kasia64 22.12.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://img334.imageshack.us/img334/6488/256976pp.gif Zdrowych i Pogodnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.kartki.bej.pl/kartki/marieta_kozak/swiateczny_widoczek_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 23.12.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://members.chello.pl/e.gajewska3/dziennik/komin.gifNiech Ci świeta w blasku radości rodzinnej płyną a przyszły rok niech przyniesie Ci taaaaaakiegooooooooo komina na waszym dachu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.12.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam poświątecznie , siłaczko, jak rezultaty rozmowy z architektem? Coraz bardziej się skłaniam w rozterkach projektowych ku domkowi 'modrzewiowemu'. Tym goręcej będę Wam kibicować. Czy może widzieliście gdzieś realizację tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 29.12.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Architekt wczoraj dał się dorwać telefonicznie i obiecał, że się odezwie niebawem. Mam nadzieję, że przyzwoitość nie pozwoli mu na zbyt długie "niebawem". To, że nie pracował w święta, wcale mnie nie dziwi, ale tu już nowy rok puka. Maggie! Bardzo bym chciała zobaczyć realizację domku modrzewiowego... Szukałam na forum, ktoś kiedyś pytał o to samo - bez odzewu. A mnie to nie daje spokoju. Nie potrafię sobie wyobrazić ani wielkości, ani tym bardziej wnętrza. Strasznie tym nudzę Jacka. Kiedyś nawet zatrzymaliśmy się w drodze ze Słupska przy nowowybudowanym domku, bo mnie się uwidziało, że to ten. Był podobny... Zresztą i tak zabrakło nam odwagi, żeby zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.12.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam, czytam Wasz dziennik, chociaż się jeszcze nie odzywałam. Piszesz o pompie ciepła. My też się tym interesujemy, możesz podać jaką firmę masz na myśli (na oku ). Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 30.12.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Tu Shrek (mąż Siłaczki). Nie chce mi się przelogowywać. Mamy kilka ofert na pompy ciepła. W zależności od konstrukcji ceny też są różne. W tej chwili chyba najbardziej skłaniałbym się ku firmie Wassermann http://www.wassermann.pl. Chcą robić razem z ogrzewaniem podłogowym w dobrej (stosunkowo) cenie. Telefon do nich: 604174058. Obecnie czekam na ofertę od nich, bo to co wiem, to tylko po 20-minutowej rozmowie telefonicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.12.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 100 Lat i Spełnienia Marzeń w 2006 Rokuhttp://img505.imageshack.us/img505/6153/szampan39us.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.01.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Pogadam z Tymi Trzema Królami(będę madiatorem na ochotnika) a Wy składajcie tę górę dokumentów i dajcie znać o efektach.Może jakieś zdjątko projektu albo rzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.01.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 No, no działka prezentuje się okazale.Będzie miejsce na wszystkie wymarzone ogrodowe zachciewajki - i dużo do zagospodarowania, ogromne pole do popisu.Ja nie mogę się doczekać prac w swoim ogródku.Zrobiłam sobie cały plan - gdzie co będzie rosło(stosownie do rodzaju ziemi -wszystko rozrysowałam.Miałam bardzo wiele przyjemności planując wszystko i rozrysowując . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.01.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 No to kolejny duży krok do przodu! A Trzej Królowie - to chyba na dobrą wróżbę. Patrzę na Wasz projekt zagospodarowania: czy wjazd do garażu zrobiliście od ściany szczytowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 05.01.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Wjazd do garażu jest od strony północnej, tzn. tak jak jest w projekcie. Nie wiem, czy to widać na mapce - dwójka w kółeczku oznacza teren utwardzony, czyli podjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Gratulacje Co za postępy u was i nawet dziś wniosek o pozwolenie składacie Życze oby jak najszybciej był załatwiony Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.01.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Fajnie macie. Ja Wam zazdroszcze, bo nasz architekt się guzdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.01.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Jak się wybierzesz do tego sąsiada, a jak naklikane to teraz musisz . To pisz szybko o tej pompie ciepła do - 4o stop.. Koniecznie firma moc i cena. Lejesz łotuchę w moje skołatane (rachunkami za energię) serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 I ja Was witam, jako, że mnie tu jeszcze nie było. Ja z mężem również szukam kotła na paliwo stałe. Biorę pod uwagę głównie eko-groszek, jeszcze po głowie chodzi mi palnik na owies, ale to już w przyszłości. Jesteście zainteresowani kotłem Kostrzewy, kurczę, wiele niepochlebnych opinii było o tym kotle na forum. Poczytajcie i zadecydujcie. My sami szukamy intensywnie, bo na wiosnę będziemy robić instalacje a codziennie mamy innego faworyta. Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shrek_11 20.01.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Dziękuję za ostrzeżenie. Bardzo. Poczytałem i już nie chcę tego pieca. Będę szukał dalej, myślę o wielopaliwowym (ekogroszek, pellety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Shrek, tyle już kotłów zobaczyliśmy, że na początku już myślałam, że na nic się nie zdecydujemy. Oglądaliśmy Zębca, Hefa, Elektromet, Linga, Żywca, Sasa i żeliwne Kielara i Linga Combi. Te stalowe (dla naszego domu potrzebny kocioł o mocy 35 KW, 260 m2) oscylowały w granicach około 8,5 tys. zł. Hef jest sporo drożsży. Za to stosunkowo niewielka jest różnica między stalowymi kotłami a żeliwnymi ok. 1,5 zł, z tym, że te żeliwne mają ponoć mniejszą sprawność. Obecnie rozważamy zakup Żywca lub Sasa (ten ostatni porządnie wykonany i stosunkowo niedrogi). A Ty jakiego masz faworyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts