siłaczka 10.02.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Zła tomoże nie jest ale bardzo ciężka i odpowiedzialna. Niestety - mam więcej siwych włosów niż moja 75-letnia mama. Dobrze, że ktoś wymyślił farbowanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Zła tomoże nie jest ale bardzo ciężka i odpowiedzialna. Niestety - mam więcej siwych włosów niż moja 75-letnia mama. Dobrze, że ktoś wymyślił farbowanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.02.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 No to ja dołączam do grona nauczycieli budujących. Też uczę w wiejskim gimnazjum, a ten zawód to moje obciążenie genetyczne (mama, przez jakiś czas tata, siostra, 4 ciotki, kuzynka i braciszek też się szykuje-póki co ma dopiero 15 lat). Również kończę ferie- no bo ze śląskiego- i również kończę swoją makietkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 No to na forum mamy wielu nauczycieli. Tylko ja chyba nie praktykuję. Tak się złożyło, że prowadzimy z mężem sezonową działalność gospodarczą i kiedy go nie ma muszę wszystkiego dopilnować. A nie ma go w sezonie cały czas. W sumie do pracy w szkole już chyba aż tak bardzo mnie nie ciągnie jak po studiach (skończyłam je 3 lata temu). Mam w domu dwóch małych urwisów - wystarczą mi za pól klasy uczniów. Tabaluga, a Ty czego uczysz? No, już nie zawracam głowy, bo wątek schodzi z tematów budowlanych na belferskie . Siłaczka, pozdrawiam i czekam na relację z pierwszego wbicia łopaty. Tylko zimę trzeba przegonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.02.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Też języka, tyle że niemieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.02.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 I też mam dwóch małych urwisów (7 i 4 lata).Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Moi chłopcy w tym roku skończą 7 i 4 lata. Fajnie się rozgadałaśmy, ale nie na temat. Siłaczka wybacz. Siłaczka, Wy też z województwa śląskiego? Wyjdzie na to, że w Twym wątku powstanie nowy klub belfersko-dzieciato-śląski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 11.02.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 To trochę za młodzi wasi synowie dla moich córek. Zresztą trochę daleko, bo my mieszkamy w pomorskim. Dość często tu widać dzieciaki od was na "zielonych szkołach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.02.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 No moi w marcu skończą 7 i 4. I w dodatku jednego dnia. Jedna imprezka. Wygodnie nie? To pozdrawiam wszystkich budujących nauczycieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Tabaluga, skoro tak Wam wyszło z tymi synami, że urodzili się w jednym dniu to Ty powinnaś być jeszcze matematyczką (no, chyba, że to słodki przypadek). Mamy dzieci w jednym wieku. Siłaczka Ty to masz już dorosłe córy. Poszalejesz kiedyś na weselach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 11.02.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Siłaczka Ty to masz już dorosłe córy. Poszalejesz kiedyś na weselach . He, he, właśnie wczoraj o tym sobie gadaliśmy. Wymyśliłam, że wesela będą w stylu amerykańskim - w moim dużym ogrodzie. Ale my też zdolni jesteśmy, bo nasze dwie młodsze mają urodziny razem i w dodatku tyle samo lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Bliżniaczki? Dwa strzały za jednym zamachem to jest to. Mój brat, któremu rok temu urodziła się córka mówi, że sztuką jest zrobić dziurę w dziurze. Ale dwie w jednej to dopiero coś . Oj, chciałoby się mieć jeszcze kiedyś córkę. Tylko gadają, że jak się ma formę na pustaka to cegła nie wyjdzie. Chyba, że zmieni się formę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.02.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A to dobre, mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Jedni mają synków jedni córki równowaga musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.02.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Ale się fajnie zrobiło Tylko gdzie ta budowa? Może jak zacznie się wiosna, to zejdziemy na właściwe tory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Tabaluga, to wszystko przez becikowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.02.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Wczoraj czytałam na forum, że nasz szanowny RZĄD planuje jakieś ulgi podatkowe na dzieci. Ponoć 2.800 zł na każde dziecko. Tak sobie pomyślałam, że może by jeszcze....(a nóż widelec udało by się córeczkę) i nawet mężulka szybciutko zawiadomiłam, ale szybko postawił mnie na ziemi. A dzisiaj już nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji. A może to już jakieś omamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 11.02.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Obawiam się, że moje dzieci nie będą już dziećmi, zanim rząd wprowadzi te ulgi - od paru lat się o tym mówi i nic. A tak mi się przypomniało, że kiedyś w naszej lokalnej gazecie był taki artykuł o wydatkach na dziecko. Ktoś kiedyś wyliczył, że to co rodzice wydają na wychowanie dziecka (od 0 do 24 lat) wystarczyłoby na wybudowanie DOMU! I w taki sposób schodzi się z tematu dzieci na temat budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Znalazlam cos fajnego dla Twojej Moniki...http://www2.uol.com.br/agulhadeouro/motivos/ponto_cruz.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Tbaluga szukja tej wiadomości )) Może uda się synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts