flate 16.12.2002 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Witam,Mam pytanie do wszystkich, którzy to już "przerabiali" - jaką postawić wiatę na samochód: dostawioną do domu czy wolnostojącą. Jakie są wady i zalety tych obu rozwiązań?Pozdrawiam, flate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.12.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Temat juz pojawil sie na Forum - przegladnij watki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flate 16.12.2002 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Dobra, poddaję się Szukam od czterech godzin i nic nie znalazłem na interesujacy mnie temat (tylko wspomnienie kodi_gdynia, że kiedyś na ten temat byla dyskusja) Może jednak jakaś podpowiedź -- znacie przecież to forum jak własną kieszeń. Jakiś link? flate (lekko zniechęcony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts