tabaluga1 13.02.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A przepraszam, o jaką wiadomość chodzi? Bo ja szukam wciąż wielu wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A przepraszam, o jaką wiadomość chodzi? Bo ja szukam wciąż wielu wiadomości. Tą podatkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.02.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A, to dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 13.02.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale numer! Dziennik mi przeszedł na drugą stronę, a myśmy jeszcze nawet łopaty nie wbili! To się nazywa lanie wody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 ale za to jakie lanie wody z przyjemnością i zazdrością zaglądam do Waszego dziennika, też chciałabym tyle wiedzieć, co Wy. byle tak dalej. Makieta rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.02.2006 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 To ja moze na temat budowy!Strop: W naszym wypadku "lany" wyszedł taniej o jakieś niecałe 6 000PLN)Różnica między wyceną z hurtowni, a kosztem wykonania monolita- zmiana nastąpiła w trakcie budowy, za przyczyną sugesti wykonawcy) Ale to wszystko zależy od rosztawu ścian i innych dyrdymałów!!Więc może być różnie!!Dach: Moje marzenia, wyobrażenia na temat wyglądu dachu zostały zweryfikowane poprzez cenę!!Dachóweczka która gości na moim dachu jest kupiona z tzw. promocji( cena mojej wymarzonej 4,68PLN a cena zakupionej niecałe DWA ZŁOTE!!! -koszt dach. podstawowej) Wykonawca dachu- Podwykonaca hurtowni dachówkowej i wzwiązku z tym 7% Vat Na całości Tak to się mają wybory do realiów..... Przyłączam się do zachwytów nad makietą!!! Moją "zasiedlił' kot, rozwalając dach i parę dni w niej zamieszkiwał!!!Nic nie dało się uratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Dlatego pomimo że decyzje podjęte życie może je zweryfikować a wszystko przez tą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.02.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 No właśnie, wszystko przez kasę. A może byśmy tak zaczęli obstawiać jakieś numery w totka? W grupie siła. Ja stawiam na 26. A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 14.02.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ja nie mam szczęścia, niestety. Znaczy - w sensie totka, bo poza tym nie narzekam.... A dlaczego wybrałaś 26? To moja liczba, a Jacek mi świadkiem... Może to znak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Siłaczka, jeli chodzi o strop, my też mamy wylewany. W przeliczeniu do stropu akermana (taki bralimy pod uwagę) wyszedł taniej. Roboty trochę więcej, bo trzeba go w całoci zadeskować. Gdybymy robili jeszcze raz, zrobilibymy taki sam, zwłaszcza, że jest cieńszy od tych gęstożebrowych. U nas były robione trzy stropy, więc to dodatkowo sprawiłoby, że dom byłby jeszcze wyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.02.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 26- to dzień urodzin moich dzieci, więc tak sobie jakoś postawiłam na tą liczbę. Ja, póki co, też w totka nie miałam nigdy okazji, by coś wygrać. Ale może jak wspólnie coś wytypujemy...? My też chyba będziemy mieć strop ackermana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Ja też jeszcze nic nie wygrałam ale zawsze stawiam na 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.02.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A co z resztą? Potrzebne jeszcze 4 liczby. Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 16.02.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Tabaluga! Widzę, że Ci jeszcze zima zupełnie optymizmu nie odebrała. Nie mam pomysłu... Tak sobie przed chwilą myślałam, że Ty jeszcze nie założyłaś dziennika budowy. Skaczesz sobie po różnych wątkach. Może czas się ustatkować i zacząć pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A więc już to zauważyłaś? No cóż, tak sobie myślę, że czas chyba zacząć, bo rzeczywiście nie mam tu jeszcze swojego miejsca. No i chyba czas ku temu sposobny, jako że właśnie skończyłam moją makietę (oj napracowałam się bardzo). A dziś jeszcze mam dodatkową motywację, ponieważ właśnie dowiedziałam się, że zdobyłam wyróżnienie i nagrodę za opinię o projekcie mojego domku (biuro archon). Nagrodą jest projekt altanki i kolornik do mojego domu na płycie CD. Obiecuję, że w weekend zrobię zdjęcie mojej makiety i zadebiutuję na forum jako "dziennikarz". Nawet mam już jakieś przemyślenia w związku z mim przyszłym dziennikiem, ale o tym później. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A jeśli chodzi o ten optymizm, to niestety, zaczyna mi go brakować jak spoglądam przez okno. Staram się więc nie spoglądać, a skupić się na sprawach dużo przyjemniejszych, jak np. dzisiejszej wygranej i paru dobrych wiadomościach, jakie otrzymałam w tym właśnie tygodniu. Oczywiście nie mogę pominąć tutaj również tego forum. A wiosna i tak już niedługo przyjdzie. Mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 16.02.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A dziś jeszcze mam dodatkową motywację, ponieważ właśnie dowiedziałam się, że zdobyłam wyróżnienie i nagrodę za opinię o projekcie mojego domku (biuro archon). Nagrodą jest projekt altanki i kolornik do mojego domu na płycie CD. Gratulacje! To już teraz MUSISZ pisać! Jedną czytelniczkę już masz, tak awansem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 16.02.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Makieta piękności!! I wiesz co, Siłaczko, właśnie jutro podpisuję umowę na kredycik na budowę dokładnie takiego domku jak Twój Moi klienci doprojektowli sobie do niego piwnicę. Jeśli chcesz, mogę przysłać Ci zdjątka z etapu 1 strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 17.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Jeśli chcesz, mogę przysłać Ci zdjątka Naprawdę???? To ja bardzo ładnie, ślicznie, prześlicznie proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.02.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ale skucha Zmylił mnie balkon nad wykuszem... Ten dom, o którym pisałam, to GLX15 ze studia Atrium - zajrzyj na stronę, byłam przekonana, że to ten właśnie przeprojektowany przez waszego architekta.... Dopiero kiedy pooglądałam projekt na stronie archonu ... To nie ten .Ale nic to! Jeśłi tylko natknę się na wasz projekt- zdjęcia macie jak w banku!! Mam nadzieję Shrek, że nie sprawiłam przykrości? Wiem, jak bardzo chciałoby się popatrzeć na wymarzoną budowlę, dotknąć, skorygować, czegoś się dowiedzieć.... Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts