Ninka__2005 30.09.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 3 dni temu wyslalam prywatna wiadomosc a wlasciwie to wlasnie nie wyslalam Moja wiadomosc jest ciagle w folderze do wyslania. Czy ktos mi tu poradzi co mam zrobic, zeby ta wiadomosc trafila do adresata? Oczywiscie wybralam opcje wyslij wiec nie wiem dlaczego przerzucilo ta moja wiadomosc do tego folderu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Wiadomość zostanie dopiero wysłana jak adresat ją odbierze, tzn. wejdzie do swojej poczty.Najlepiej by było gdybyś w konkretnym temacie napisała:"X" - wysłałam do Ciebie wiad. na priv., bo czasem się zdarza, że adresat jej nie zauważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Wiadomość zostanie dopiero wysłana jak adresat ją odbierze, tzn. wejdzie do swojej poczty. Najlepiej by było gdybyś w konkretnym temacie napisała: "X" - wysłałam do Ciebie wiad. na priv., bo czasem się zdarza, że adresat jej nie zauważa. zostanie wysłana, kiedy adresat otworzy tą wiadaomość - nie wystarczy, że sie zaloguje i wejdzie do skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninka__2005 30.09.2005 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Bardzo dziekuje za odpowiedzi:) Juz wszystko jasne. Niestety uzytkownik rzadko ostatnio bywa na forum bo juz wybudowal dom;) A ja mam do niego pare pytan... Hmm... bede w takim razie czekac. Moze jakos go olsni i odczyta moja wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 A może ma w swojej stopce adres e-mailowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kleopatra 14.12.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Sonika bardzo mi pomogłaś DZIĘKI , też się zastanawiałam dlaczego moje wiadomości przerzucane są do skrzynki "do wysłania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.12.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Sonika bardzo mi pomogłaś DZIĘKI , też się zastanawiałam dlaczego moje wiadomości przerzucane są do skrzynki "do wysłania" Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts