kanab 30.09.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 chciałbym tanio kupić pelety jestem z Mysłowic (woj. śląskie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wmk1 19.10.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Ja też. Kraków. Niestety nic jeszcze nie znalazłem choć szukam intensywnie. [email protected]. Proszę o kontakt jeśli coś się uda znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanab 19.10.2005 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 (edytowane) z tego co udało mi się znaleść to na śląsku poza Zaciszem z Cz-wy sprzdają je jeszcze w Edytowane 24 Marca 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 19.10.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Poszukajcie postów Atomika, oprócz ceny ważna i to bardzo jest jakość pelletów. Podobno im jaśniejszy tym lepszy. Pellet o szarawym zabarwieniu ma dużą zawartość popiołu i może doprowadzać do błędnej pracy pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atomik 20.10.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 (edytowane) ... Pellet o szarawym zabarwieniu ma dużą zawartość popiołu i może doprowadzać do błędnej pracy pieca. Kłaniam się, czasami zdarza mi się pozaglądać na forum, choć raczej nie bardzo często. Co do koloru peletów, wg moich doświadczeń, to szarawy jest OK, np. z drewna liściastego, sprawdzałem taki kiedyś z firmy w Nakle nad Notecią i był dobry. Na pewno złe z tych co sprawdzałem były pelety koloru dość ciemno brązowego - zawierają one korę, a ta ma dużo kurzu i piasku, jako zewnętrzne warstwy drzewa zawsze zakurzone. Ten kurz (w tym drobny piasek) potem spieka się (skawala) w palniku i daje szlakę - zapycha palnik. Moim zdaniem należy unikać peletu brązowego. I unikać firm, które mówią, że pelet brązowy jest dobry- chcą upchnąć stare zapasy nieświadomym klientom (chyba że dadzą próbkę do spalenia i faktycznie okaże się dobry, tj. dający mało popiołu i szlaki, a dużo ciepła). Gdzie kupić: - kolejne żródło informacji o producentach to giełda drzewna Tam można znaleźć trochę adresów firm. Powodzenia i pozdrawiam ...atomik Edytowane 24 Marca 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopin 19.10.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Ja zaopatruję się w pelet u dystrybutora Stelmetu we Wrocławiu - , mają w miarę konkurencyjne ceny. Edytowane 24 Marca 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil23 12.12.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 trochę temat przedawniony ale jakby ktoś nadal był zainteresowany pelletem to polecam biogroup.eu..można u nich uzyskać naprawdę niskie ceny jednak uzależnione jest to od wielkości dostawy..pellet jest dobry i na długo starcza..szczegółów możecie dowiedzieć się pod nr tel 603 79 69 70; 601 46 06 26..mają bogatą ofertę(ja np biorę pellet z tofu) i więc na pewno znajdziecie tam coś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 13.12.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Pellet z torfu? Nie pouczyli Cię co masz wypisywać na forum w ramach reklamowania tej firmy? Kolejny spamer do wywalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil23 16.12.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 kurde literówka mi się wkradła a ty się już plujesz..oczywiście, że z torfu..na tym forum poleca się firmy..ja akurat od nich biorę więc nie wiem o co ci chodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 17.12.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Na tym forum nie spamuje się wpisami reklamującymi firmy, coś Ci się pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania-jokejka 20.07.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 (edytowane) Witam! Ja zawsze zamawiałam pellet lokalnie u dystrybutora, ale trochę w zeszłym roku mnie zawiódł bo podniósł kosmicznie ceny za dostawę do domu. Poszukałam w necie i kupiłam pellet prosto od producenta firmy [moderowano] wchodzisz, klikasz i zamawiasz i w zasadzie w ciągu kilku dni pellet był u mnie. Teraz zamówię na pewno przed sezonem, może będzie lepsza cena. Pozdrawiam i życzę powodzenia Edytowane 23 Lipca 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazi07 20.07.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 a ile tego pelletu zużywasz i jak trafiłaś na stronę Stelmetu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 16.05.2017 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Fajna autoreklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 24.03.2018 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Jeszcze nie ocipiałem żeby kupować pellet 1000zł za tonę. Takie opalanie mija się z celem bo wychodzi drożej niż gaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 24.03.2018 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 (edytowane) Właśnie zostałeś pokonany doświadczeniem , połowa wątku to jeden wielki nooo i posprzątane Edytowane 24 Marca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriaszko 30.05.2020 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) Tanio nie znaczy dobrze...taką zasadę wpajano mi całe życie. Zamawiam na , tu mają opał z certyfikatami, najlepszej jakości. No i spoko, że dowożą w całym kraju. Zamawiasz w necie i przywożą Edytowane 31 Maja 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts