Aga J.G 13.11.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Moje dziewczyny wcale nie harcerki a dały radę Trzymam za Was kciuki i życzę Wam duzo duzo zdrowia i wytrwałości A potem to już tylko radośc z mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 13.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 czy możesz podzielić się informacją, jakiej firmy rekuperator wstawiliśmy i kto Wam wstawiał Rekuperator zwie się KOSS, instalowała firma WENT-A z Radomia (znaleziona w internecie). Tel. 502 459 989 - Karol Czyżewicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.11.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Siłaczko Czytałam, i się nie odzywałam. Podziwiam upór i wysiłek. Bardzo proszę, napisz co się u Was dzieje. Trzymam kciuki. Dużo zdrowia dla małżonka Pozdrawiam Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 27.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Hej, Siłaczko & Company! Dziewczyny! Jesteście baaaaaardzo dzielne i tak trzymać! A załamania budowlane trapią wszytskich inwestorów, nawet tych, którym nie przydarzyły się tak trudne, jak Wam przypadki! Pozdrawiam i kciuków nie puszczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dziękuję za tak szybkie wiadomości. Kobietki trzymajmy się, będzie dobrze, a faceci niech się szybko kurują!!!Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Najważniejsze że inwestor dochodzi do zdrowia Co do zapału i jego braku tak to już jest że raz z góry raz podgórę ale powiem Ci WARTO Życzę Ci żebyś jak najszybciej napisałą w dzienniku WARTO BYŁO Dużo zdrówka dla całej rodziny i gratulacje tak udanych i dzielnych dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 11.12.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witaj siłaczko Dawno do Was nie zaglądałem (braki czasowe) a tu takie zmiany . Dołek masz za sobą, humor Ci się poprawił, Inwestor Jacek wraca do zdrowia, same pozytywy. Pozostaje tylko postawić choinkę i Święta w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.12.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 To ostatnie słoneczne zdjęcie jest jak natchnienie, pełne nadziei na lepsze jutro Miodzio na serce i duszę.Pozdrowionka dla całej inwestorskiej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Widac że humor lepszy i wsystko idzie do przodu Tak trzymac a potem wiosna i kawka na tarasie Duzo zdówka dla Was wszytskich Domek w słońcu wygląda bardzo ładnie i optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.12.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witaj Shreku jak miło że zawitałeś do nas z powrotem.Dużo zdrówka i gratulacyjki tempa na budowie - jesteście zgraną rodzinką inwestorów.Światełka są SUPER!!!Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shrek_11 20.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Dziękuję za wszystkie życzenia powrotu do zdrowia. Chyba już wróciłem do świata żywych. Budowanie znowu mnie rajcuje, ale niewiele mogę sam zrobić (może po prostu zrobiłem się jeszcze bardziej leniwy). Był czas, że tylko udawałem, że interesuje mnie co dzieje sie na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.12.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Shreku na wszystko potrzebny jest czas i daj go sobie troszeczkę Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.12.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Gdy nadejdą Święta Bożego Narodzenia niech nadzieja i radośc zastukają do Waszych drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślnośc, szczęście i piękny uśmiech każdego dnia.http://img383.imageshack.us/img383/308/choinka1qu9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://www.lagata1.webd.pl/kartki/14/274.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.12.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Śniegu, miłości i mnóstwa pyszności!I jeszcze tego - czegoś niezapomnianego!WESOŁYCH ŚWIĄT! http://www.ekartki.pl/cards_files/0/971_ft_dec04msl10_t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błache i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech wszystkie się spełnią, czaru świątecznej atmosfery dopełnienią! zyczy teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo rodzinnego ciepła i miłości oraz samych najlepszych chwil w Nowym Roku dla całej Rodziny http://kartki.p3.pl/kartki/15/735.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.12.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Życzymy Wam zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt a w Nowym Roku wielu szczęśliwych dni i przede wszystkim dużo zdrówka.http://www.ozimek.pl/ecard/ecards/swieta8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Siłaczka, całej Twej Rodzince życzę zdrowia i radości z nowego domku oraz spełnienia wszelkich najskrytszych marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.12.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Zdrowych spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, wiele radości i szczęśliwości oraz dużych prezentów życzy andrzejka z familią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts