast nie ma dobrej opinii na tym forum - nieopatrznie przejrzałam parę wątków. I po co mi to było? Mogłam nie szukać i nie psuć sobie humoru. Tynk i jego położenie mi się podoba, nawet z bliska i mam nadzieję, że mimo wszystko się sprawdzi. Do tej pory nie zawiedliśmy się na naszym doradcy z hurtowni. Zresztą w połowie września to ja byłam tak zakręcona, że do głowy mi nie przyszło czytać o tynkach. Jeszcze tylko resztki świadomości kazały mi zapytać o cenę. Dzięki za info Co do wprowadznina Andrzejka już napisałą i naprawdę można mieszkać Trzymam za Was kciuki i duzo duzo zdrowia dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.11.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 śliczny dom i rewelacja, jeśli chodzi o czas budowy Ile zapłaciliście za wentylację mechaniczną materiały i robocizna. [/b] 9300 za wszystko. Jacek umawiał się z tą firmą już wiosną i sprawa była postanowiona. Jakieś dwa miesiące temu musieliśmy tylko zdecydować się na konkretny model centrali. czy możesz podzielić się informacją, jakiej firmy rekuperator wstawiliśmy i kto Wam wstawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts