ila66 08.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ooooooo ! jednak panie są to "piwko" coraz bardziej mi smakuje ŁO MATKO,SAMOBÓJCA SIE TRAFIŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 NO TO ZDRÓWKO http://www.piwo.org/img/recep/fullaroma.jpghttp://www.piwo.org/img/recep/fullaroma.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 08.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 w tak miłym towarzystwie to umierać i nie żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 w tak miłym towarzystwie to umierać i nie żal HIHI, WIDAĆ ,ZE ZA MALO ,ZA KROTKO MNIE ZNASZ .... CO CIE PRZYGNAŁO DO PIWIARNI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 08.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 CO CIE PRZYGNAŁO DO PIWIARNI ? na poważnie ? niedawno życie mnie zmusiło na stałe założyć w domu internet, na forum jak widać jestem dawno, a dzisiaj jak pisałem po pracowitym ( tak mysle) dniu chwila relaksu ( czas relaksu, czas relaksu ...) no i muzyka z gadu-gadu fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 CO CIE PRZYGNAŁO DO PIWIARNI ? na poważnie ? niedawno życie mnie zmusiło na stałe założyć w domu internet, na forum jak widać jestem dawno, a dzisiaj jak pisałem po pracowitym ( tak mysle) dniu chwila relaksu ( czas relaksu, czas relaksu ...) no i muzyka z gadu-gadu fajnie jest WEKENDOWY WIECZÓR PRZY PIWIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 08.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 żeby przy jednym ? kończę drugie i nie wiem czy nie skusze się na trzecie przypominaja mi sie studenckie czasy WEKENDOWY WIECZÓR PRZY PIWIE? dokładnie - czasem trzeba oderwać się od pracy i budowy a dzisiaj taki fajny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 NO TO ZDRÓWKO http://www.piwo.org/img/recep/fullaroma.jpghttp://www.piwo</p><p> .org/img/recep/fullaroma.jpg Pacierza i dziewczynom nie odmawiam . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Lenart, moje myśli czytasz. Technologia mi nieznana idzie tak szybko i dla mnie zupełnie niezrozumiale, że zabieram laptopa z Warszawy i jestem na forum tam gdzie jestem No to z piwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 żeby przy jednym ? kończę drugie i nie wiem czy nie skusze się na trzecie przypominaja mi sie studenckie czasy WEKENDOWY WIECZÓR PRZY PIWIE? dokładnie - czasem trzeba oderwać się od pracy i budowy a dzisiaj taki fajny dzień I TU SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 żeby przy jednym ? kończę drugie i nie wiem czy nie skusze się na trzecie przypominaja mi sie studenckie czasy WEKENDOWY WIECZÓR PRZY PIWIE? dokładnie - czasem trzeba oderwać się od pracy i budowy a dzisiaj taki fajny dzień I TU SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM MASZ MUZYCZKĘ DO TEGO PIWKA http://pl.youtube.com/watch?v=sE_zHBVQobA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 08.03.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ila66 napisała I TU SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM aj a z tobą dwa razy he ? Ale powoli będę się zbierał wyjaśnię dlaczego lubię piwo bo kiedyś było mocniejsze, ale w tym zmotoryzowanym swiecie nie da rady. dlatego wieczorami piwko ale nie żałuję do niedługiego usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 PA PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 08.03.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ila66 a muzyczka (szkocka) fajna - właśnie słucham i myślę że I don't stuped dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 dobry wieczór jeszcze jedno dzisiaj to nie grzech ZPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam Wieczorowo Leniwie Zaraz siadam do wniosku kredytowego Bez flaszki nie rozbieriosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.03.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 dobry wieczór jeszcze jedno dzisiaj to nie grzech ZPP jak nie grzech, to ja też wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Więcej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja mam jeszcze czteropak Żuberka psssssssklikkkk otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja mam jeszcze czteropak Żuberka psssssssklikkkk otwarte Szczastliwaja żenszczina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts